Zeer goed geholpen in de winkel

De camera heb ik bij de winkel in Zwolle gekocht. Het was een goede ervaring, en ik kon verschillende camera's uitproberen. Uiteindelijk voor de Fujifilm X-Pro3 gekozen. Een topcamera, en heb hem nu al veel gebruikt op vakantie. Zo mooi waren mijn vakantiefoto's nog nooit.

Top Philips televisie en top service

Super mooi Philips 65” OLED804 Ambilight tv met Android OS gekocht. Zeer tevreden met de tv en service.

Product is in topconditie en voldoet aan mijn verwachtingen

Het was makkelijk om een goede TV voor mezelf te vinden. De korting op de TV werd bij betaling er correct afgehaald. Het betalen ging gemakkelijk via iDeal en kort na de bestelling ontving ik een betaalbevestiging. De levering was 1 dag later dan geadverteerd werd. Het pakket was echter goed verpakt en in topconditie. De TV bevalt goed en ik heb er geen klachten over.

Super goed geholpen

Ik ben een beginnend amateurfotograaf en liep de winkel binnen om informatie te krijgen over een goede starter-camera. Ik ben ontzettend goed geholpen. De verkoper nam alle tijd om alles uit te leggen en ik ben erg tevreden met alles wat ik uiteindelijk mee naar huis heb genomen. Mocht ik over een tijdje nieuwe lenzen of iets anders willen hebben, ga ik zeker weer naar Kamera Express.

Correct geholpen

Een preorder gedaan voor de aankoop van mijn camera. Dat heeft gewerkt. Ik kon snel over de camera beschikken. Werd correct geholpen in de winkel, Nog een keer terug geweest voor een vraag over de werking van de camera samen met draadloze afstandsbediening. Vraag werd deskundig beantwoord.

Kennis van zaken

Heb research gedaan voor m'n aankoop. In de winkel had ik nog enkele specifieke vragen die ze keurig en onderbouwd konden beantwoorden. Daardoor met vertrouwen m'n nieuwe camera gekocht.

Een goede prettige winkel

Heb onlangs een Canon Eos r aangeschaft met 24-105 mm lens. Werd goed geadviseerd door kundig personeel.

Goede koop.

Nog nét gebruik kunnen maken van een aanbieding voor een Fujifilm-set voor een aantrekkelijke prijs bij Kamera Express.

Geen problemen, alles klopte en werd op tijd geleverd ondanks deze corona tijd!

Fijn

Fijn geholpen

Deskundig en behulpzaam

Afgelopen zaterdag kocht ik mijn eerste systeem camera bij Kamers Express. Erg fijn geholpen met goed advies en duidelijke uitleg. Het was ook erg fijn dat de winkel goed georganiseerd was en het altijd mogelijk was om afstand te houden tot de andere shoppers!

Ben blij met mijn kei mooie Tv van Kamer Express.nl

Heb een TV gekocht bij Kamer Express en ik kreeg een bericht wanneer en hoelaat hij werd bezorgd. Netjes afgeleverd en op tijd ik ben blij met mijn Philips The One 65PUS7354 Prachtig beeld en goed geluid

Snelle Levering goed product

LG TV gekocht bij Kamera Express. Snelle levering zoals beloofd, mooi beeld en niet duur.

Super service en super geholpen

Vandaag in de winkel geweest met een hele grote verzameling "oude" apparatuur, met het doel deze in te gaan ruilen. De "oude" apparatuur moest nog beoordeeld worden, tijdens het wachten hierop zijn we goed geadviseerd over de eventuele mogelijkheden voor iets compacters dan een DSLR met vaak zware losse lezen. De apparatuur leverde na beoordeling tot onze verbazing nog een heel mooi bedrag op als budget om iets nieuws uit te kunnen zoeken. Samen met de medewerkers een hele mooie set samengesteld, waar we de komende jaren heel veel plezier mee zullen gaan hebben. Na alles uitgerekend te hebben moest er uiteindelijk nog € 1,58 betaald worden. Hoe krijg je het voor elkaar. Een hele positieve ervaring dus met de service zoals ik die gewend ben van KE. We zijn nu al heel blij met de nieuwe camera die we natuurlijk meteen uitgeprobeerd hebben vanmiddag.

super fijn geholpen in Capelle

Na een iets minder goede ervaring in Den Haag ben ik bij de Superstore in Capelle aan de IJsel terecht gekomen. Hier werd uitgebreid de tijd genomen om al mijn vragen te beantwoorden. Ik ben heel tevreden.

Beste prijs en 5 jaar garantie

Wij hebben een Philips TV met ambilight bij Kamera Express gekocht (65PUS7354). Kamera Express had op dat moment de beste prijs en verlengen de garantieperiode tot 5 jaar. De aanschaf ging zonder probleem. We wisten wat we wilden, dus verde geen informatie gevraagd. De TV werd gratis thuisbezorgd. Over de TV: We waren toe aan een groter formaat, dus de 65 inch gekocht. In het begin denk je nog: 65 inch is wat te groot, maar na een paar dagen ben je er aan gewend en wil je niets anders. Het is altijd weer even rommelen met de (vele) beeldinstellingen, maar na wat experimenteren heb je een geweldig beeld. Het geluid heb ik maar even aan gehad: ik heb een Sonos playbar aangesloten op de tv. Maar het klonk zeker niet 'blikkerig'. Er kan een hdd worden aangesloten om programma's op te nemen. Maar let op: dan kan niet tegelijkertijd naar een andere zender worden gekeken. Dat heeft geloof ik te maken dat er maar één tuner in zit (schijnt bij bijna alle tv's zo te zijn, maar dat weet ik niet). Verder is er Android TV, dat is nieuw voor mij. Leuk om YouTube te kijken ofzo als er niets anders op tv is. Ik heb daar geen ervaring mee en kan ook niet aangeven of dit anders is bij andere tv's. Wat ik nu wel heb: soms komt op een (voor mij) onwillekeurig tijdstip op het scherm: "Instellingen: De TV wordt over 1 min. uitgeschakled. Druk op OK om te blijven kijken". Ik moet nog uitvinden waar dat vandaan komt.

Goede service!

Kamera Express levert goede adequate service in een mooie grote winkel. Voorraadbeheer op de website maakt het extra makkelijk om te zien of een product aanwezig is.

Goede service met deskundig en persoonlijk advies

Ik ben beginnend fotograaf en heb meteen een aantal leuke tips gekregen en veel aanmoedigingen. Ik heb er zin in !

Eerlijk advies, altijd fijn geholpen!

Ik kom vaker bij Kamera Express Arnhem en ik ben altijd erg tevreden! Afgelopen week een nieuwe camera + lens gekocht. Eerlijk advies, fijn geholpen. De factuur had ik nog niet ontvangen per mail. Een mailtje gestuurd en nog geen 5 minuten later zat de factuur al in m'n inbox.

Goed geadviseerd in onze zoektocht naar 2 smart tv voor onze kids. vriendelijke en meedenkende verkoper. Het is zo goed bevallen dat we zelf ook een smart tv voor ons zelf hebben gekocht

Geweldige Winkel Kamera Express

Ik ben al jaren klant van eerst de Foka en later Kamera Express. De service en de bijhorende uitleg over een produkt wat je koopt is uitstekend, zelfs een leek krijgt genoeg uitleg om net het produkt van slag te gaan. Voor mij geen ander.

Prima advies + afhandeling aankoop

Bezoek bij Foka in Rotterdam is goed verlopen. Kreeg goed aanvullend advies van de verkoper en aankoop is netjes afgehandeld. Leuk dat Foka ook de parkeerkosten betaalde van mijn bezoek aan de winkel.

Prima ervaring, deskundige begeleing

SONY a7R III body camera gekocht, lenzen had ik al 3 stuks Deze ook al gekocht bij Kamera expresse SONY a7 II ingeruild Deskundige uitleg gehad in de winkel in Den Bosch Car plan afgesloten, 1,5 maand geleden tot heden geen bevestiging gehad van de verzekering ( min-puntje ) - men zegt dat deze ondertussen wel verzekerd is.

Betrouwbare winkel

Heb al veel fotografie spullen hier gekocht. Wordt altijd vakkundig geadviseerd en vriendelijk geholpen

Goede Service

Duidelijke site met goede akties en snelle service

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ