Een hele mooie aanbieding voor een starterskit! Voor mijn nieuwe hobby, fotograferen. Ik heb met de klantenservice contact opgenomen. Je wordt super snel en vriendelijk geholpen!! Top bedrijf voor hobbyisten én professionals. Ik blijf in de toekomst zéker bij Kamera Express! Voldoende artikelen om de camera uit te breiden. Meteen het scherp geprijsde careplan afgesloten dat een prima dekking geeft tegen schade, diefstal enz enz. Teveel om op te noemen.
Ik ruilde mijn spiegelreflex plus lenzen in voor een systeemcamera met een standaardzoomlens plus een adapter om oude lenzen van een ander merk te kunnen opzetten op de nieuwe camera. Goed telefonisch adviesgesprek vooraf aan de aankoop. Zakelijk eerlijke taxatie van de in te ruilen apparatuur en een faire prijs. Fantastische nieuwe camera, bevalt uitstekend. Nalevering van accessoires prima geregeld. Winkelen onder coronaregels prima geregeld.
Vandaag een camera aangeschaft bij Kamera Express te Maastricht. Vanwege corona een winkelafspraak voor een uur gemaakt. Al mijn vragen heb ik kunnen stellen en deze zijn deskundig beantwoord. De medewerker nam zich alle tijd en ik heb diverse opties even in de hand kunnen voelen en uit kunnen testen.
Bij Kamera Express 21 jaar geleden een Leica M6 gekocht. En in de jaren daarna meerdere M-lenzen. Na de afgelopen jaren diverse "digitale" camera's van andere merken te hebben gebruikt nu toch weer gekozen voor een moderne M-Leica, de M10R. Zo kan ik mijn "oude" lenzen weer op een FF digitale camera gebruiken. Maar ik heb ook het maken van foto's m.b.v. een meetzoekercamera gemist. De ervaring met de M10R tot nu is dan ook louter positief. Ik gebruik de nieuwe camera afwisselend met de analoge M6. Fijn om voor alles van Leica nog steeds bij Kamera Express terecht te kunnen.
zeer tevreden. juiste advies gegeven. Top.
Goede informatie op website, waardoor aankoop eenvoudiger wordt. Prima levering en zeer snel. Alles prima verpakt. Kamera Express kom ik zeker terug voor aankoop extra accessoires en lenzen voor mijn Canon camera.
Ik heb de lens nog maar pas maar de foto's die ik genomen heb zijn top.De lens is niet te zwaar en goed handelbaar. Een echte kwaliteit lens;mag natuurlijk wel voor de prijs.Achterkant lens is er de mogelijkheid om filters zoals ND filters te steken maar die moet je zelf snijden met de meegeleverde sjabloon. Ze hadden wel een paar filters mogen meeleveren vind ik voor die prijs. Ik ben zeer tevreden met de lens.
Mooie 500mm lens snel geleverd, inclusief het Care Plan dat voor drie jaar alle mogelijke tegenslag voor z'n rekening gaat nemen.
Zeer complete foto en camerazaak met zeer vakkundig personeel.
Via videobellen een duidelijk advies gekregen over macro lenzen voor mijn Sony systeemcamera. Volgende dag had ik de gekozen lens al in huis. Goede service!
Webiste is gebruiksvriendelijk opgesteld en zorgt ervoor dat je makkelijk je weg kan vinden. Middels filters had ik de gewenste producten snel gevonden. Bestelde producten werden volgens afspraak geleverd. Producten netjes en veilig verpakt.
Ik vroeg informatie over de Panasonic DC-FZ82. In de winkel werd ik gastvrij ontvangen en vakkundig geholpen.
De installatie van de Silverfast-software is duidelijk en de scans verlopen vlot. Het is fijn dat ik met dit apparaat de kwaliteit van de foto's kan optimaliseren zodat ik een mooi resultaat bekom! Ook fantastisch dat negatieven en dia's uit de oude doos het daglicht weer zien. Ik ben zeer tevreden over de klantenservice, o.a. omdat ik uitleg kreeg over de kwaliteit en het gebruik van het toestel!
Snelle service ook tijdens Covid-beperkte opening! Snel een afspraak gemaakt voor 2e paasdag voor een advies mbt mijn huidige Canon lens, opties besproken en nu erg blij met mijn nieuwe aanschaf: een 18-135mm zoomlens en een 50mm standaard lens. Werkt perfect! Goed advies!
I reserved my lens in the store(without paying anything in advance) and I got my confirmation immediately. I wasn't sure if I was allowed to get to the store without an appointment (COVID measures), I contacted them via email and got a response immediately. And so, i was able to pick up my lens in the same day. Supper friendly personnel in the store, not only with me, but also with the other people who were there at the same time. Great experience overall.
Ik heb de Nikon D3500 met de 18-140 lens aangeschaft bij Kamera Express. Een prima camera met een goede lens en levering binnen de gestelde termijn. Echter de handleiding van de camera ontbreekt. Dit maakt het bijzonder lastig om alle functies van de camera te leren kennen en hiermee te leren werken. Een online handleiding is niet handig voor het gebruik, vandaar de lagere beoordeling.
Zelf vooraf via reviewsites een selectie gemaakt van systeemcamera's die me wel wat leken. Met een selectie van drie camera's een adviesgesprek gevraagd, Dit deze keer online gedaan. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en ook op objectieve wijze advies gegeven over de voorgestelde producten. Top advies! 10 punten. De gekozen systeemcamera was snel in huis. Enig puntje was dat hij al aan leek te zijn geweest, omdat de taal al op Nederlands stond. Dat kan natuurlijk gebeuren als je uit een fysieke winkel koopt, verder was hij wel gloednieuw, niets gevonden om iets op aan te merken. Hierom toch een 8.5 - 9..
Afgelopen zaterdag een winkelafspraak gemaakt bij de winkel in Zwolle, dat verliep zeer vlotjes. Daar aangekomen heel goed en vriendelijke geholpen door het personeel. Daar een camera gekocht om mooie foto's te maken in de natuur en natuurlijk gelijk een verrekijker. Ben heel blij met de Panasonic Lumixfz82, er valt nog heel veel te ontdekken, zeker een aanrader om mee te beginnend met fotograven.
Goede prijsverhouding, snelle levering !
Goede deal gedaan. Super scherpe nieuwprijs. Snelle response. En top inruilprijzen
Zodra de lockdown afgelopen was ben ik naar de winkel gesprint omdat ik graag een nieuwe camera wilde. Ondanks de 30 minuten die ik maar had, heb ik op basis van het advies van de medewerker een weloverwogen keuze kunnen maken en ben ik naar huis gegaan met een camera waar ik tot op heden hartstikke blij mee ben!
Ik wilde een camera, waar ik meer mee kon als mijn vorige compactcamera. Dat is met de koop van de Panasonic TZ95 zeker goed gelukt. Op de site was voldoende informatie beschikbaar. Het was een mooie actie, dat ik er een online cursus fotografie bij heb gekregen. Daarmee heb ik zeker mijn mogelijkheden om mooie foto's te maken vergroot. Het tasje, dat ik erbij had gekocht bleek niet goed te passen. Goed te woord gestaan bij de klantenservice en goed geholpen in de winkel om een beter tasje uit te zoeken.
Fijn contact in de winkel gehad. Erg persoonlijk en fijn advies.
via winkel eerst advies gekregen en daarna binnen twee dagen body Pentax K70 in huis
Amazing lens! Produce beautiful colours and brilliant image quality! Recommend
55 Essebaan