perfect

online telescoop gekocht. als amateur astronoom wist ik wat ik nodig had. e.e.a. keurig en degelijk verpakt. en idd. zoals beloofd vandaag besteld morgen in huis.

Geen juiste informatie

Ik koop één canon Eos 90D waar boven staat dat er 120€ cashback staat , na mijn aankoop stel ik vast dat het alleen voor studenten is , dat staan nergens. Ik zeg ook tegen de verkoper dat ik 120 € ga aanvragen en hij zegt dat ik dat bij via canon kan doen.

Vriendelijke professionele verkoper die mij deskundig advies kon geven.

Goed geholpen

Vriendelijk personeel. Duidelijke uitleg voor een beginner.

Vriendelijke bediening in Wilrijk

Goede ontvangst, de persoon heeft mij de nodige informatie gegeven en alles goed afgehandeld. Wilrijk is mijn favoriete winkel.

Goede inruil voor mijn oude apparatuur

Vandaag nieuwe apparatuur aangeschaft. Ik had een bedrag in mijn gedachten voor de in te ruilen apparatuur en ik bleek meer terug te krijgen dan ik had verwacht. Verder prima geholpen. Dit keer ben ik in de vestiging Utrecht geweest.

Ik moest steeds zelf er achteraan waar mijn besteling bleef

Een koop gedaan van 2 producten tegelijkertijd. Ik kreeg een bericht dat ze het ene artikele uit een winkel zouden ophalen en naar het magazijn laten komen en dan alles in bestelling te leveren. Toen ik geen duidelijkhedi kreeg na een paar dagen bleek dat er 4-6 weken levertijd was. De andere bestelling los ontvangen, maar met veel vertraging daardoor wat jammer was. Na 5 weken maar eens gevraagd hoe het er voor staat met mijn bestelling. duurde 4 werkdagen voordat ik antwoord had en blijkt dat er nu 2-3 maanden levertijd is. Ik had graag gezien dat Kamera Express pro-activer was geweest in de afhandeling. En een excuus voor het ongemak had wel op zijn plaats geweest.

DRAMA EXPRESS, WAT EEN FLOP

2e hands lens bij ze kocht, betaald, verkopen ze het toch aan een ander. Melden mij niks, betalen niet terug, hun reacties op al mijn email geven geen antwoord. Leidinggevende weet niet wat zijn klantenservice doet, reageert ook niet. Na veel bellen en mailen eindelijk mijn geld terug. Geen sorry of ook maar een pogingom hun fout iets te verzachten met woorden of wat dan ook. Klantenservice daar hebben ze bij camera express niets mee. Wel eerder een dure camera gekocht. Ze willen geen vaste klanten.

Prima geholpen aan balie 1

Inruil ingeleverde fotoapparatuur prima verlopen. Aannemelijk bod gekregen. Jammer dat de compactcamera’s tijdig niet voorradig waren. Echter inmiddels via de site toch een naar mijn wens besteld. Alles prima afgehandeld.

Fijne winkel en webwinkel

Eerst oriënteren gaat erg goed via de website, duidelijk overzicht en ook scherpe prijzen. Daarna toch naar de winkel zelf gegaan (Utrecht in dit geval) om toch ook met eigen ogen de spullen te kunnen zien en eventueel vast te houden. Dat is ook een fijn voordeel van deze winkel(keten) dat ze meerdere vestigingen door Nederland hebben. In de winkel was ik op dat moment de enige en kon ik uitgebreid en rustig geholpen worden. Overigens kwamen er na mij diverse anderen binnen, maar dit maakte niet dat er ineens 'haast' gemaakt werd. Uiteindelijk met bijna alle spullen (body,statief,accu,sd-kaart) die ik op het oog had naar huis kunnen gaan, het ene artikel dat ze niet hadden liggen werd de volgende dag bezorgd zonder extra kosten. Al met al een fijne koop ervaring.

Super geholpen

Voor info gegaan naar Kamera-express in Utrecht i.v.m. een defecte body. Goede uitleg gekregen waarom reparatie niet meer mogelijk was en vervolgens zeer deskundig en vriendelijk te woord gestaan over een nieuwe body. Gekocht de Nikon D7500. Ga het ervaren.

verzendin.

Mijn bestelling arriveerde anderhalve week te laat, ook heel moeilijk telefonisch te bereiken. Bijna dagelijks gebeld en steeds de zelfde excuses en de valse belofte dat het de volgende dag geleverd zou worden wat niet nagekomen werd.

Iets wat langer geduurd voordat ik mijn produkt kon ophalen.

Zeer goed statief. Ik ben goed geholpen in de winkel maar het duurde wel lang voordat ik het kon ophalen.

Deskundige hulp bij aanschaf van een zoomlens

De telefonische informatie over de OLYMPUS MFT 14-42MM II R F/3.5-5.6 ED ZILVER M.ZUIKO DIGITAL zoomlens heeft geholpen bij het maken van de lenskeuze. Daags na het ontvangen van de lens had ik mijn 3 kleinkinderen te logeren. Dat heeft magnifieke plaatjes opgeleverd. Heel blij met deze koop

Vriendelijk en deskundig.

Vriendelijk en deskundig geholpen bij de aanschaf van een Sony RX10 IV. Ondanks leveringsproblemen heeft men er, met positief resultaat, alles aan gedaan om de camera voor mijn vakantie geleverd te krijgen. Ik kan nu naar hartenlust kennis maken met en alle mogelijkheden beoefenen van de prachtige Sony.

Uitstekend!

Bij aankoop van een nieuwe TV goed geholpen met duidelijk onafhankelijk advies. Ook enkele vragen naderhand per email werden goed en deskundig beantwoord.

Bestelling stond netjes klaar en prima geholpen

In de winkel in Utrecht mijn bestelde Sony RX10 opgehaald. Deze stond netjes klaar en na hem in de hand te hebben gehad (twijfelde nog over het gewicht t.o.v. mijn huidige compact camera) en een korte uitleg deze met nog wat extra accessoires in gebruik genomen. Netjes geholpen en geadviseerd. Al enkele natuur fotoshoots gedaan die boven verwachting zijn qua gebruik en kwaliteit.

Uitstekende service

We hebben een camera gekocht, waarbij we in de winkel in Arnhem uiterst correct geholpen werden. Alle uitleg rustig gekregen, kortom een prettige ervaring.

Goed maar kan beter

Bestelling zijn mits ze op voorraad zijn snel in huis. Goed verpakt zodat het onbeschadigd aankomt. Enig minpuntje wat ik wil opmerken is als je iets terug stuurt en je geld terug moet krijgen. Dan duurt het behoorlijk lang. Je krijgt per email de melding dat je teruggestuurde artikel goed bevonden is en het geld terug gestort wordt maar dan mag je nog eens 5-10 werkdagen gaan wachten. In ergste geval duurt het dus 2 weken voordat je je geld weer op de rekening hebt staan. Maximaal 10 werkdagen nodig hebben voor overboeken van een bedrag is echt niet meer van deze tijd.

Ik heb er zin in

Vandaag mij Nikon D7500 ingeruild bij Kamera Express, niet dat ie stuk was maar wilde graag de Nikon Z6ii. Eerst veel op internet gezocht, gewikt en gewogen. Na lang wachten was die eindelijk weer op voorraad. Meteen naar de winkel om er en te reserveren. Na drie dagen kon ik hem ophalen. In de winkel werd ik goed geholpen en werd alle tijd genomen om de camera uit te leggen Nu ik de camera in handen voel ik me een koning te rijk. Hij ligt goed in de hand en de bediening scheelt niet veel met die van de D7500. De eerste foto's geven een prachtig diepgang en kleur. Het zal zeker even wennen worden aan het gebruik van de full frame camera, maar het gaat zeker lukken. Bedankt kamera express voor de goede en vakkundige hulp

Herhaling van prettige aankoopervaring bij aanschaf nieuwe TV

Na vele eerdere prettige aankoopervaringen bij Foka kan ik inmiddels ook terugzien op mijn 2e TV aankoop bij de rechtsopvolger Kamera Express. De garantieclaim op de 1e TV werd gezwind en zonder gezeur afgewikkeld en bij de aankoop van het vervangende apparaat was weer sprake van de ouderwetse deskundigheid en onafhankelijke voorlichting uit de Foka tijd. Ik handhaaf dus wederom mijn vroegere aanbevelingen voor deze winkel nu met de nieuwe naam Kamera Express. Het enige minpunt is de onmogelijke telefonische bereikbaarheid. Daarvoor een eerlijk verdiende 0. Maar verder, Pascal, prima gedaan. En nu ga ik weer verder genieten van de nieuwe TV. Ik verbaas mij dat er in 5 jaar al weer zoveel ten goede is veranderd. De gebleken service en garantie versterken mijn gevoel van tevredenheid en vertrouwen.

Professioneel !!

Zoals vorige bezoeken aan de winkel in Maastricht ben ik vandaag erg goed geholpen met een aankoop en advies

Fijne winkel in Groningen

Ik heb onlangs voor mijn canon 90 D het objectief EF 70-300 IS nano usm gekocht bij Kamera Express Groningen. De lens werd volledig gecontroleerd voor ik hem meekreeg en er bleek een onregelmatigheid op de lens te zitten. Ik kreeg hem dus niet mee en een nieuw exemplaar werd nagezonden. Het is fijn dat een product nog eens gecontroleerd wordt voor je het meekrijgt. Het is een fijn objectief, stelt snel scherp en de foto's zijn mooi scherp. Ik ben erg tevreden met mijn aankoop.

Super geholpen

Vandaag mijn nieuwe camera gekocht canon 90D. Super geholpen duidelijk en persoonlijk. De overstap van de canon 350D naar 90D is onwijs groot hoop dat ik hier ook weer jaren mee vooruit kan.

Helemaal top

Wij hebben om advies gevraagd om onze huidige camera te vervangen. Goed geholpen en tevreden met de camera.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ