Het spijt mij zeer, en hoop dat het een uitzondering is.

Ben vanaf zondag bezig om mij te trakteren op een nieuwe Canon EOS 5D Mark IV (actieprijs 1899,00). Ik vind het echt niet leuk om te melden, kom zelf uit de Detailhandel. Nu is het dinsdagavond... èn nog is het niet gelukt . De hele dag thuis gebleven, zelfs een opdracht doorgespeeld aan collega, omdat ik na twee dagen, dit echt rond wilde hebben. Resultaat, twee keer dezelfde foute betaallink voor de tweedehands versie van de Canon 5D Mark IV ( € 1599,00 ). Echter na advies te hebben gevraagd, en opgevolgd, toch maar voor de nieuwe Mark IV gegaan... Hoop dat morgen, eindelijk positief nieuws mag krijgen. (In eerste instantie had ik mijn oog laten vallen op een occasion Mark III en deze ook besteld én betaald. Maar dit snel geannuleerd. Daar ik toch besloten had voor de Mark IV te gaan.

Reactie van het bedrijf

Wat vervelend dat u zo'n nare ervaring hebt. Ik begrijp inderdaad dat u al met verschillende collega's contact heb gehad. Waarom deze situatie lastig is, is omdat als u een order annuleert, dan zal de terug betaling automatisch verlopen. Dit kunnen we niet tegen houden. Maar ik zal contact met u opnemen, zodat we dit samen kunnen oplossen en u dan snel kunt genieten van de camera die u graag wilt.

prima winkel.

Goed geholpen, duidelijke uitleg.

Reactie van het bedrijf

Bedankt! Fijn te lezen dat je goed geholpen bent.

Fijne winkel, bekwaam personeel

Ik kwam met een specifiek doel mijn huidige apparatuur inruilen bij Kamera Express. Naast dat ik voor mijn huidige apparatuur een bijzonder schappelijk aanbod kreeg heeft de bekwame verkoper mij een camera verkocht die precies bij mijn wensen past.

Reactie van het bedrijf

Fijn te lezen dat je advies op maat hebt ontvangen! Daar doen we het uiteraard voor. Jij staat tenslotte achter de camera.

Expert met klantgevoel

Afgelopen zaterdag langs geweest in vestiging Rotterdam Centrum en uitstekend geholpen door Jur. Een expert met gevoel voor de klant. Ik was op zoek naar een compact camera met meer mogelijkheden dan een smartphone maar ook niet té ingewikkeld. Jur heeft goed geluisterd en gerichte vragen gesteld en zo kwamen we uit op de Sony Cybershot RX-100 III. Een handzaam en eenvoudig model om net de betere foto's te kunnen maken zowel volautomatisch als ook manueel. Een schot in de roos en ik ging als een zeer tevreden klant weer de deur uit.

Langs gegaan om een camera aan te schaffen voor mijn aankomende reis. Na overleg met een medewerker besloten de Sony RX100 111 te halen. Tot nu toe zeer tevreden mee!

Macrotastisch geholpen met het juiste resultaat

Op 14 april jl. heb ik in face 2 face overleg met een medewerker van Kamera-Express het juiste advies vernomen en beslissing genomen om deze Canon RF 100mm F/2.8L MACRO IS USM aan te schaffen. Het resultaat is inderdaad verbluffend goed en in combinatie met mijn R5 een juweeltje van een lens waar ik een tijdje weer mee vooruit kan.

Reactie van het bedrijf

Mooie lens Iwan! Zeker i.c.m. met die body! Veel plezier ervan!

Goed geholpen met de aankoop van onze nieuwe camera

De medewerker nam uitgebreid de tijd om ons gericht te helpen bij het kiezen van een nieuwe systeemcamera, inclusief een bij onze eisen passend objectief. Uiteindelijk zijn we zeer tevreden met een nieuwe camera vertrokken en geen moment spijt van gehad. Daarnaast hoor ik van kenissen ook alleen maar goede verhalen van deze winkel.

Reactie van het bedrijf

Super om te lezen, dank je wel.

Geweldige advisering bij Kamera Express 's-Hertogenbosch

Sinds een paar dagen ben ik de trotse eigenaar van een Panasonic camera (Lumix DC-FZ1000 II). Dank je wel Micha voor je deskundige en vriendelijke advisering.

Graag gedaan!

De Canon EOS R7 Body gekocht in combinatie met de RF 100-400mm lens en de RF-S 18-150mm lens. Na jarenlang een Canon spiegelreflexcamera te hebben gehad, nu voor het eerst over naar een systeemcamera obv het advies in de winkel Den Bosch. Vooral om wildlife goed te kunnen fotograferen en filmen. Vandaag voor het eerst geoefend met het vastleggen van zweefvliegtuigen. Geweldig in het gebruik en fantastisch resultaat.

Reactie van het bedrijf

Wat een mooie set heb je gekocht! Je gaat hoer vast veel plezier van hebben!

Lekker lichte alleskunner

De Canon R7 systeemcamera is lekker compact, licht van gewicht en biedt veel mogelijkheden.

Goede service en duidelijke uitleg. Neemt goed de tijd voor je.

Dank je wel Chris!

Geen enkele service en totaal geen interesse, wat een farce

Ik heb voor ruim EUR 6,000 aan Sony mirrorless camera gekocht met lenzen en alleen maar gedoe gehad. Vanaf dag 1 problemen mee gehad en 2x naar de winkel mee terug gegaan die er letterlijk 5 seconden naar keken en zeiden dat zij niets konden vinden en dat het lag aan mijn instellingen. De camera had problemen met scherp stellen en haperde. Maar gebruik gemaakt van de optie om hem schoon te laten maken maar dat deed natuurlijk ook niks. Vervolgens toch maar besloten te sturen naar de reparatieservice en wat blijkt: er zit schade aan de lens die volgens hen alleen door vallen veroorzaakt kon zijn. Tja en dat moet dan mijn schuld zijn en ik maar ff ruim EUR 900 aan reparatiekosten wil ophoesten. Terwijl ik met de grootst mogelijke zorg omga met mijn apparatuur en al jaren Sony camera's heb en nog nooit schade heb gehad. Ik gaf aan dat dit probleem zich al vanaf het begin heeft voorgedaan en ik dit ook in de winkel had gemeld maar krijg doodleuk de opmerking dat er geen melding is gemaakt dat ik de winkel heb bezocht. En daarmee is de kous af en wordt niet eens gereageerd op mijn tegenargumenten. Oh nee, dan krijg ik een standaardmailtje met de vraag of ik tevreden ben. Wat denk je zelf?!

Reactie van het bedrijf

Hi Yvette, wat een vervelende situatie zo zeg, ik heb de winkel hier ook over gesproken en zij geven aan de lens om te wilde ruilen maar omdat je op reis ging had je geen tijd om te wachten. Het is natuurlijk heel vervelend om te lezen dat je een rekening hebt gekregen voor de reparatiekosten, maar het is niet te achterhalen of dit al was of dat het tijdens je reis is gebeurd.

Super! Echt de volgende dag in huis

Het heeft zowaar 2 weken geduurd voordat ik m'n 2e lens kocht. Na een 35mm prime nu ook een 85mm gekocht voor mijn Canon R5. De 85mm heb ik zojuist binnen gekregen. Keurig verpakt en echt de volgende dag in huis zoals op de website staat. Helemaal tevreden.

Zeer slechte klantenservice

Tv besteld, bleek niet te werken. Telefonisch contact gezocht, moest alle info mailen.... daar totaal geen reactie op ontvangen. Weer bellen, afdeling retour is alleen via mail bereikbaar. Nou na meer dan een week eindelijk een keer antwoord: Omruiling is aangevraagd, verder 0 informatie. Terug gemaild, of ze enig idee hebben op welk termijn dit gebeurd? Weer dagen geen reactie. Gebeld dat ik geen omruiling meer wenst, maar een retour. Zou mw. Doorgeven aam de desbretrefende afdeling. Paar dagen later weer een mail dat de omruiling in gang is gezet en dat ze wachten op het nieuwe toestel! Ongeloofelijk! Wat een slechte klantenservice. Inmiddels nog steeds een hele grote kapotte tv in huis staan en geen geld retour. Echt dramatisch.

Reactie van het bedrijf

Bedankt dat je de tijd nam om deze review te schrijven. Zojuist hebben wij telefonisch contact gehad en is eindelijk de tv opgehaald! Mijn oprechte excuses dat dit zo lang heeft moeten duren.

Canon cashback

Ik kocht een canon RF 16mm 2.8 op 12 april 2023 voor €275,- Dik tevreden over de lens. Vanaf 14 april zit hierop een cashback van €30,- maar kost de lens in een keer €314,- En na de cashback ben je nog duurder uit €284,- Dit noemen ze dus "een sigaar uit eigen doos".

Reactie van het bedrijf

Dat was inderdaad een mooie actie. Helaas kunnen we die prijs niet altijd aanbieden, dus dit is alsnog een mooie actie! Dus hij is inderdaad nu duurder dan 12 april, alleen toen liep een andere actie.

Zoals gewend, goed.

In Capelle ruilde ik mijn oude apparatuur in voor een Canon EOS R6 met een RF 24-105 L. Wauw, wat een verschil met de EOS 6D en M50 die ik voorheen gebruikte. De winkel ervaring was zoals ik gewend ben goed. Er wordt tijd genomen voor de klant en de verkoper heeft verstand van het product. Eenmaal thuis bleek de meegeleverde batterij in de camera een erg oude (en ook slechte) batterij te zijn. Na melding hiervan kreeg ik een nieuwe opgestuurd.

Reactie van het bedrijf

Doet me goed te lezen dat je goed geholpen bent! En dan nu met een inruil erop vooruit gegaan bent. Dat is natuurlijk altijd het doel. Bedankt voor je vertrouwen.

Prima winkelervaring in Amsterdam

Ik kwam naar de winkel om een gereserveerde Canon EOS R6 Mk2 body op te halen. Uitleg had ik niet echt nodig, want ik heb al een camera van dit type. Maar de verkoper had duidelijk verstand van zaken en dat doet mij altijd plezier. Ook nog een CarePlan verzekering erbij afgesloten, prima geregeld. De Canon EF - EOS R Control Ring Mount Adapter was helaas niet in de winkel op voorraad, dus die heb ik online besteld. Al met al een prima winkelervaring met ter zake kundig personeel.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor het compliment! Fijn te lezen dat je goed geholpen bent met deskundig advies.

Hele fijne camera (Panasonic DC-FZ10002)

Echt jarenlang was ik zeer tevreden met mijn SONY bridgecamera, maar..., ook ik kreeg te maken met de bekende beeldstabilisatie storing..., en gezien de leeftijd van deze camera gekozen om niet te laten repareren. Na lang diverse specificaties van de diverse merken (bridge)camera's doorgenomen te hebben, de keus gemaakt voor de PANASONIC DC-FZ10002. En inmiddels meerder (proef)foto's gemaakt, om de diverse mogelijkheden te proberen, en te ondervinden. En wat een fijn toestel ! Snel, stevig 'volwassen en robuust' in de hand aanvoelend, handig touchscreen, en met mooie mogelijkheden qua instellingen, of voorkeuren. Ben er blij mee ! Mooi toestel !!

Reactie van het bedrijf

Fijn te lezen dat je zo tevreden bent met de panasonic!

Er wordt echt de tijd voor je genomen

Fotocamera gekocht voor onze dochter die 18 wordt. Dit is ons geadviseerd als goede camera om mee te beginnen. En er zat echt een goede deal bij met tas en lens! We zijn goed voorgelicht zodat we de juiste keuze konden maken binnen ons budget.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor het mooie compliment. Alvast gefeliciteerd!

Mooie camera & Lens (24-105 mm)

Ik ben nu bijna 2 weken in het bezit van deze camera met 24-105mm lens. Het is een goede en fijne camera. Even wennen maar met deze camera en lens maken we goede scherpe foto's. In resume. Een goede aankoop.

Fijne service en dito kwaliteit

Had per mail de Canon EOS R8 body in de superstore Maastricht aangevraagd en deze hebben ze netjes voor mij laten wegleggen. Top service.

fijne winkel met zeer kundige medewerkers

Als ik vragen heb op camera gebied dan krijg ik deze altijd beantwoord. De medewerkers nemen alle tijd voor jou als klant.

Zeer goede service na een pech-aankoop

Met mijn net aangeschafte OM-5 vertrok ik voor langere tijd naar het buitenland en net twee dagen na aankomst ging het toestel op zwart. Sensor deed niets meer. Doos en alle meegeleverde accessoires lagen natuurlijk in Nederland! Kontakt met Kamera Express opgenomen en daar was men zéér coöperatief, met alle begrip voor de situatie. Body opgestuurd naar Capelle aan de IJssel en nog geen week na versturen zat er al een nieuwe camera op de post. Dát is service zoals het hoort!

Teleurstellende service

Op een donderdag een refurbished EOS R6 en RF EF adapter besteld zodat deze nog voor mijn vakantie op vrijdag een week later geleverd zou zijn. De volgende dag een mail ontvangen met de melding dat de camera vanuit 1 van de winkels naar het centraal magazijn verstuurd zou worden en dat ik binnen 1 tot 4 werkdagen de track&trace code van verzending zou ontvangen. Prima, dan is deze nog op tijd geleverd. Op maandag nog even navraag gedaan naar de locatie van de camera, een levertijd viel nog niet te geven omdat de camera nog niet in het centraal magazijn was. Wel even melding gemaakt over het feit dat ik de camera vrijdag mee wil nemen op vakantie en dat deze dus op tijd binnen moet zijn. Dinsdag nog eens gevraagd, camera nog niet ontvangen maar woensdag was deze hopelijk binnen. Ook nog even navraag gedaan of ik de bestelling bij het magazijn op zou kunnen halen zodra deze binnen was, dat was mogelijk. Daarmee kon ik voor mezelf verzekeren dat de camera mee zou kunnen op vakantie. Woensdag weer gevraagd, de camera was nog niet binnen en er werd nu gemeld dat er een vertraging was opgelopen van een aantal dagen. Doorvragen leerde dat de camera vanuit België werd verzonden waar volgens de medewerker een vertraging was ontstaan zonder toelichting te kunnen geven over het waarom van de vertraging. Ik zou vanzelf een e-mail krijgen zodra de artikelen klaar zouden liggen in de winkel en ik had natuurlijk nog altijd de mogelijkheid om te annuleren. Als ik de levertijd eerder had geweten had ik nooit besteld, en als ik eerder van de vertraging had geweten had ik nog kunnen annuleren en via Cameranu dezelfde camera kunnen bestellen die dan nog wel op tijd binnen had kunnen zijn. Kortom de camera gaat er niet komen voor mijn vakantie, wat buitengewoon teleurstellend is en toch ook wel een domper is voor mijn vakantie! Voorheen bestelde ik altijd bij Cameranu, maar deze keer deed ik dat een keer bij Kamera Express. Fout, fout fout, en meteen de laatste keer voor mij!

Kamera Express heeft mij vakkundig en onafhankelijk advies gegeven

Ik ben twee maal op bezoek geweest. De eerste keer voor advies. Daarbij is de keuze gevallen op de Canon R8. Gelijk een pre-order geplaatst. Bij het tweede bezoek de body opgehaald en een bijpassende lens uitgezocht. In beide gevallen is er ruim de tijd genomen voor een vakkundig advies.

Reactie van het bedrijf

Fijn te horen dat je goed geholpen bent, tenslotte ben jij degene die ermee moet werken, dus moet je wel weten hoe het werkt! Heel veel plezier met de Canon R8.