Super...

Een overstap gemaakt van een nikon D3500 spiegelreflex naar een systeem fullframe Nikon Z5. Ben zeer goed geholpen in de winkel in breda echt vriendelijk personeel en Verstand van zaken super...

Super winkel, alles word op tijd geleverd

Service in de winkel was top, binnen de huidige maatregelen. Tevens ruime keuze in lenzen en cameras

Ervaren verkoper en goede dienstverlening!

Ik heb een Canon EOS 250D gekocht met daarbij de 18-55 lens en de 70-300 lens. Aangezien het voor mij nog allemaal nieuw is, had ik een aantal vragen. Ik heb allereerst met iemand van de klantenservice gesproken waarop ik vervolgens in Arnhem ben gaan kijken voor deze camera. Ik ben uitstekend geholpen door de verkoper. Hij nam de tijd, leek kundig in wat hij me vertelde, waardoor ik als zeer tevreden klant met mijn nieuwe camera naar buiten liep. De camera is gebruiksvriendelijk en heeft een heleboel mooie functies voor het beginnend fotograferen van vogels!

Vakkundig geholpen in winkel Utrecht

Ik wilde een systeemcamera voor het maken van 4K video en voor fotografie. Daar had ik een aantal vragen over die ik het liefste in real life aan iemand met verstand van camera's wilde stellen in plaats van aan de telefoon. Ik ben naar de winkel in Utrecht gereden en daar ben ik goed geholpen door een medewerker die me heeft behoed voor het kopen van een lens die minder geschikt was voor wat ik ermee wilde en ook nog duurder was dan wat ik uiteindelijk heb gekocht. Blij met zijn advies, ik beveel deze winkel aan.

Fijne winkel, goed om producten te kunnen vasthouden voor overgaan tot koop

Paar dagen eerder al een Nikon Z6ii gekocht met adapter. Weekendje geprobeerd met de oude F-mount 24-70. Toch besloten om over te stappen naar de Z-mount 24-70. Gebeld en direct kunnen ophalen! Heel fijn!

goede website

snelle levering , uitstekend product

Fijne webshop, doeltreffende menustructuur

Fijne webshop, de filters werken uitstekend en door de menustructuur is het erg eenvoudig om snel en doeltreffend bij de producten te komen die je zoekt. Verzending was in dit gevel niet nodig, daar ik mijn product opgehaald heb. In het verleden heb ik wel regelmatig bij Kamera Express gekocht en laten bezorgen. Dit ging snel en probleemloos. Ik had een tweedehands artikel gekocht, dit bleek na een storing helaas niet meer te repareren. Ik kreeg daarop een half jaar na aankoop mijn aankoopbedrag terug, dat ik vervolgens gebruikt heb om een nieuwe aankoop te doen.

Vriendelijk personeel en goede service

Werd goed geholpen met mijn keuze en werd goed geadviseerd Bij de vestiging van kamera expressie in eindhoven

Helemaal top

Goede service! Blij met mijn aankoop via kamera-express.nl.

Klantvriendelijke winkel

Medewerkers zijn behulpzaam en denken graag met je mee.

Excellent advice and professionalism

I have purchased a brand new Nikon Z6 II and A Nikkor lens 24-70 f/2.8. It was Black Friday and there was a line of 100 m outside. When it was my turn to go inside I was politely picked up at the door by Camera Express Nikon specialist and he took all the time with me making this great decision. Thank you Camera Express Amsterdam!

Super service!

Afgelopen week een nieuwe camera Canon R6 gekocht bij Kamera Express in Maastricht en ik ben super tevreden. Ze nemen echt de tijd om alles met je door te lopen en geven super service. De producten zijn achteraf met de post thuis afgeleverd omdat het niet op voorraad was maar dit liep ook heel soepel en snel.

Heel tevreden met mijn aankoop.

Top service, prima website!

Super mooie camera

Ik ben net begonnen als hobby-fotograaf. Met deze camera Sony RX10M4 moet dit zeker gaan lukken. Een zeer goede camera met fantastische zoomlens 24-600 Je kunt een object zeer dichtbijhalen. Ook superscherpe foto's en 4k video opnames. Ik ben super tevreden. Echte aanrader ondanks de prijs. Maar voor het geld heb je dan ook een mooie compact camera

Goede service, volgende dag geleverd.

Prachtig product voor een uitstekende prijs!

Erg goed en betrouwbaar bedrijf wat zijn afspraken nakomt. Zeker voor herhaling vatbaar!

Nette en goede levering

Kundige medewerkers die volop de tijd voor je nemen.

Bij de aanschaf van camera en objectief alle kans gekregen om objectieven te vergelijken. Bijzonder vriendelijk geholpen, men neemt echt de tijd voor je.

Scherpte prijs en snelle levering

Kamera Express bood een scherpe prijs voor de Nikon Z50. Deze black friday deal heb ik op zaterdag besteld en ik verwachtte dat door de drukte de levering wel een aantal dagen langer zou duren dan op de website werd aangegeven. Niets was minder waar. Zaterdag besteld en maandagmiddag had ik de camera al in huis. Netjes verpakt. Ook de coorespondentie over de levering was duidelijk en klopte.

Zeer goed georganiseerde zaak.

Bij binnenkomst direct bij de ingang door een medewerker verder geholpen. Aan de balie prima uitleg over de televisie die ik wilde kopen. Kon de televisie ook direct meenemen. TV inmiddels geinstalleerd en werkt perfect.

Top actie, mooie camera met alles erop voor super prijs.

Gebeld met de klantenservice super netjes geholpen. Cursus stond er niet bij maar werd direct gemaild, daarna via de site besteld. Volgende dag alles al in huis. Al met al erg tevreden over service, prijs en snelheid. Kameraexpress bedankt

Professioneel en betrouwbaar!

Ik wilde graag een nieuwe systeem camera. In had al veel informatie via het internet verkregen, maar ik wilde toch graag de camera een keer vasthouden en persoonlijke tips krijgen. In de winkel in Groningen erg goede hulp gekregen. Beide verkopers hadden dezelfde camera in het bezit dus konden mij veel tips geven in de keuze van een lens. Prettig om te ervaren dat de verkopers goed weten wat er over de toonbank gaan en niet alleen het duurste in de winkel aanprijzen. Top!

Mooie winkel met groot assortiment en prima service!

Ik was al een tijdje op zoek naar een nieuwe TV. Ik heb Kamera-Express in Rotterdam bezocht, waar ze heel veel verschillende modellen hebben hangen. Hierdoor kon ik makkelijk de verschillen vergelijken. Een kundige verkoper heeft mij prima geholpen en ben tot op heden zeer tevreden met mijn nieuwe Sony KD-55A8. En bij Kamera-Express kreeg ik 5 jaar garantie, waar je bij andere winkels maar twee jaar krijgt.

Vlotte levering

28-11 besteld 30-11 geleverd

Wederom perfect

Kom hier al jaren samen met mijn vader. Of je komt voor iets van 1 euro of 10000 euro je wordt altijd perfect geholpen. Goed advies en alle tijd. Ook telefonisch perfect advies. Verkopers zijn vriendelijk en deskundig.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ