Erg fijne ervaring bij Kamera Express Arnhem. Snelle hulp en goede informatie die ik nodig had. Helaas was er niet direct iets op voorraad. Ze keken graag mee waar deze wel op voorraad was en zelfs bij de concurrent werd dit gecontroleerd. Nogmaals bedankt!
Ik was in afwachting voor mijn onderwatercamera, of deze ook net voor mijn vakantie arriveerde, maar dit was wel het geval. Je kunt via de app vragen stellen die, zelfs in het weekend, snel beantwoord werden
Ik had een klein probleem met het levering van de bestelde product maar, in de winkel (Den Haag) was het heel snel opgelost en zonder problemen. Top !
Nikon heeft een goede slag geslagen met het uitbrengen van de Z fc. De beelden zijn perfect te noemen met een goede scherpte en perfecte helderheid. Dit is echt moderne techniek in een “oud jasje”. Ik was snel vertrouwd met de camera omdat de instellingen veel overeenkomsten vertonen met de D700 en D5200. De instelmogelijkheden gaan nog verder, te veel misschien om ze allemaal eigen te maken. Jammer dat, door het ontbreken van een echte grip, ongewild het scherpstelpunt door het onbewust aanraken van de multi-selector kan verschuiven. (Dit is bij de D5200 ook het geval, maar hier is dat me nog nooit overkomen). Omdat de standenkiezer niet kan worden vergrendeld overkomt het me regelmatig dat het programma is veranderd. Dit zal je niet overkomen op “Auto”, maar ik fotografeer nu eenmaal op “A”.
Goede service en duidelijk uitleg
Bedankt voor het compliment!
Super fijn dat we zo goed geholpen zijn. We kregen goed advies en liepen uiteindelijk heel blij met onze nieuwe camera de winkel uit.
Wij hebben een lens body aangeschaft maar toch waren heel wat onduidelijkheden en verwarringen voor ons met lopende acties. Dus zijn we toch naar een ander medewerker gestapt en hij heeft de tijd genomen ons goed uitgelegd zodat we niet met vraagtekens naar huis zijn gegaan. Ook heeft hij hele goede tips meegeven voor aanschaf van lens wat mij aan het denken heeft gezegd. Na onderzoeken ben ik het toch met hem eens! Bedankt voor je hulp en tijd Talha!
Naar Capelle a/d IJssel vanuit Rijnsburg voor de aankoop van een Canon EOS R7. Uitstekend geholpen door Damon, goede adviezen, totaal niet opdringerig. Laat de keuze aan de klant. Prima! Ps de koffie was lekker!
Teleurstellend
Bedankt dat je de tijd nam om een review achter te laten. Wat vervelend dat je geen gehoor krijg via de telefoon. Ik zal per mail contact met je opnemen, zodat ik je kan helpen met je vraag. Mijn excuses voor het ongemak.
Onlangs de Nikon D850 gekocht. De verkoopster maakte mij erop attent dat dit model eruit gaat. Ik wist dat, maar het was prettig om die informatie ook van de verkoper te krijgen. De camera werd snel geleverd en doet het uitstekend.
I dropped my camera on a job...drove to amsterdam to buy a new one...none in stock but I was assured that I could pay and order one and that I would have it 3 days later...It has been 5 days...no tracking number. Multiple phone calls with long wait times and different stories from each person. Needless to say this is not what i expected ...If they had been honest and said it could take a week i could have bought something else on the spot and completed my job. Instead going on a week with no work ...irresponsible and inconsiderate to over promise and under deliver
Hello Rhonda, Thank you for taking the time to leave this review. I am so sorry you were misinformed about your order. We have to request the item from our other store and that takes 1 to 4 work days. I have send you an email, so I can assist you with this issue.
Voor de 3e keer een camera gekocht bij Kamera Express. De medewerkers zijn deskundig en geduldig. Nemen de tijd om verschillende mogelijkheden te bespreken en te adviseren. Je loopt er weg met wat je echt nodig hebt en niet meer.
Envío rápido y buen precio.
Heb een camera gekocht aangekocht en een camera die ik had ingeruild. Ze hebben echt gekeken hoe ik de beste prijs kreeg voor mijn camera en ook alles goed uitgelegd. Ik zou het iedereen aanraden om hier te gaan kijken
luisteren niet. praten langs je heen . geen service . slecht te bereiken. je wordt als dombo behandeld. in begin verliep wat lastig maar dat is geen probleem dat was beetje mis communicatie kan gebeuren . alleen nu zijn we op punt van bezorging en betaling. zeggen ze dat ze alles geleverd hebben . reageren amper . en ik zit met een camera waar 1 van de 2 lenzen ontbreekt. mailen appen . heeft geen zin. ze behandelen je als een nitwit
Heb een lens gekocht voor mijn canon. De Sigma 100-400 mm. Goede service in de winkel, de jonge dame had er verstand van. Mooie lens. Helaas niet op voorraad maar werd snel opgestuurd.
Ik heb onlangs een Nikon z6ii camera aangeschaft met de Nikon 24-200mm lens. De levertijd was wat lang en de communicatie over de levertijd kon beter. Maar ik ben verder erg tevreden over mijn aankoop en de service.
Nadat ik in 2017 mijn eerste camera gekocht had bij Kamera Express was het nu eens tijd voor een nieuwe camera. Na uitgebreid op de website rond gekeken heb ik de NIKON Z6 II + NIKKOR Z 24-200MM F/4.0-6.3 S besteld na 21 uur en de volgende middag werd het pakket netjes in een stevige onopvallende doos geleverd! Netjes! Nu rustig op mijn gemak de camera verkennen en veel mooie herinneringen maken.
Toen aangekondigd werd dat de Nikon Z8 camera uit zou komen heb ik een pre-order geplaatst. Kamera express was duidelijk in de communicatie wat de volgorde van uitleveren zou zijn. Enige tijd later ontving ik een mail dat de camera binnenkort zou arriveren. Omdat ik in de buurt werk van de vestiging in Arnhem ben ik eind van de week langs gereden en bij toeval waren de eerste camera's (ook die van mij) zojuist gearriveerd. Een hele investering deze camera en dan ook leuk om er nog wat vouchers voor Profotonet bij te ontvangen. Goed geholpen en nu aan het ervaren hoeveel beter de Z8 is ten opzichte van mijn vorige camera
Ik ben geweest in de winkel in Capelle a/d Ijssel. Goed advies gekregen, ze nemen de tijd voor je. Echt een thuisgevoel als je bij hun in de winkel bent. Ik ben helemaal gelukkig met mijn aankoop.
Na fysiek overleg in de winkel een green screen extra brede rol besteld. Niet online omdat de levertijd krap zou zijn, daarom eerst overlegd in de winkel. Hier werd aangegeven dat het geen probleem zou zijn om de rol op tijd naar de winkel te halen. Enkele dagen voor de dag waarop we de rol nodig hadden nog geen bevestiging binnen oid. Nagebeld en bleek dat de order intern niet was doorgezet EN dat de rol met speciaal vervoer moest komen dat maar 1x in de week rijdt, waardoor de kans heel klein zou zijn dat het toch op tijd zal binnenkomen. Alternatieven waren er toen niet meer ivm de tijd. Er konden geen beloftes gedaan worden wanneer het er dan wel zou zijn. Winkelpersoneel heeft het uiterste gedaan om ons te helpen, maar de volgende schakels in het systeem hebben niets buiten de normale (blijkbaar stroperige) procedures gedaan om toch hun eigen belofte na te komen. De rol is niet op het moment geleverd dat we hem nodig hadden. we hebben met een veel smallere rol moeten werken waardoor we artistieke aanpassingen hebben moeten doen. Dit is onacceptabel.
Bedankt dat je de tijd nam om deze review achter te laten. Wat vervelend dat dit zo gelopen is en dat je verkeerd bent geïnformeerd. Grote rollen dienen inderdaad via een speciale koerier gedaan te worden, vanwege de afmetingen. Maar dat houdt niet weg dat het heel vervelend is, wanneer de verwachting wordt gecreëerd dat je een deadline kan behalen. Mijn oprechte excuses hiervoor. Ik zal contact met je opnemen via de email.
Goede service, deskundig geholpen door dhr. Kraan bij Kamera Expres. De winkel kan het niet helpen, maar ik vind het onhandig dat ik nergens een gebruiksaanwijzing kan krijgen/downloaden en het moet stellen met een uitgebreide tutorial op YouTube.
Bedankt voor uw review! Dat klopt inderdaad en deze review mag uiteraard altijd eerlijk zijn. Ook als u ontevreden bent, tenslotte kunnen wij hiervan alleen maar leren. Deze 5 jaar garantie is namelijk een service vanuit Kamera Express. Zonder dit certificaat heeft u alleen de fabriek garantie van 2 jaar (mits uitzondering vanuit de fabriek). Wij krijgen een review waarvan wij eventueel kunnen leren en u krijgt een mooie deal van 5 jaar garantie ipv 2 jaar garantie. U geeft aan dat er geen handleiding bij zit, dit klopt inderdaad. Leveranciers en fabrieken kiezen er steeds meer en meer voor papierloos. Dit is uiteraard erg onhandig, dat ben ik zeker met u eens. Wel kunt u altijd de handleiding online vinden en eventueel uitprinten. En uiteraard als u vragen heeft waar u niet uit komt, dan kunnen wij u altijd daarbij helpen. U bent altijd welkom in de winkel, maar u kunt ook ons telefonisch als digitaal bereiken met uw vragen. Ik wens u ontzettend veel plezier met uw aankopen.
Uitstekend geholpen door Alexander in de KE store in Capelle a/d IJsel bij inruil van " oude" apparatuur" en de aankoop van een Nikon Z camera en lens. Neemt echt de tijd voor de klant. Kortom een zeer tevreden klant.
ik kwam eerste de winkel in voor informatie. die kreeg ik goed en meteen. en de 2de keer toen ik een camera wilde kopen werd ik nog beter geholpen.
Bedankt voor het compliment! Fijn dat je al goed geholpen was en daarna nog beter geholpen was, zo zien wij dat graag.
Super goede service in capelle aan den ijssel fijne mannen die weten waar ze t over hebben nemen de tijd voor je echt top
55 Essebaan
Capelle aan den ijssel 2908 LJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire