Dit was voor mij de eerste keer dat ik bij Kamera Express binnenliep, maar zal zeker niet de laatste keer zijn. Goede service en er werd de tijd en moeite genomen om producten uitgebreid te laten zien/ er werd meegedacht. Blij met mijn nieuwe lens en nu gaan uitproberen!
Wat leuk dat we jou als nieuwe klant mogen verwelkomen Astrid. Je bent van harte welkom in een van onze winkels of online. Een nieuwe lens is altijd leuk, maar vooral het uitproberen. Heel veel plezier daarmee. Misschien kan je eens een foto insturen voor 1 van onze wedstrijden op Facebook? Telkens een ander thema, dus voor ieder wat wils!
Tijdens het fotograferen liep ik tegen enkele problemen aan in het eindresultaat van mijn foto's. De medewerkers van Kamera Express hebben mij in de winkel uitgebreid geholpen en mijn bestanden uitvoerig bekeken om tot een oplossing te komen. Toen het een nieuwe camera moest worden, nam de medewerker uitgebreid de tijd om mij het resultaat met verschillende lenzen te laten zien en gaf hij me de verschillende opties duidelijk in beeld. Hij nam de tijd om al mijn vragen te beantwoorden ondanks dat er meerdere mensen stonden te wachten. Op die manier kon ik een goede keuze maken over mijn nieuwe aparatuur!
Het leuke aan onze winkels is dat we naast verkopers, vaak ook gek zijn op fotografie. Daarom nemen we soms wat langer de tijd om je ergens mee verder te helpen. Fijn dat dit voor jou een goed inzicht in je nieuwe apparatuur heeft gebracht!
Ik heb nu al de zoveelste camera gekocht. Meestal koop ik bij Kamera-Express, meestal Canon. Kamera-Express is goedkoop en meestal hulpvaardig. Een minpunt was dat mijn vorige camera na 3 1/4 jaar kapot ging en de garantie verlopen was. Ik had de 5-jaar procedure niet goed doorlopen. Ik heb maar weer een nieuwe en inderdaad bij Kamera-express gekocht. Nu doorloop ik de procedure goed.
We kunnen ons voorstellen dat het flink balen is als je de garantie niet hebt aangevraagd. Daarom proberen we hier altijd op te wijzen. Goed dat je de procedure ditmaal helemaal doorloopt en heel veel plezier met je nieuwe camera.
Mijn camera uitrusting geüpgraded naar de Nikon Z5 met kit lens en FTZ adapter. Tevens een Sigma 150-600mm telelens en een Sigma 105mm macrolens aangeschaft. Ben niet over één nacht ijs gegaan, vooraf via chat en email goed contact gehad en goede adviezen. De camera net gebruikt, is nog wennen maar de eerste resultaten zien er goed uit.
Een nieuwe camera is superleuk, maar inderdaad altijd wennen. Je hebt wel een toppertje uitgekozen. Met de lenzen die je hebt gekozen denken wij gelijk aan vogel fotografie, landschap en kleine beestjes. Lekker de natuur in dus! Misschien leuk om eens een kijkje te nemen op ons Youtube kanaal: https://www.youtube.com/watch?v=4jHP9TjEddI&list=PL849AgW3hUNOOIlTqDuZFG7fz0D1_h7gF&index=8
De Sony lens FE 14 mm 1.8, gekocht bij Kamera Express, is eenvoudig in het gebruik en maakt prachtige 'breedbeeld' opnamen.
Leuke groothoeklens, waar je fijn mee kan experimenteren. Geniet ervan!
Uitstekende service bij de aankoop van mijn nieuwe objectief.
Na zelf veel research gedaan te hebben wist ik een beetje wat voor soort camera ik zocht. In de winkel liet ik de medewerker zien wat ik graag met de camera wil gaan fotograferen en hoe dat eruit moest komen te zien. Aan de hand daarvan kon de medewerker mij goed adviseren qua camera maar ook qua lenzen om voor mij (in mijn budget) het beste resultaat eruit te halen. De medewerkers hebben enorm veel kennis en kijken echt naar wat er bij jou past! Super service!
Tof dat je er op die manier naar bent gaan kijken en het resultaat al voor je zag. We zijn blij dat we je ook op deze manier hebben kunnen adviseren binnen jouw budget. Veel plezier met de nieuwe set en stuur ons zeker even een foto door als het gelukt is!
Zaterdagmiddag via mail contact gehad over inruil van mijn camera. Al vrij snel werd er een prima marktconform bod gedaan. Top! Dag later camera ingeruild voor een ander exemplaar. Netjes en wederom snel geholpen. Kamera Express heeft er een klant bij!
Slim om gebruik te maken van onze inruilmogelijkheid! Een nieuw toestel met een beetje korting en de oude camera ligt niet te verstoffen in een la. Welkom bij Kamera Express en we hopen je nog vaak te mogen zien!
Vandaag een Canon M50 camera gekocht bij deze zaak. De service en kennis op de werkvloer zijn erg goed. Ik ben goed geholpen en mijn vragen werden netjes beantwoord. Daarbij namen ze alle tijd om me te helpen.
All round en compact, voor zowel foto en video. Leuk toestel is de M50! Top dat we je goed hebben kunnen helpen en we wensen je veel plezier met je nieuwe camera.
Sigma 18 - 300mm gekocht ter vervanging van mijn oude en veel gebruikte Canon 18 - 200mm. De Sigma nog weinig kunnen gebruiken. De bouw maakt een goede indruk. Nog wat zwaar in de bediening van de zoomring, dat zal ongetwijfeld de nieuwigheid zijn. Vriendelijk geholpen, goede prijs gekregen voor het objectief dat ik inruilde. Thuis moet je dan nog de garantie in orde maken. Een link daarheen in de mail met de factuur, had handig geweest. Nu moest ik zelf op de website gaan zoeken en dan blijkt dat je een review moet schrijven om verlengde garantie te krijgen.
Hi Ruud, bedankt voor je feedback omtrent de 5 jaar garantie. We gaan hier zeker naar kijken! Veel fotoplezier met je nieuwe telelens.
Een verkoper heeft mij zeer goed geadviseerd door mij een model lens voor te stellen dat perfect was aangepast aan wat ik nodig had. Bedankt Quentin !
Als consument werd ik vriendelijk en snel geholpen. Veel handige en nuttige informatie mogen ontvangen die mij goed heeft geholpen met het kiezen van de ideale camera. Daarnaast een stukje service gekregen, een goede deel met veel kwaliteit en garantie. De camera winkel met een top service en een top camera verlaten!!
Veel plezier met je nieuwe aankoop Christopher!
In Eindhoven ben ik prettig geholpen bij het uitzoeken van een groothoeklens en statief. De medewerkers zijn enthousiast en er is een prettige sfeer.
Super om te lezen dat je de sfeer zo prettig ervaart. Het is voor ons erg belangrijk dat de klant zich op zijn of haar gemak voelt. Wij wensen je veel plezier met je nieuwe aankoop.
Ik heb de Canon EOS M50 Mark II online besteld en de camera werd de volgende dag netjes geleverd. Er leek helaas een vlekje in het LCD scherm te zitten maar dit is heel netjes en snel in de winkel in Breda opgelost. Ik zou er zeker weer naar toe gaan voor eventuele uitbreiding van de camera.
We zien je graag een volgende keer terug. De koffie zal voor je klaarstaan!
Ga meestal naar de winkel om een nieuwe aanschaf te doen maar deze keer een objectief via de website besteld. Na het doen van de bestelling, kreeg ik snel bericht dat order aangekomen was en spoedig in behandeling zou worden genomen. 1 of 2 dagen later werd het objectief inderdaad keurig bezorgd en tot op heden nog geen spijt van gehad. Deze webshop en winkel zijn zeker een aanrader!
Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden met ons bent!
Als toeleverancier van foto- en videoapparatuur een begrip in de markt! Altijd vriendelijk personeel met kennis van zaken.
Bij Kamera Express was er meteen een welkome, vriendelijke houding van de baliemedewerker. Ik vertelde mijn wensen en de medewerker zei dat hij twee modellen in gedachten had. Omdat ik eerder een Panasonic Lumix had gehad en daar fijne ervaringen mee had, wilde ik mij graag beperken tot dit merk. De verkoper wilde voorkomen dat ik 'moest' kiezen uit veel modellen en door kritisch en vriendelijk naar mijn wensen te vragen, kwamen er 2 modellen op de toonbank. Eigenlijk was het meteen duidelijk dat de 1e (die wij zelf absoluut even wilde zien) niet geschikt was (te klein, te weinig 'grip'), maar de 2e bleek een schot in de roos! Ook in het verlengde van het toestel was er veel rust om de koop af te ronden. Buitengewoon plezierige ervaring en superblij met mijn aankoop. Ik was hier op aanraden van mijn broer en de verwachtingen zijn dubbel en dwars waargemaakt door Kamera Express.
Wat een mooie review! Bedankt daarvoor. Onze klanttevredenheid staat voor ons bovenaan en wij nemen graag de tijd om het juiste product voor je te vinden. Veel plezier met je nieuwe camera!
Ik had me al voorbereid en wist wat ik wilde, zo kon ik snel met de verkoper mijn aankoop rond maken.
Fijn dat we je zo snel hebben kunnen helpen Charlie.
Doet alles wat je van een camera wil.
De gewenste spiegelreflexcamera was alleen op voorraad in Breda. Deze hebben ze voor mij apart gelegd en had drie dagen de tijd om deze op te halen. Fijn uitleg gehad en tevreden met een mooie camera de winkel verlaten.
Top dat we de gewenste camera nog wel op voorraad hadden. Heel veel plezier ermee!
Ik had mijn oog al eerder laten vallen op deze telelens Olympus 300mm F/4.0 iS ED PRO M.Zuiko Digital en heb de knoop doorgehakt en hem nu toch gekocht. En ik heb geen spijt, wat een geweldige lens! Ik werd door Kamera Express prima geïnformeerd over de lens en heel fijn dat ik deze zonder problemen kon reserveren.
We snappen wel dat je geen spijt hebt van deze aankoop. Mocht je in het vervolg weer eens twijfelen, kun je ook altijd eerst huren bij een van onze filialen via Budgetcam!
Vandaag een Sony RX10 IV gekocht bij Kamera Express Eindhoven. Uitstekende, professionele service en een goede prijs.
Eentje met een flinke zoom, goed voor allerlei soorten fotografie. Fijn dat onze toppers uit Eindhoven zo goed hebben geholpen.
Nikon Z6 ii en 24-200 mm beide niet in voorraad, maar ik heb er op gewacht. Kreeg een mail dat mijn bestelling was aangekomen. Niet goed gelezen, want het was alleen het objectief. Ik stond ondertussen al in de winkel. Camera volgende dag met spoed geleverd. Ook nog een 14-30 mm gekocht, die in voorraad was.
Wauw, dat is een hele mooi aankoop. Met deze lenzen ook nog eens een groot bereik. Balen dat het niet tegelijk aanwezig was, maar fijn dat het snel allemaal aanwezig was!
Goede winkel, werd snel geholpen. Ook het bod voor mijn oude camera was goed, kreeg een indicatie op de mail en het maximale werd uiteindelijk gegeven. Dikke prima dus!
Top dat je onze inruilservice hebt gebruikt Marcel. Zo krijg je toch een leuke korting op aankoop van een nieuwe camera.
De Canon EOS M50 met een 18-150mm lens gekocht na vakkundig advies door een medewerker van Kamera Express. Fantastisch toestel, zeer gebruiksvriendelijk.
Fijne camera met een mooie all-round lens. Heel veel plezier ermee!
55 Essebaan
Capelle aan den ijssel 2908 LJ