Fijn dat er fysieke winkels zijn

Prima geholpen in de winkel en vervolgens thuis nog even rustig alles op internet nakijken om tot een keuze te komen. Vervolgens online besteld en de volgende dag in de winkel opgehaald. Superfijn dat de combinatie van een fysieke winkel en een webshop zo prima functioneert.

Prima service, goed advies, vriendelijke mensen.

Ik heb een lens gekocht en goed advies gekregen

Zeer tevreden met mijn X100V

Tot nu toe erg tevreden met mijn X100 V. Ik ben erg goed geholpen door de medewerker van Kamera Express.

Deskundig personeel

Door de kennis van de verkoper heb ik uiteindelijk de camera kunnen vinden die aan mijn wensen voldoet. Zonder zijn professionele hulp was dit zeker niet gelukt.

Prima service.

De winkel is goed bereikbaar en parkeren kan voor de winkel. In de winkel een goed advies gekregen, diegene wist veel te vertellen over het product, een spiegelreflexcamera, en smeer je ook niet van alles aan, maar kijkt wat bij je past.

Super service, zelfs tijdens COVID

Het is allemaal behelpen met de COVID regels, en klanten te woord staan met een belemmerend mondkapje én anderhalve meter afstand valt niet mee. Toch ben ik goed te woord gestaan in de winkel in Zwolle. Ik hoefde voor de aanschaf van mijn Sony A7iii + 2 lenzen niet veel uitleg want ik had al onderzoek gedaan. Toch werd er meegedacht wat betreft filters, accessoires en randzaken, zodat ik maximaal voorbereid aan de slag kon gaan met mijn nieuwe aanwinst.

GEWELDIG, ULTRA SNEL!!!

In de avond laat een eos R6 besteld en nog geen uur later het bericht dat m'n bestelling al klaar staat voor verzending!! En dus de volgende dag binnen. Wauw. Daarnaast altijd de juiste inhoudelijke informatie die nodig is voor een beslissing.

Vriendelijke service, topproduct, ultrasnelle levering

Zonet na lang uitkijken de Canon EOS 200 via KameraExpress gekocht en zéér tevreden met de aankoop. Zoals gewoonlijk heel vriendelijk en efficiënt geholpen geweest om alles goed te laten verlopen wat betreft de betaling. Ultrasnelle levering :-). Ik koop zeker opnieuw via Kamera-express.

Snelle levering en deskundig advies.

Snelle levering en deskundig advies. Verder is er meestal een winkel in de buurt waar je de spullen kunt zien en wat kunt vragen.

Goed assortiment, duidelijke info

Als beginner een Canon EOS 2000D gekocht. Duidelijke informatie op de website en een goede prijs tov de concurrenten.

Super geholpen

Super store Capelle aan den IJssel, super geholpen. Hele nieuwe set nikon full frames gekocht met objectieven etc. Ze nemen de tijd, heb daar anderhalf uur gestaan en ben daardoor met de juiste aankopen de deur uitgegaan. Super winkel en super service

Prima service door deskundig persoon

Op zoek naar nieuwe spiegelreflexcamera gegaan nadat mijn oude beestje het had begeven. Eerst wat onderzoek gedaan via de webwinkel; de webwinkel is overzichtelijk, en de winkelvoorraad aanduiding op de website was in mijn geval nauwkeurig. In de fysieke winkel goed advies gehad van een deskundig, vriendelijk en meedenkend persoon. Een goede service, en binnen een uur stond ik buiten als tevreden klant met een nieuwe camera.

Superaankoop!!

Ik heb de XT-30 gekregen van mijn vrouw, wat een geweldig apparaat!

Geweldige webshop en service in de winkel

Na lang getwijfeld te hebben toch eind augustus jl een tweedehands camera Canon 750 D en een nieuwe Sigma 18 x 300 lems gekocht bij Kamera Express Capelle aan den IJssel. Tijdens mijn vakantie eind september heb ik de internet site bezocht en zag daar toch een nog betere camera nl de Canon 80d. Op naar de winkel in Almelo. Daar werd ik supergoed geholpen en heb deze camera dan ook gekocht en namen zij de camere die ik 4 weken eerder had gekocht weer in. Mensen wat een super camera geweldige foto's makkelijk menu en wat een robuste body. Ben heel blij met de nieuwe camera maar ook met de service, klantviendelijkheid van Kamera Express. Een dikke 10 krijgen ze van mij

Op ontdekkingsreis met mijn eerste spiegelreflexcamera

Van de week voor het eerst een spiegelreflexcamera gekocht, canon eos d2000. Na de speurtocht langs alle nieuwe mogelijkheden zijn de eerste mooie foto's gemaakt. En dan te weten dat er nog veel te ontdekken valt. Het belooft een interessante ontdekkingsreis te worden

Redelijk

De zcam E2 M4 goed binnen gekregen. super camera. Met de service van Kamera Expres, heb ik helaas wat minder goede ervaringen gehad.

Fantastische camera

Na aanvankelijk de eerste X100 camera te hebben aangeschaft lang gewacht tot er een opvolger zou komen met een beter objectief. En die kamer is er nu: de X100V. De eerste beelden geven mij al een indruk van een "Leica look". De camera is eigenlijk niet meer te vergelijken met het eerste model van Fujifilm, alhoewel dat model indertijd revolutionair was. Ik ga hier veel plezier aan beleven. Ik heb de set uitgebreid met een Nisi filter dat speciaal voor deze camera is gemaakt. Het mooie hiervan is dat de originele lensdop erop past.

Uitstekende service

De service van Kamera Express is werkelijk super. Ze geven je goed en degelijk advies, zonder je van alles aan te smeren. Kortom, een geweldige winkel!

Hele goede ervaring gehad

Alles ging erg soepel, ik kon van te voren mijn gewenste product reserveren waardoor ik zeker wist dat het in de winkel aanwezig was zodat ik 't op kon halen. Daarbij kreeg ik nog extra te zien dat ik het product kreeg wat ik ook gereserveerd had.

Super service

Een week geleden zijn wij, zonder enige fotografiekennis, langsgegaan bij Kamera Express in Utrecht. Super goed geholpen met duidelijke uitleg en goede adviezen. De medewerker die ons hielp snapte naar wat voor soort camera wij op zoek waren en had er duidelijk veel verstand van. Uiteindelijk op een Sony A6100 uitgekomen met extra goede lens, accu, SD-kaart, verzekering en tas, wij zijn er erg blij mee en kunnen niet wachten om er foto's mee te maken!

goed advies

Gewoon een goed passend advies en duidelijkheid. Francois

goed geholpen, mooie tv werkt perfect!

Uitstekend snelle levering, prijs match met concurrent!

Na overleg met de klantenservice stond het product nog dezelfde dag gereed in de winkel om afgehaald te worden.

Altijd goede service!

Ik koop al een aantal jaar mijn producten bij Kamera Express! Ik word altijd goed geadviseerd en geholpen. Laatst een occaison lens gekocht die helaas in twee stukken arriveerde als pakket met de post. Meteen gebeld met Kamera Express en direct de volgende dag mogen omruilen voor een gelijkwaardige occaison. Altijd een super service!

Top winkel, kom er al bijn 20 jaar

Wilde een Canon EOS R6 aanschaffen en mijn Canon EOS RP inruilen. De R6 was een tijdje niet leverbaar. Toen de R6 weer leverbaar was heb ik er een laten reserveren bij Kamera Express. De volgende ochtend naar de winkel in Capelle aan de IJssel. De R6 stond voor me klaar. Alles ging heel vlot en prettig.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ