Super geadviseerd door Coen van Kamera Express Maastricht

Bij binnenkomst in de winkel van Kamera Express Maastricht zag ik een medewerker die me glimlachend uitnodigde om bij hem aan de balie te komen. Ik had drie camera's bij me die ik wilde inruilen. Coen zei "ja natuurlijk dat kan". Hij controleerde de camera's, en ik zag meteen dat een vakman bezig. Hij controleerde of de camera's goed functioneerden en dat er optisch geen beschadigen aanwezig waren. Daarna kreeg ik de offerte van mijn in te ruilen camera's, de inruil prijs vond ik eerlijk gezegd aan de lage kant. Ik leverde namelijk perfecte camera's in, al waren ze iets gedateerd (gaat in camera land razend snel). Uiteindelijk heb ik het bod geaccepteerd. Daarna heb ik aan Coen verteld weke eigenschappen mijn nieuwe camera moest hebben, en welk budget ik over had voor een nieuwe camera. Uiteindelijk liet Coen me de Canon Powershot G7X Mark III black zien, en deze heb ik na een korte uitleg gekocht. Nogmaals bedankt Coen en Kamera Express.

prettig geholpen

prima geholpen bij aankoop van Canon EOS R10. Nemen alle tijd ondanks dat het druk was. komen zekers terug

Prettige aankoop.

Aardige verkoper en goede inruilprijs "oud" objectief.

Slecht

Wat een waardeloze service. Ik had een Canon POWERshot zoom essential kit besteld. Toen ik deze wilde ophalen was er echter geen mogelijkheid om er even doorheen te kijken. Ze wilden hem niet even aan de lader leggen zodat ik kon zien wat ik zou kopen. Dat was toch wel degelijk afgesproken toen ik het besteld had. Ook wisten ze niet of ik geld terug zou krijgen als ik het thuis uitgeprobeerd had . Het gaat toch echt om € 309,— . Geen broodje bij de bakker dus. Wij komen niet weer.

Goed en geduldig geholpen!

Ik was al een aantal keer bij de Kamera Express geweest. Werd altijd goed geholpen en de medewerkers bleven geduldig. Ook goed geholpen met het maken van bepaalde beslissingen, erg blij mee anders stond ik er nu nog!

Prettige ervaring

Ik ben goed geholpen en kreeg bruikbare tips. Mijn ingeruilde producten werden goed nagekeken.

Inruil en aankoop objectief

Een oud objectief kon ik inruilen bij Kamera Express te Utrecht. Dat verliep allemaal keurig. En vervolgens heb ik een Fujifilm 16mm f/2.8 objectief gekocht. Ik ga het gebruiken voor vakantie en dagtrips. Alles werkt uitstekend. Kortom, ik ben tevreden met mijn aankoop.

Binnen een dag geleverd

Een camera en objectieven besteld bij Kamera Express en deze werden de volgende dag al geleverd. Alles was goed verpakt.

Uitstekend geholpen en erg blij met aankoop

Na 7 jaar de Sony A5000 kreeg deze wat mankementen. Fotografeer hobby matig, vakanties, het gezin, dus wil er niet de hoofdprijs aan kwijt. Met de Sony A6000 vergelijkbare camera maar dan beter

Nikon Z100-400

vriendelijk personeel lens gewicht ok scherpstellen ok bij kleine besjes op korte afstand lijkt de autofocus soms te falen maar manueel doet hij het altijd goed, vermoedelijk nog wat instellingen bekjiken.

Goede en duidelijk geholpen

Gisteren in de winkel in Almelo een Canon RP camera gekocht met toebehoren. Vriendelijk personeel en goede, duidelijke uitleg/advies gekregen.

KameraExpress geweldige service en producten

De webshop is goed onderhouden en responsive. De levering was prompt. Ik had klantenservice nodig voor een artikel dat bijna niet op voorraad was en zij konden mij helpen. Echt dankbaar voor hun hulp. De 55-200 mm Canon-lens die we hebben ontvangen, is een perfecte aanvulling en werkt 100%.

Teleurstellend

In eerste instantie goede ervaring bij de aanschaf van de Canon eos 90D. Goede en snelle levering, bij deze aankoop zaten ook 2 cadeaukaarten één voor een fotoboek en één voor een wanddecoratie (geldig t/m 31-12-2022) Helaas ben ik gediagnosticeerd met de ziekte van Kahler (een ongeneeslijke vorm van ******). Hierdoor heb ik dus geen foto's met mijn nieuwe camera kunnen maken, dus geen materiaal om een fotoboek samen te stellen. Na diverse mails te hebben gestuurd zonder daar antwoord op te krijgen heeft mijn vrouw op 30-12-2022 telefonisch contact opgenomen met kamera-express. Helaas kreeg mijn vrouw te horen dat er besloten is binnen kamera-express om deze cadeaukaarten niet te verlengen. Liever had ik het afgelopen half jaar er op uitgetrokken met mijn camera om mooie foto's te maken, maar dit was mij niet gegund net zo min als de verlenging van de cadeaukaarten. Al met al een grote teleurstelling, Na aanschaf van een camera stopt het blijkbaar voor kamera-express.

Weer helemaal tevreden!

Ik had een probleem met cashback van studentkorting en black friday. Mij was verteld dat beide kortingen golden, maar dat bleek achteraf niet te kunnen. Bij de eerste klantenservice medewerker kwam ik niet verder dan alleen een excuus. Gelukkig kreeg ik na mijn review over deze situatie meteen een bericht dat er nog eens naar gekeken zou worden en is het probleem helemaal goed opgelost. Daarbij ben ik ontzettend vriendelijk te woord gestaan! Ik ben weer helemaal tevreden met Kamera express! Ook omdat de producten van hoge kwaliteit zijn en de levering is razend snel!

retourzending niet verwerkt

retour is op 15 december door kamera express ontvangen en tot op 29 december nog geen retour betaling. Dit is niet conform de thuiswinkel.org voorwaarden.

top!

Goed geholpen en duidelijke uitleg

Hele fijne service en converter!

Ik ben super blij met mijn aankoop bij Kamera Express. Goede services en top kwaliteit lenzen. Ik heb dit keer een converter gekocht van Sigma en ben er heel erg blij mee!

Deskundig advies en scherpe prijzen.

Na het inwinnen van de nodige informatie in de winkel heb ik de keuze gemaakt om een camera te kopen. Je wordt geduldig en deskundig te woord gestaan en krijgt de mogelijkheid om de camera op je gemak te testen. Omdat dit niet op voorraad in de winkel zelf was (komt door de schaarste) heb ik 'm later online besteld toen het weer op voorraad was. Pakketje zat goed ingepakt en werd snel geleverd. De prijzen zijn scherp en/of marktcomform. Daarbij is het ook mogelijk om je garantie uit te breiden, wat je toch weer een gerust gevoel geeft voor de toekomst.

Schandelijke service

Ik heb producten besteld die op stock waren, met de vermelding dat ze de volgende dag geleverd zouden worden. 12 Dagen later nog altijd niets gezien of geen verwittiging gekregen. Telefonisch of per mail niet bereikbaar (5 pogingen).

Goed geholpen (zoals ik gewend ben)

Ik wilde overstappen van een DSLR naar een systeemcamera. Gezien de reviews ging mijn belangstelling uit naar de Canon R7. De verkoper nam de tijd voor de nodige uitleg. Nadat al mijn vragen beantwoord waren, heb ik deze camera gekocht. (De inruil van mijn DLSR leverde een mooi bedrag op.) Ben zeer tevreden met mijn nieuwe camera en heb al mooie foto's kunnen maken.

Oders

I did a battery order twin pack paid for it was told 3 /4 day,s still awaiting on the order AS it was last week Monday , OK it was a week before Xmas , i did not get a Oder number nothing I went back to the shop i got One battery again paid for it ! AS i hopefully get the other two as well ! It seems like when under stress they cant cope they blunt out lie to me Thais what made me more upset !! had this a few time,s before with them yes i keep going back !! in the hope of a better service ;;;;

Fijne service & duidelijke uitleg

Aardig meedenkend personeel bij kamera express. Ik vertelde mijn eisen voor de camera die ik zocht en vertelde dat ik hem wil gaan gebruiken voor natuurfotografie. En samen kwamen we uit bij een camera van Canon met een 100mm macro lens. Hij liet me de body en lens vasthouden om te voelen hoe licht of zwaar deze zijn. Hij vertelde uitvoerig over de verschillen tussen camera's en bepaalde details die nuttig waren. Naar verloop van tijd liep ik tevreden uit de winkel met mijn nieuwe aankoop. Ik was over het algemeen tevreden over de gang van zaken.

Geen service

Als je er verschillende dingen koopt als kerstcadeau met toch best een hoog prijskaartje en iets ongeopend wil retourneren dat buiten hun 14 dagen retour valt nemen ze het enkel terug als tweedehands. Oppassen dus!!

Super makkelijk werkende camera

Fijne camera lekker makelijk in gebuik.

Geweldig geholpen zoals ik altijd gewend ben!

Gisteren een nieuwe camera gekocht na talloze recensies te hebben bekeken op internet. Op de website van Kamera Express bleek dat de betreffende camera in de winkel bij mij in de buurt aanwezig was. Direct naartoe gereden en binnen 10 minuten de deal gesloten. Zoals altijd een zeer prettig contact met het personeel en uiteraard helpt het als je weet wat je wil. Thuis bleek helaas de tweede batterij in de doos te ontbreken. Daarom even terug gereden. Zonder problemen heb ik een nieuwe (dure!) batterij meegekregen. Geweldig dat dit direct geregeld kon worden. Kamera Express blijft voor mij de eerste keuze voor mijn fotografie aankopen. dat is nu opnieuw bevestigd!

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ