Online bestelling geplaatst om zelf af te halen, prima afgehandeld tegen de laagste prijs.
Vrij compacte maar toch krachtige flitskop. Het bevestigen van accisoires zoals softbox,.. zou iets vlotter mogen werken.
Product aangeschaft bij Kamera Express op aanrader van een collega. Het product dat ik wilde kopen werd hier voor een scherpe prijs aangeboden. Enige min puntje vond ik dat de bezorging wat langer duurde. (Na het moment van aanschaf paar dagen niks gehoord over de status van de bestelling).Verder tevreden over de klantenservice die je dezelfde dag terug mailen na het inspreken van een voicemail bericht.
Bij mijn zoektocht naar een klein fototoestel, ben ik naar de winkel gestapt, heb mijn wensen kenbaar gemaakt en er is mij een Sony a 6000 aangeboden. Als leek was het toestel in het begin overweldigend, na een gratis basiscursus , werd mij al meer duidelijk en nu na 4 weken, verschillende uren opzoeken, proberen...kan ik al mooie foto’s nemen
Ondanks Corona was het een prima ervaring. Alles werd voor de deur gedaan, medewerker was vriendelijk en alles ging vlot.
Bij Kamera Express ben ik wederom erg goed geholpen. Ik heb de Laowa 25mm ultra macro gekocht, waar ik erg blij mee ben. Het is geen lens voor beginners, maar ik als geoefende macro fotograaf kan er al snel goed mee overweg.
Bij Kamera Express ben ik erg fijn geholpen bij de aanschaf van mijn Nikon D850. Ik twijfelde nog wat ik nu precies wilde en na een telefonisch gesprek met daarin een objectief advies, gebaseerd op ervaring heb ik toch voor de Nikon D850 gekozen. Heb hem nu 2 weken en ik ben er enorm blij mee. Het is een beest van een camera. Het meedenken, adviseren en de verdere afhandeling zorgden ervoor dat ik een ieder dit bedrijf kan adviseren. ook als je een ander merk wil. mijn persoonlijke ervaring is dat ze een tevreedn klant willen en geen snelle verkoop.
Ik heb onlangs de camera gekocht. Ik was op zoek naar een compact- of systeemcamera en had een lijstje met eisen meegenomen. Zelf had ik 2 modellen via de webshop uitgezocht. Hierover kon ik mijn vragen stellen en kreeg ik eerlijke antwoorden. Tijdens het bezoek had de medewerker alle tijd voor mij, ondanks de tijdsblokken. Ik werd goed geïnformeerd en heb uiteindelijk mijn camera gevonden. En nu maar oefenen.
Even wennen na mijn canon D5, in ieder geval een stuk lichter en compacter. Veel meer mogelijkheden ook, dus nog even studeren hoe het allemaal het beste voor mij werkt.
Ik kocht een camera online omdat ik niet naar de winkel kon. De dame aan de telefoon was geduldig en behulpzaam. Ze nam alle tijd wat in deze tijd een verademing is...Ook was ik blij met de extra garantie van Kamera Express.
Plustek OpticFilm 8100 scant prima, proces vraagt wel relatief veel tijd. Bijgeleverde software SilverFast 8.8 conform SilverFast geupdate naar versie 9 (gratis) Ben nog bezig om het programma en de mogelijkheden te leren kennen.
Bij deze winkel mijn Nikon D500 gekocht met een Nikon 18-300mm lens! Deze camera is perfect. Voor deze winkel gekozen omdat de service heel goed is!!
Tijdens de ingeplande winkelafspraak duidelijk geholpen en geluisterd naar mijn vragen. Snel geholpen en goed aan de maatregelen gehouden.
Al een tijdje op zoek naar een nieuwe lens, en deze vandaag in de winkel gekocht. Ik ben er erg blij mee kreeg goede tips/adviezen van de verkoper.
Snel contact gehad en snelle levering
Na 2 jaar is mijn LG tv door een productiefout defect. Samen met LG kon ik mijn tv omruilen voor een nieuwe.
Afgelopen vrijdag 19-03-2021 heb ik een fotocamera gekocht bij Kamera Express Eindhoven B.V. Een Nikon Z6 II met een Nikkorlens Z24-70 F/4.0 S. De medewerker Khio nam alle tijd om het toestel goed door te nemen en had ook nog handige tips zoals het gebruik van de Fn 2 knop. Hij benadrukte nog eens dat als ik vragen had dat ik dan gerust kan bellen. Dat ga ik ook zeker doen. Prettige winkel en fijn deskundig personeel!
Nu enige jaren met een MFT met verwisselbare objectieven te hebben gefotografeerd, ervaarde ik meer en meer het nadeel dat ik niet altijd en overal mijn camera direct paraat kan hebben. Voor mij was de oplossing een reiscamera, die ik in verband met de inruilmogelijkheid aldaar, bij Kamera Express heb gekocht.
Net zoals al mijn camera spullen, heb ik recent ook mijn Sony a7iii + 35mm f1.8 bij Kamera Express gekocht. En net zoals altijd heb ik nu ook weer een goede ervaring gehad met Kamera Express. Ik heb eerder dit jaar de camera + lens gehuurd bij Budgetcam (is in samenwerking met Kamera Express) en als ik het product bij Kamera Express zou aanschaffen, zou ik de huurprijs als korting kunnen aftrekken van de aanschafprijs. Bij het afrekenen ben ik dit vergeten aan te geven, waardoor ik direct de klantenservice heb ingeschakeld. Door de vriendelijke en behulpzame dienstverlening, heb ik achteraf alsnog de korting kunnen ontvangen d.m.v. een creditnota. Waarom benoem ik dit? Dit is namelijk een service wat veel tijd in beslag neemt voor de verkoper en gezien het een fout van mezelf is geweest, ben ik ontzettend blij dat Kamera Express meedenkt met de klant. Daarnaast bieden zij een goede verzekering aan voor de apparatuur die je aanschaft. Al met al een goede verkoper om je camera apparatuur aan te schaffen.
Eind van de middag een nieuwe lens besteld, volgende dag al op mijn camera.
Heb laatst de LG 55NANO866NA bij Kamera Express gekocht en ben erg tevreden. Had de tv rond 3 uur besteld en kreeg diezelfde avond een telefoontje met wanneer die geleverd kon worden. Uiteindelijk had ik hem binnen 24 uur in huis. Tot nu toe niks mis met de tv behalve de slechte standaard instellingen van LG zelf. De prijs was ook netjes i.c.m. de cashback.
Ik heb tijdens de lockdown mijn Canon R6 + RF 35mm 1.8 lens gekocht. Om hem uit te proberen heb ik hem gehuurd waarnaar ik de huurkosten terug heb gekregen omdat ik daadwerkelijk de camera gekocht heb. Telefonisch heb ik nog even contact gehad met de winkel om te kijken of mijn order volledig was en naar wens. Waarnaar ik de volgende dag mijn camera in huis had. Super al je het mij vraagt.
Mijn nieuwe Fujifilm x-s10 had een levertijd van 1-4 dagen, maar gelukkig lag hij de volgende dag al bij mij thuis! Camera voldoet en het pakketje was in perfecte staat afgeleverd, dit is bij veel bedrijven wel andere koek... Verder werkt de website ook heel prettig, ik heb de website veel gebruikt om de uiteindelijke keuze voor mijn camera te maken.
Heb al verschillende toestellen gekocht in Kamera express in België(Gent). Verkopers antwoorden duidelijk op al je vragen en leggen je met plezier de voor en nadelen van een toestel uit. Super winkel, ook tijdens covid periode. Ben heel tevreden dat ik deze winkel ontdekt heb. Mijn dochter, die fotografie als hobby doet, heeft ook al haar toestellen daar gekocht en is ook heel tevreden over het aanbod en de winkel.
Blackmagic 6k pro lag al voor me klaar voordat ik een stap binnen had gezet. Super klantvriendelijk.
55 Essebaan
Capelle aan den ijssel 2908 LJ