Nous sommes désolés que l'état des stocks n'ait pas été clair pour vous. Il arrive qu'un article ne soit pas immédiatement en stock dans notre entrepôt principal, mais qu'il revienne de l'un des magasins, comme dans ce cas. Cela prend un peu plus de temps.
Net even een licht sterkere lens, dat kan het verschil maken. Heel veel plezier ermee!
Bedankt voor de uitgebreide beschrijving van jouw aankoop! We wensen je veel plezier met jouw camera.
Thank you for wanting to shop with us again, we sure appreciate that!
Superfijn om te lezen Dennis, dankjewel!
Hi Nadje, ik wens je veel plezier met je vlogcamera!
Super camera! Veel plezier ermee Bart!
Hi Marcel, omdat de tv niet meer gemaakt kon worden ben ik blij dat we je op deze manier goed konden helpen! Ik wens je natuurlijk heel veel plezier met de tv!
Wat een mooie keuze heb je kunnen maken Nico! Ik wens je er veel plezier mee! Kom je binnenkort je foto's eens showen ?
Hi Lisa, dank je wel! Ik wens je heel veel plezier met deze camera en kom je er niet uit, mag je natuurlijk altijd contact opnemen.
Hi Jeager, bedankt voor de review, ik snap je gedachte helemaal! Maar helaas is het niet mogelijk om vanuit de winkel te versturen, Er is een centrale plek gemaakt waar de verzend labels gemaakt kunnen worden. Het is niet mogelijk om dit in elke winkel te plaatsen. Als de lens straks binnen is wens ik je natuurlijk heel veel plezier ermee!
Bedankt voor je mooie review Jan!
Dank je wel Chris!
Gelukkig hebben we hier al contact over gehad Chris. Sorry dat het product er niet was.
Hi Chris, dat is inderdaad niet zo fijn, zou je mij een mail kunnen sturen met je gegevens, ik kijk graag met je mee om uit te zoeken waar het fout gegaan is. Je kan ons mailen op reviews@kamera-express.nl
Super! We hopen natuurlijk dat je zoon er veel plezier van heeft!
Goed om te lezen dat jullie bezoek naar wens was. Hopelijk hebben jullie zo ook een leuke keuze kunnen maken.
Helemaal vanuit Zuid Afrika, speciaal voor ons. ;) We wensen je heel vele plezier met je nieuwe R6!
We wensen je veel plezier met jouw nieuwe televisie! Superleuk dat je ons ook voor andere apparaten aanraadt.
Mooi dat het hele proces duidelijk was en de camera naar verwachting is. Heel veel plezier ermee!
Slim om van tevoren al wat research te doen en natuurlijk fijn dat wij de camera voor je hadden!
Je kunt ons ook zeker bellen Han, kijk voor het telefoonnummer op https://helpcenter.kamera-express.nl/hc/nl/articles/7151712978322-Contactgegevens-. Het klopt dat we de laatste tijd wat lastiger te bereiken zijn, maar we doen ons uiterste best iedereen zo snel mogelijk te woord te staan en nieuwe collega's aan te nemen.
We hebben je graag geholpen. Veel plezier met je nieuwe camera!
Klinkt als een hele goede ervaring! Dankjewel Karin en veel plezier met jouw nieuwe camera.