super geholpen

we zijn super geholpen in de winkel in maastricht, zeer behulpzaam en klantvriendelijk, nemen rustig de tijd voor je om alle vragen te beantwoorden en dingen uit te leggen. zeker een aanrader.

Goede ervaring!

Ik kreeg erg duidelijke uitleg bij de aanschaf van mijn nieuwe spiegelreflex camera. Ze namen alle tijd en er werd duidelijk meegedacht. De service is duidelijk en erg goed op orde. Ook toen ik later nog een verzekering voor mijn toestel wou aanvragen. Ik zou hier zeker terug komen voor toekomstige aankopen!

Goede tv voor goede prijs

Samsung je 55 tu7020 Gekocht bij kamera express, had de beste prijs op het internet. Zeer snelle en nette levering. Tv werkt goed en na behoren voor die prijs een aanrader.

Wauw wat een goede camera!

Na al jaren tevredenheid met een Canon Eos 450 hebben we nu de overstap gemaakt naar een Canon Eos 250D. En we zijn er erg happy mee. Prachtige foto's, helder display met duidelijke uitleg. Het filmen met het toestel is even wennen. Maar dat komt door de 18-400 lens die best zwaar is. Leuk dat je een gratis fotocursus erbij krijgt waardoor weer even alle opties de revue passeren. Hier gaan we zeker veel plezier aan beleven.

Good qualified service

Good qualified service and best prices, I bought there Canon lens RF 50mm F1,8 STM for portrait, I got very good advice!

Ik keer tevreden terug !

Ik heb gisteren 31/05/2021 mijn Sigma 70-200mm F/2.8 DG OS HSM Sports Canon afgehaald Bij kamera Express, het personeel is zeer vriendelijk en zit niet verlegen om wat extra uitleg te geven, Aangename winkel en personeel dus . De lens stond reeds lang op mijn verlanglijstje , en nu met de actie van kamera Express 100€ kassakorting heb ik geen minuut getwijfeld De Sigma 70-200mm F/2.8 DG OS HSM Sports Canon , voor mij nu al een top objectief dat zeker niet moet onderdoen voor de duurdere Canon tegenhanger. goede beeldkwaliteit en eens je gewend bent een onmisbaar objectief voor actie, dieren en portret Ondanks het gewicht ligt de het objectief toch goed in de hand. Hij zit standaard in m'n tas ! Prijs kwaliteit zeer tevreden .

Efficient

Reservering van de product ging heel goed / makkelijk. Ik heb ook een afspraak ingepland dus het was een zeer efficiënt proces. Vriendelijk medewerkers, snel verholpen en snek naar huis met mijn nieuwe aanwinst!

Televisie werkt goed en mooi beeld. Snelle levering.

Vriendelijke medewerkers, goed advies, ze namen rustig de tijd om me te helpen.

Ik was al enkele dagen aan via internet aan het oriënteren voor een nieuwe spiegelreflex camera (zakelijk gebruik) én compact camera (voor privé gebruik) Vervolgens de winkel van Kamera Express in Eindhoven bezocht. Hier werd ik vriendelijk ontvangen en nam men uitgebreid de tijd om me te helpen in mijn keuze. Uiteindelijk met 6D Mark II en een Panasonic camera de deur uitgelopen.

Helaas lukte het niet om de BTW te verleggen in de winkel in Antwerpen. Verder wel gewoon goed geholpen camera vervolgens online besteld.

Langs geweest in de winkel ze hebben mij goed geholpen om de juiste lens te kiezen canon ef 24-70mm f4.0 l is usm+ew-83m kwam uit op deze lens niet al te duur en voor zijn prijs klasse is het wel de beste

Netjes geholpen

Net de DC-TZ200 aangeschaft. Netjes geholpen en duidelijke uitleg gekregen bij de winkel in Almelo. Ziet er prachtig uit.

Buitengewoon geweldig.

Mijn ervaring met het bedrijf is op sommige gebieden complex, maar uiteindelijk buitengewoon goed. Over het algemeen ben ik uiterst tevreden. Gemakkelijke website, vriendelijke winkelmedewerkers en een overzichtelijke service. Het brede gamma stelt al mijn noden tevreden en ik heb alleen maar lof over de kwaliteit van de producten. Het enige pijnpunt dat ik ooit ervaren heb is een bestelling die werd achtergehouden zonder dat ik hiervan op de hoogte gesteld werd, maar ook dat is relatief snel opgelost. Echter was het wachten in onwetendheid op mijn bestelling niet aangenaam, maar ook dit werd naar mijn hoge normen correct verholpen. Over het algemeen, zeker aan te raden. Topbedrijf met goede service en voor ieder wat wils in hun assortiment.

Prima service!

Prima service! Ik reserveerde de door mij gezochte camera (Olympus OM E-M1 Mark III, een aanrader!) en kon die in de winkel ophalen. Ik werd goed geholpen door een enthousiaste medewerker.

Geweldig bedrijf

Fijne vestiging in Maastricht met vriendelijke deskundige medewerkers waardoor mijn aankoop van een nieuwe camera een feestje werd!

Goeie service voor de laagste prijs

Aanbevolen door een collega. Snelle levering. Duidelijke website. Laagste prijzen. Goed contact met klantenservice. En duidelijke afspraken met koerier kunnen maken.

Ik heb voor de tweede keer een camera gekocht bij Kamera Express. De verkopers zijn professioneel en eerlijk.

Zeer tevreden over het product en ook zeer zeker heel tevreden over de service van de medewerker van kameraexpres

Alle tijd en geholpen om de juiste keus te maken

Er was alle tijd voor ons om de camera uit te proberen, adviezen te geven en uiteindelijk de juiste camera te kiezen.

Top! maar...

Vorige week een bestelling gedaan bij Kamera Express. Jammer genoeg kreeg ik wel pas na de bestelling het bericht dat de bestelling volledig werd verstuurd wanneer alles op voorraad was. Jammer, want als ik dat had geweten was ik naar de winkel gereden de volgende dag! Gelukkig konden ze de bestelling splitsen en kwam het alsnog tegelijk aan. Iets wat fijn zou zijn en wat niet mogelijk was is je bestelling achteraf kunnen switchen van online bestelling naar ophalen. Nu wordt de bestelling naar de winkel gestuurd en dat is natuurlijk veel onhandiger. Verder top service en snel geholpen!

levering helaas 2 dagen later dan verwacht maar verder correcte afwikkeling

Van medewerker Peter van de vestiging in Arnhem kreeg ik een uitstekend advies. Heerlijk om geholpen te worden door een medewerker die luistert naar de klant en goed meedenkt. Hij had duidelijk een jarenlange ervaring en veel kennis van producten en klanten.

Goede verkopers met verstand van zaken

Prima geholpen in de winkel.

Mijn via internet bestelde camera (Fuji X-S10) lag netjes voor mij klaar. Voor mijn oude Lumix camera kreeg ik een meer dan prima inruilprijs. Alles heel netjes en correct afgehandeld. In de winkel voelde ik mij veilig wat corona betreft. De winkel is groot genoeg om ruim afstand te houden.

goede service

goed advies en service