Topcamera

Alles in 1. Zeer tevreden ermee

Met een tevreden en voldaan gevoel de winkel verlaten.

Na jarenlang gefotografeerd te hebben met spiegelreflexcamera's nu voor het het eerst een systeemcamera aangeschaft met nieuw objectief. De technische vragen betreffende de verschillen werden mij prima uitgelegd, met een goede demonstratie

Goede uitleg en zeer vriendelijk!

Recent een canon camera gekocht en ben zeer vriendelijk en goed geholpen in Breda.

Niet alleen PERFECT in plaatjes bij het tv-programma, maar ook PERFECT in service voor particulieren

Snel, klantvriendelijk en in de paar kleine hickups die er rond levering van mijn camera Canon EOS 250D waren werd een perfecte service geleverd.

Prettige service

Het personeel was erg vriendelijk. Wist mij genoeg te vertellen over de beste camera bij mijn wensen. Eerst een ander model Canon EOS 250D op het oog, maar na een gesprek met het personeel toch de keus gemaakt voor een Canon EOS R10. Hier hartstikke tevreden mee. Goed resultaat dat past bij mijn wensen. Er werd niet meteen het duurste aangewezen, de verkoper hielt rekening met de wensen van mij.

kundige mensen en prima service.

Nadat ik een pre order had geplaatst bij kamera express. ging het vrij snel. ik kreeg een belletje dat mijn RF 400MM F 2.8 IS USM binnen was gekomen. wat een Beest van een objectief! Kamera express, bedankt voor de service en advies! Ben er blij mee

prima uileg maar geen voorraad

Kamera Express is een prima winkel waar je goed en vakkundig uitleg krijgt op je vragen. Ze hebben niet een grote voorraad zodat het product nagestuurd wordt. Ik heb ook een lens gekocht maar die is nog niet ontvangen. Achteraf was eeb webshop bestelling eenvoudiger omdat dat 2 x 30 min met de auto scheelt. Voor de uitleg top. en klantvriendelijk uitstekend.

Goede service en fijne camera (Canon G7X III)

Gelukkig zijn er nog fysieke winkels. Lang getwijfeld tussen de Sony Cybershot RX 100 III en de Canon G7X III. De Sony trok mijn aandacht vanwege de EV zoeker, de Canon omdat deze moderner is (4K video, Bluetooth, touchscreen, de Sony is al een ouder model) en in de vlogger set een superscherpe aanbieding. Kamera-Express Maastricht liet beide toestellen naar de winkel komen en twee dagen later kon ik ze al in mijn handen houden. De keuze was snel gemaakt: de Canon. Supermooie camera. De eerste beelden (foto's en video) zijn goed, bediening eenvoudig maar veel instelmogelijkheden als je het zelf denkt beter te kunnen. Ik ben vooral blij dat ik de twee toestellen heb kunnen zien en dat ik de elektronische viewer van de Sony heb gezien. 'Ik wist eigenlijk al dat je voor de Canon zou kiezen' zei de verkoper. 'Maar het is beter als je dat zelf ontdekt'. Dat is service zoals het hoort bij deze aankopen. Online kopen heeft voordelen, maar ouderwetse service in een winkel waar je binnen kunt stappen biedt soms net dat beslissende voordeel.

Deskundig en vriendelijk geholpen

Ben al vele jaren klant bij Kamera Express in Utrecht. Altijd goed geadviseerd en bij vragen goed geholpen. Vertrouwd adres voor de fotoliefhebber!

Zeer vriendelijk en kundig personeel.

Goed geholpen door medewerker Joost Capelle ad IJssel

Tevreden over aankoop van een Nikon Z6ll en een drietal lenzen, waarvan één na gestuurd wordt. Vakkundig geholpen en niet overhaast door de medewerker. De verkoper heeft goed meegedacht met mijn keuze. Kon mijn gebruikte spullen gelijk ook inruilen. Gratis parkeren voor de deur, waar vind je dat nog ! Kortom, tevreden. Nu alles uitproberen thuis.

Over het algemeen redelijk, maar triest voor de lokale fotozaak.

Over het algemeen goede service. Wat ik wel jammer vind is dat de lokale ouderwetse fotozaak, met veelal de meeste kennis van analoge techniek, teniet wordt gedaan door de grote concerns. Helaas is hier tegenwoordig geen ontkomen meer aan lijkt het wel.

Veel keuze en vaak uit voorraad leverbaar

De bestelling was op voorraad en is de volgende dag al thuis bezorgd. Prima geregeld Kamera Express.

Top geholpen!

Goed advies en uitgebreid assortiment. Enthousiast personeel.

Ondank Black Friday drukte op tijd geleverd

Tijdens de Black Friday week een TV gekocht. Deze werd keurig op tijd en snel geleverd. Zeer tevreden over de dienstverlening. Gekozen voor Kamera Express n.a.v. eerdere positieve ervaringen bij vorige aankoop

Prima Winkel

Prettige winkel, goed advies gekregen. Alleen jammer dat t gratis parkeerkaartje niet werkte 2x geweest 8 euro kwijt.

Klant centraal bij aanschaf systeemcamera

Bij mijn aanschaf van een Sony systeemcamera (model a6400) ben ik zeer uitgebreid en kundig geholpen bij Kamera Express. Ondanks de drukte rondom Black Friday had ik niet het gevoel dat er haast gemaakt moest worden. Ik heb alle voor- en nadelen van verschillende modellen besproken, de vragen die ik had zijn beantwoord en ik ben tevreden naar buiten gelopen. Echt een winkel waar de klant centraal staat!

Erg fijne camera in gebruik, die prachtige foto's maakt.

De Sony Alpha A7 II is mijn eerste systeemcamera, sinds eergisteren, en ik denk dat ik een goede keus heb gemaakt! Deze fotocamera heeft een goede beeldkwaliteit, is gemakkelijk en snel in gebruik. Ik zou deze camara zeker aanraden voor iemand die nog op zoek is naar een goede kwaliteit camera! Full frame Beeldstabilisatie Fijne handgreep om de camera vast te houden Wifi en NFC Handige app erbij voor het snel overplaatsten van foto's op de mobiel (Nog) geen minpunten

Alle medewerkers zijn topadviseurs

Ik kom hier al decennia lang om al mijn materiaal... omdat je steeds vakkundig advies krijgt en ook na aankoop staan ze voor je klaar...

Fijne winkel, passend advies

Ik koop mijn camera benodigdheden vrijwel altijd bij Kamera-Express. Ze hebben alles wat je nodig hebt. Vlotte en vriendelijke service in de winkel (Arnhem).

Uitstekende service

Uitstende service Goed geholpen bij het uitzoeken van de juiste camera.

SUPER

Erg positief door zeer vriendelijk,behulpzaam en kundig personeel.Daardoor krijg goed advies.Ook zijn ze niet te beroerd om een pas meer te doen

DE winkel voor ALLE soorten content / doeleinden!

Kamera Express is voor mij DE winkel voor camera's en audio. Ik ga zelf al jarenlang naar het filiaal aan de Parnassusweg in Amsterdam. Eerst toen ik een jaar op de filmacademie zat (Film), daarna voor mijn afstudeerstage waar ik ook bedrijfscontent maakte (Corporate) en momenteel voor mijn Youtube kanaal, wat erg lekker gaat! Kamera Express levert uitstekende service en is altijd goed geprijsd! Kortom: DE perfecte camera en audio winkel voor ALLE soorten content en doeleinden!

Top service met extra uitleg

Al tijden op zoek naar een passende camera. Eerste bezoek werd ik vriendelijk geholpen en kreeg ik tools om uit te zoeken welke camera er bij mij past. Een huur-dagje van een desbetreffende camera werkte ideaal om te kijken of mijn gekozen toestel echt naar smaak zou bevallen. Toen ik de camera wilde kopen werd er nogmaals uitgebreid gekeken of ik de juiste camera had gekozen, uitleg gegeven welke lens ik het beste kon gebruiken (fijn ook dat niet gelijk de allerduurste werd aangeraden maar juist de beste voor mijn situatie), en als kers op de taart nog tips & tricks gekregen voor optimaal gebruik. Ik ben erg blij met de service!

Goede service van personeel die weet hoe het zit

Ik heb alleen nog ervaring over Kamera Express in Capelle a/d Ijssel en nog niet over de Canon R6, dan komt later. Snel geholpen door personeel die weet waar je op moet letten bij het kopen van een camera.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ