Top geholpen in Breda

Mijn eerste systeem camera gekocht in vestiging Breda. Ik ben perfect geholpen, en duidelijke adviezen en uitleg gehad. Ik ben erg blij met mijn camera. Mvg Wichard

Zeer goed geholpen

Heb een nieuwe camera aangeschaft in Breda. Ik ben er goed en deskundig geholpen!

Personeel met kennis

Ik ben prettig en duidelijk te woord gestaan in de winkel. Personeel heeft duidelijk kennis van zaken.

professioneel, deskundig en vriendelijk

Eerder voor een mankement aan de toenmalige camera bij Kamera Express terecht gekomen. Toen dermate goed geholpen dat we bij de aanschaf van mijn huidige camera ook naar Kamera Express zijn gegaan. Ook nu weer uitstekende uitleg over de verschillende camera body's en diverse lenzen. Helemaal top.

Super goed geholpen.

Gister ben ik super goed geholpen bij Kamera Express in Groningen. Ik was opzoek naar een nieuwe camera Body. Ook had ik oude camera body's die ik in wou ruilen. Dit kon allemaal in één keer. Hier werd heel fijn ook de tijd voor genomen, ondanks dat het echt druk was in de zaak. Ik heb mijn oude apparatuur in kunnen leveren, hier nog een mooi bedrag voor kunnen krijgen. Dit bedrag kon gelijk als korting verrekend worden op mijn nieuwe aankoop. Super goed geholpen.

Prima geholpen bij Kamera Express in Arnhem

Heel goed service.

Ik was naar MediaMarkt geweest en hun hadden me naar jullie winkel gestuurd en ik ben heel blij dat ik jullie mu ken.

Goed geholpen op zondagochtend

De winkel (Utrecht) is goed bereikbaar met P-garage naast de deur, alle tijd op zondagochtend, vriendelijk en ruim aanwezig personeel en goede, duidelijke uitleg. Uiteindelijk een Canon RF 100 macro lens voor mijn hier eerder aangeschafte R6 gekocht.

Klantvriendelijk

Zeer professioneel, proactief en vriendelijk personeel. Mooi ingerichte winkel, service en goede prijs/kwaliteit. Ik kom zeker terug en beveel kamera express zeker aan voor fotografie, training en beeld zoals een televisie.

Goed geholpen en fijn advies gekregen

Vandaag voor advies voor een camera naar de winkel geweest. Hier uitstekend geholpen door het personeel. Er werd ruim de tijd genomen om alles goed te laten zien en door te spreken. Daarbij werd er goed geluisterd naar mijn wensen en werd er eerlijk advies en informatie gegeven. Ik ben super blij met mijn nieuwe camera!

Prima informatie

Goede informatie en hulp bij het uitzoeken van een passende camera en toebehoren.

Blij met de aankoop

Heel blij met mijn nieuwe aankoop van de Canon EOS 6D mark II! We werden ook goed geholpen in de winkel, al probeerde de verkoper wel veel te upsellen. Echt een aanwinst.

Nadat we wat aanloop problemen hadden. Is dat door de klantenservice en klachten afdeling prima opgelost. Binnen 2dagen een nieuwe televisie gekregen.

lange leveringsduur occasion

Kan wel 1 wek duren voordat je die in bezit hebt... ' We halen de Fujifilm XF 55-200mm f/3.5-4.8 R LM OIS (Occasion) op in één van onze winkels en verzenden de bestelling vanuit ons centrale magazijn. Binnen 1 tot 4 werkdagen ontvang je van ons een mail met de verzendinformatie (track and trace). Meest gestelde vragen: Waarom verzenden jullie niet direct vanuit de winkel? Door alle artikelen via ons centraal magazijn te verzenden houden wij zicht op de verzending. Op deze manier kunnen we het verzendproces beter volgen en jou meer zekerheid bieden. ' Slaat nergens op.

competente feedback en advies

Ik heb vorige week een nieuwe Fijifilm X-T5 en Sigma 18-50mm f/2.8 gehaald bij de Kamera Express. Waren ze supervriendeliik en ben ik goed geholpen. Ik mocht de camera ook uitoroberen met verschillende lenzen en ze gaven ook competente feedback en advies.

Tijdens mijn vakantie gaf mijn 13 jaar oude Nikon D90 ( ook destijds bij Kamera Express aangeschaft ) helaas de geest en ik moest op zoek naar een vervanger. Ik was ook het sjouwen met allerlei objectieven eigenlijk wel zat en zag hiervoor een mooi alternatief in de vorm van de Nikon P1000. Helaas was deze niet leverbaar, maar na een tijdje zag ik op de website dat filiaal Capelle er een op voorraad had. Snel in de auto gesprongen en naar Capelle, daar aangekomen bleek dat deze niet in de winkel op voorraad was maar in het centrale magazijn. Jammer natuurlijk, want ik wilde graag eerst even de P1000 in mn handen hebben en even goed bekijken. Verkoper Marcel vond het geen probleem en stelde voor dat ik aan de koffie ging en zou hij ondertussen zorgen dat de camera naar de winkel kwam. 30 min later was de P1000 gearriveerd en kon ik deze eindelijk vasthouden en kreeg ook nog een heldere uitleg van Marcel, en toen wist ik het zeker en heb de P1000 gekocht en ben er nog steeds reuze blij mee :-)

Professioneel & Betrokken

Ik waardeer de professionele en betrokken inzet van de verkoper. Hij adviseerde adequaat en liet mij in mijn waarde als ik voor een bepaald product de goedkopere versie koos.

positieve, aangename ervaring

Stijn heeft mij een proffesionele uitleg gegeven, was zeer vriendelijk en heeft mij goed geholpen

Uitstekende service

Panasonic Lumix DC-TZ200D gekocht. Is allemaal goed gegaan voor deze uitstekende camera. Fijn om (online) te kopen bij een bedrijf, dat ook fysieke winkels heeft!

goed geholpen met prima advies

Heb een nieuwe Camera eind november 2022 gekocht eerst even weer wennen en uitproberen maar gaat steeds beter De sony RX 10 vi is een lichte camera hier voor had ik een canon met lenzen dat werd mij te zwaar in de hand dus geen goede foto's meer dit is ook even toch kijk ik graag door de zoeker dan heb ik meer stabiliteit en worden de foto prachtig hoop op nog veel mooie foto's te maken

Heel slecht met garantie afhandelen

Een outlet Leica M11. gekocht. Volgens het call-center een demo of een retour van een klant. Nagenoeg nieuw dus, slechts een open doos. Camera heeft de originele fabrieksgarantie zegt de man van het call center. Het klonk als een goed verhaal voor toch een forse prijs. De camera bleek een niet scherpe rangefinder te hebben. Dat komt voor bij Leica meetzoekers. Geen probleem dus. Mailen met het call center over hoe aan te leveren. Autoresponse: Na 3 werkdagen een reactie op mail, chatbot snapt het niet en telefonisch een uur wachten. Kortom, naar de winkel in Amsterdam. Camera ingeleverd voor reparatie bij Leica. Respons van de teamleider van het CS, die reageerde op mijn mail van 3 dagen eerder. Hij had het opgezocht en ik kon via de bijgeleverde video het wel even zelf doen. Uh...Daar koop ik geen kwaliteitscamera voor. Terug gemaild met de mededeling dat ik dat niet ga doen. En inmiddels de camera via de winkel heb aangeleverd voor reparatie bij Leica. Na 3 dagen weer een mail; dat de reparatie door het service center bekeken gaat worden. Weer een mail retour, ik wil een reparatie bij de erkende Leica hersteller om de officiële garantie niet te verliezen. Ik duim, maar heb er bar weinig vertrouwen in. Spijt!

Uitstekend geholpen door kamera express

Ik heb een canon camera EOS 2000d gekocht in de winkel bij kamera express en ben er super tevreden mee! Ik ben heel goed geholpen en heb tussen de honderd camera’s de beste zie bij mij pas kunnen meenemen naar huis. Ik ben super snel en goed geholpen, dit was super fijn.

canon EOS R7 body en sigma 150-600mm een mooie combinatie

Na het lezen van klantreviews en andere publicaties gekozen voor de canon R7 body en de sigma 150 - 600 mm contemporary. Prijstechnisch is de canon R7 body een systeemcamera met de EF-RF Mount adapter en de sigma 150 - 600 mm contemporary in combinatie met de 5 jaar garantie een mooie combinatie.

Mijn (binnen) 24 uur bezorging na 5 dagen tot heden nog niet binnen!

Communiceren zowel met de klant als hun eigen bezorgdienst Trunkrs slecht. Waarom omdat dit bedrijf aangeeft dat mijn pakket te groot was voor bezorging maar zij mij wel een track and trace stuurde met een tijd die steeds opschoof. Kamera Express zelf laat niet veel van zich weten. Heb ze twee keer aan de lijn gehad, een keer leggen ze de schuld bij Trunkrs en andere keer beloven ze mij een uiterlijke bezorging vrijdag 6jan 2023 (na paar dagen) maar dit zou dan door post NL worden verstuurd en hier zou ik nog bericht van krijgen via de mail. Nou maar weer vanuit gegaan dat dit goed zou verlopen, maar wat denk je. Geen mail, geen Tv en het gaat over een order van +/- 1000,-. Dus je zou zeggen dat zo iets netjes (veilig verpakt en binnen een aannemelijke tijd met een juiste track and trace (want mensen willen thuis zijn als zo’n groot pakketje bij je thuis wordt bezorgd). Ik heb 6 Jan omdat ik ze even niet telefonisch te pakken kreeg maar een klacht ingediend betreft de gehele situatie. Hetgeen wat ik heb besteld is outlet geeneens nieuw en nieuw is het product op een andere webshop zelfs goedkoper. De snelle bezorging daar ben ik vanuit gegaan, we moesten deze tv snel hebben. Daarom heb ik zelfs nog wat extra betaald voor een binnen 24 uur bezorging! Er zou een console op de tv worden aangesloten en vanwege de vakantie kon er dan een paar dagen worden gegamed, dit ging mooi niet door. Bedankt hiervoor! Ik vraag/eis in mijn klacht dan ook om een grote korting. Als schadevergoeding voor het niet leveren van de afgesproken dienst, de consequenties hiervan en mijn tijd die ik besteed heb aan het contact opnemen met jullie en Trunkrs. Wat mij inziens nog niet is afgelopen, want het hele vertrouwen in jullie is kwijt! Raad mensen aan om geen TV te bestellen en de optie binnen 24 uur bezorgen te kiezen. Waarschijnlijk is de Tv die je koopt 48 inch of groter en Kamera Express weet niet goed hoe ze dit moeten bezorgen.

Super voor beginners!

In de winkel mega goed geholpen met hoe de camera werkt en super tips gekregen! De camera die ik kocht is super handig voor beginners! Ook fijn dat je kunt leren over je camera via de Kamera Express Academy.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ

+31 (0)85 88 88 013

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire