Ik heb een winkelafspraak gemaakt bij kamera express en ook aangeven dat ik een objectief en kamera wou inruilen. ze kwamen met een mooi bod waar ik tevreden mee was. en een prachtige camera en objectief uitgezocht. goed advies, vriendelijke en geduldige mensen. tot de volgende keer!
De verkoper was geduldig en gaf uitgebreid antwoord op alle vragen die ik had. Gaf advies en nam uitgebreid de tijd om tot een keuze te komen en ik met het product naar buiten ging wat aan mijn wensen voldeed zonder de hoofdprijs te moeten betalen.
We zijn blij dat we je konden helpen jouw keuze te maken. We wensen je veel plezier met jouw bestelling.
Deze lens sinds een aantal dagen in bezit. Wat een heerlijke lens. Een stuk kleiner dan de Tamron 70-200 F2.8 G2. Met deze lens is het prima uit de hand schieten. De lenshood is precies gelijk aan die van de Canon RF 100-500. Dus als je beide lenzen meeneemt hoef je maar 1 lenshood met te nemen. Scheelt weer ruimte. De scherpte en de snelheid van de lens is geweldig. Dure lens maar maakt het wel waar. Echt een aanrader.
Goed om te lezen dat hij bevalt en leuk dat je hem nog even vergelijkt met de Tamron!
Medewerkers zijn zeer behulpzaam en goed geinformeerd over het product. Ook als je minder verstand hebt van Camera's en equipments omheen. Ze weten je de juiste producten te adviseren binnen je budget.
We doen ons best iedereen de beste opties te geven voor hun wensen. Goed te lezen dat dit bij jou ook geslaagd is!
Naar de kamera express in den bosch geweest en ontzettend goed geholpen door vriendelijk personeel. Ging voor een andere camera en kwam met een betere thuis. Dus een erg fijne aankoop en ervaring met kamera express den bosch.
Zo hoort het ook! Grappig dat je uiteindelijk tot een hele andere camera bent gekomen, dan je in eerste instantie voor ogen had. We zien je graag nog eens terug bij onze toppers in Den Bosch.
Dé go-to-shop voor al mijn gear. Vriendelijke en vakkundige mensen die meedenken, uitgebreid assortiment in een overzichtelijke winkel. Ook online is de shop duidelijk, helder en uitgebreid. Goede prijs / kwaliteitverhouding voor zowel de gevestigde alsook de minder bekende merken. De meer dan genoeg betaalmogelijkheden en de snelle verzending geven absoluut het vertrouwen dat je wilt bij het aanschaffen van apparatuur. Afgelopen week een fantastische cadeaubon gekregen van Kamera Express die ik heb besteed aan allerlei handige hebbedingetjes die ik normaal gesproken altijd met tape oplos (want waarom gemakkelijk doen...), maar nu de passende producten voor heb kunnen aanschaffen. Top!
Supertof dat wij je go-to-shop zijn, daar worden we heel blij van! Sommige dingen zijn toch wat makkelijker in gebruik dan altijd een tapeje. Blij dat we je van dienst konden zijn.
Great expereince buying a Nikon d850 from Kamerexpress
Beautiful camera you bought. We hope you enjoy it to the fullest!
Erg blij met mijn R5 aankoop!
Dat kunnen we ons zeker voorstellen, veel plezier ermee!
Veel kennis en ervaring en gewoon super geholpen. TOP
Dankjewel René, daar worden we blij van!
Heb op 1 oktober 2022 een DJI OM 5 Athens Grey OUTLET besteld en op 3 oktober thuis gekregen maar het product was onvolledig er misten namelijk 3 onderdelen waardoor ik nu niets met dit product kan doen. Heb nu 3 keer gebeld naar Kamera Express maar moeten eerst onderzoeken of de ontbrekende onderdelen er wel bij hoorden want het was een outlet model maar er stond in de advertentie dat de onderdelen er wel bij hoorden te zijn. Nu moet eerst een andere afdeling boordelen over hoe en wat ze gaan doen maar ondertussen zit ik wel met een onbruikbaar product.
Jammer om te lezen dat er iets mist bij jouw outlet product. Ik zie dat je inmiddels contact hebt gehad met mijn collega en dat je het retourneert.
Ik heb op 11 september mijn kapotte tv opgegeven voor reparatie met de daarvoor benodigde informatie. Na 2 dagen kreeg ik een bericht dat deze bij Samsung is aangemeld voor reparatie en dat ik binnen 48 uur gecontacteerd zou worden. Ik kreeg helaas geen bericht. Wel kreeg ik na 3 dagen de vraag of ik naar tevredenheid geholpen was terwijl ik überhaupt nog geen bericht had gekregen. een week later werd ik blij met het bericht dat Samsung was gecontacteerd over het bovenstaande. het was weer een week later en tot mijn spijt nog geen bericht van Kamera express of Samsung. Toen besloot ik zelf Samsung maar te bellen, en kreeg ik te horen dat de tv niet gerepareerd of geruild kan worden naar aanleiding van de informatie die ik verschafte, jammer dat ik dit zelf moest achterhalen. Klantenservice van Kamera express gebeld en kreeg ik te horen dat dit echt niet kan en dat dit met spoed opgelost zou worden, weer kreeg ik te horen dat ik gecontacteerd zou worden om een afspraak voor home service in te plannen. Dag later kreeg ik weer hoop omdat ik via een SMS bericht binnen kreeg dat mijn TV de volgende dag gerepareerd zou worden. helaas niet met mij overlegd maar ik dacht gelukkig gebeurt er na 3 weken iets. Weer tot mijn spijt er achter gekomen dat dit helemaal niet aan de orde was. het nummer gebeld die de SMS stuurde en die zeiden dat er niks aangemeld was. 3 dagen later besloot ik Kamera express weer te bellen of mijn TV nog gerepareerd kon worden. nog maals met SPOED aangemeld. en je kan het al raden, krijg ik weer de SMS dat mijn tv de volgende werkdag gemaakt zou worden. WEER NIKS kan iemand mij alsjeblieft helpen want we zijn nu bijna maand, 8 mails 3 telefoontjes verder zonder enig resultaat behalve dat mijn geduld toch op begint te raken.
In de winkel ben ik goed geholpen.
Dat vinden we fijn Eduard :)
Goede uitgebreide voorlichting bij aanschaf Sony rx10 iv.
Mooie camera hebt je gekocht Ruud, heel veelzijdig. Veel plezier ermee!
Top producten met een goede prijs met deskundige adviezen in de winkel in Amsterdam.
We doen ons best! Bedankt om ons aan te bevelen, specifiek de winkel in Amsterdam natuurlijk.
deskundig en plezierig
Dankjewel Jaap!
Tot 3x toe in de winkel geweest voor advies bij het aankopen van een camera. Heel duidelijk en goed advies gekregen. Kai had heel veel geduld en legde alles in normale taal uit met goede voorbeelden. Ook Norbert gaf in het 1e gesprek al duidelijk aan welke mogelijkheden er waren. Uiteindelijk met een mooie Canon R10 met lens naar huis gegaan!
Hele mooie aankoop. We zijn blij dat we je hiermee konden helpen. Mocht je alsnog vragen hebben, weet je onze winkel of klantenservice te vinden!
Ik werd vriendelijk en met geduld geholpen.
Daar zijn we blij mee!
Vanmorgen een nieuwe fotocamera ( Canon EOS M50 )aangeschaft bij het filiaal in Groningen. Had geen afspraak maar werd direct geholpen. Ben geholpen door Stijn, die goed heeft geluisterd naar mijn wensen en mijn vervolgens goed heeft geadviseerd. Zijn kennis en adviezen hebben er voor gezorgd dat ik gelijk tot aankoop ben overgegaan. Minpuntje ik kon mijn oude camera apparatuur niet inruilen. ( Canon eos 350D ) was simpelweg te oud, begrijpelijk. Wat ik minder klantvriendelijk vond was dat een collega van Stijn waar ik niks mee van doen had nogal nors kwam mede delen dat ik lang of kort kon praten maar ze hoe dan ook mijn oude apparatuur niet gingen inruilen.
Blij dat Stijn je zo goed kon helpen Jan. Jammer dat je ook een andere ervaring hebt gehad. We geven de feedback door. In ieder geval veel plezier met je nieuwe M50!
Prettig en professioneel geholpen in Zwolle bij de aanschaf van een kamera.
En zo hoort het, goed te lezen dat alles naar wens is verlopen!
Afgelopen maand een nieuwe camera en lenzen gekocht bij Kamera Express in Breda. Heel fijn geholpen in de winkel door Simone. Ik kwam voor een spiegelreflex camera maar kocht na advies uiteindelijk een systeemcamera waar ik tot nu toe heel erg blij mee ben! :)
Gelukkig maar! Blij dat Simone je kon helpen met jouw keuze. We geven de complimenten zeker aan haar door.
Goed geholpen bij aankoop
Super, veel plezier met je aankopen Gerrit.
Ik werd bij mijn aankoop erg goed geholpen bij het maken van een keuze. Hierbij kon ik mijn vragen stellen, werd naar mijn wensen geluisterd en aan de hand van mijn wensen gekeken welke camera en object het best bij mij zou passen!
We denken graag met je mee Anne. Bedankt voor je beoordeling.
I ordered the product on August 26. I still haven't received it. I have no reply to email regarding my problem. I did not get the product or cashback. In short, I have been waiting for "the next day delivery "for 30 days. at that time, I managed to buy a similar product from another store. Regards
Thanks for your review, sorry to read that the order did not go well. Would you mind emailing us so we can help you further? Our email address is: [email protected]
Nemen alle tijd. Halen alles uit de dozen. Duidelijke uitleg. Prettig geholpen
Super Jan, bedankt voor de mooie review.
ik heb de sony a7 iii en sigma art 24-70 gekocht. ben heel tevreden over de kwaliteit. ook ben ik heel fijn geholpen door kamera express.
Mooie set bij elkaar, veel plezier ermee!
55 Essebaan
Capelle aan den ijssel 2908 LJ