Weer eens naar tevredenheid geholpen

Weer eens naar tevredenheid geholpen in filiaal Eindhoven. Mensen die aan de andere kant van de balie net zo enthousiast zijn als jezelf.

Nieuwe camera

Camera voldoet uitstekend en is volgens afspraak geleverd. De reparaties die ik via KE heb laten uitvoeren zijn van kundig advies voorzien en binnen de afgesproken termijn afgehandeld.

Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Goed te woord gestaan. Plussen en minnen over de camera gegeven.

ik heb een mooi Nikon zoomlens 200/500 mm

Uitstekende Lens

Goed geluisterd naar onze wensen en kwammet een goed voorstel

We kwamen binnen om te kijken naar evt een nieuwe camera. Onze wensen besproken en ervaringen tot nu toe. We wilde een Sony omdat die tot nu toe goed bevalt. Nu kwam hij met een camera waar we nog niets van gehoord hadden de Sony RX10. Helaas had hij die niet in de winkel maar kon wel fotoboek laten zien en foldertje. Er werd geïnformeerd welke winkel deze wel had. We zijn toen doorgereden naar Arnhem, waren in Zwolle. Daar hebben we de camera gekocht, filter werd er opgeplaatst en was een actie met extra actie en Sony cashback. Dus dat was erg fijn. Zeer tevreden over de camera en vooral dat deze ook zo naar telefoon of laptop toe stuurt. Dus een aanrader de service en toestel.

Gisteren een camera gekocht en vandaag al in keurige staat ontvangen, prima service!

Snelle verzending en scherpe prijzen

Ik koop geregeld op kamera express en ik heb nog nooit een slechte ervaring gehad. Ik durf gerust dure lenzen aan te kopen zonder vrees dat er iets mis zou gaan. Ook leuk wetende dat je steeds naar een superstore kan gaan moesten er toch ooit problemen optreden. Hier een tevreden klant!

prettige winkel

Prettige winkel waar je goed geholpen word. Men heeft kennis en voldoende tijd

Tevreden klant

In de winkel in eerste instantie geen duidelijk advies over welke camera bij mij past, gesprek verliep erg stroef, verkoper nam niet de leiding. Uiteindelijk via klantenservice wel goed geholpen en een mooie camera aangeschaft. Blij mee!

Great product and great customer service

We went to the Utrecht Superstore and Alexander gave us really good tips and a lot of information about the product we wanted (X-T3) and the different options we had. So far really happy with the product.

Panasonic LUMIX camera gekocht bij Kamera Express Capelle aan den IJssel

De verkoper neemt tijd voor je vragen. Hij legt alles geduldig uit. Alle opties worden besproken. Je krijgt voldoende tijd om te twijfelen, wikken en wegen. Laagste prijsgarantie belofte wordt waargemaakt. Dus je hoeft niet te shoppen bij andere aanbieders. Ben naar huis gegaan met een schitterende camera plus accessoires waar ik al veel plezier aan heb beleefd. Zij zien mij zeker terug. Top winkel

door professioneel personeel geholpen

Mijn ervaring is dat er geweldig personeel werkt, krijg alle info en uitleg dat nodig is om het juiste product aan te schaffen

Prima LG Led tv met afleverproblemen

Deze beste uit de test Consumentenbond LG43UM7600 heb ik besteld in Arnhem-Zuid bij KameraExpress vestiging. Helaas hebben zij hier geen voorbeeld maar toch maar vertrouwd op de test. In de winkel vlot besteld met de toezegging dat met 3 0f 4 werkdagen thuis bezorgd zou worden. Toen ik een week later meldde dat ik geen bericht had ontvangen over de aflevering bleek er intern iets fout was gegaan. Dit werd direct verholpen en 2 dagen later werd alsnog bezorgd. Na installatie werd alles akkoord bevonden en in gebruik genomen.

Behulpzaam personeel

Prettige zaak met ruim assortiment en vriendelijk en behulpzaam personeel. Ze nemen alle tijd voor je. Wat ze nog sterker zouden maken als ze het gesprek zouden aanpassen aan je kennisniveau. Bij aanschaf van een nieuwe camera had ik twee varianten op het oog. Ik kreeg een vergelijking voor mijn neus en er werden me dingen uitgelegd die ik allang wist. Dus goed doorvragen waarom je daar bent. Ik kreeg wel alle gelegenheid om een camera uit te proberen, alleen kon er geen foto's mee maken ("want dan is hij niet nieuw meer"). Dat is dan jammer natuurlijk. Bij mijn aankoop kreeg ik een cameraverzekering aangeboden. Met een aantal standaardargumenten erbij hoe snel je hem al zou hebben terugverdiend (door mindere afschrijving). Dat het tarief het dubbele was van mijn eigen cameraverzekering (tegen dezelfde voorwaarden) vertelden ze er niet bij natuurlijk. Gelukkig werd er niet aangedrongen en kon ik thuis de beslissing nemen (om het niet te doen).

Altijd netjes te woord gestaan

Enkele malen via telefoon contact gehad alvorens ik mijn producten kocht. Netjes te woord gestaan en goed advies gekregen. Wel een lange wachtttijd bij de klantenservice.. Heel blij met mijn canon Eos rp en 35mm lens, welke snel geleverd werd!

de camera is een nieuwe uitdaging voor mijn fotografie

De kennismaking met een spiegelloze camera is een ontdekkingsreis langs de vele digitale mogelijkheden.Het biedt nieuwe perspectieven en dwingt je om thema's opnieuw te benaderen.Daarbij is de Canon eos RP een geweldige en handzame camera met een prima kwaliteit.

een uitstekende webshop

kamera express is een uitstekende webshop waar je gemakkelijk je bestelling kan doen ook krijg je zeer goede hulp als je vragen hebt over bijvoorbeeld een product

Hulpvaardig en vriendelijk personeel

Heel goed geholpen door de medewerkers van Kamera Express! Als starter helder geïnformeerd, duidelijke Jip en Janneke taal. Er is veel kennis aanwezig en hebben een ruim assortiment aan producten op voorraad.

Super winkel met super personeel.

Goede service, snelle levering zelfs op speciale leveringen

Een product waar waarschijnlijk niet veel om gevraagd wordt (specifieke audio zenderset uit de USA) wordt toch heel snel geleverd ondanks dat het niet op voorraad was. Weer een goede ervaring met Kamera Express hier uit Rotjeknor!

Vriendelijk en met kennis van zaken

Uitstekend verlopen. We hadden onze voorkeur van camera al gevonden op de website maar toch nog besloten om eens naar de dichtsbijzijnde winkel te gaan kijken. Hier hebben we nog veel bijgeleerd en de juiste informatie gekregen van een expert ter zake. Heel erg blij met deze aankoop!

TOP!

Geweldig advies van Kamera-Express! Altijd erg goed geholpen door deskundig en vriendelijk personeel. Service is ook top. Aanrader!

Ik word altijd goed geïnformeerd bij Kamera express. Goede adviezen zonder dwang. Ze nemen de tijd voor al je vragen.

Heel tevreden met mijn Sigma 105mm F/2.8 Macro OS HSM Nikon

Heel tevreden over de eerste foto's met deze lens. Werkt perfect met mijn Nikon kamera. Ik had mij van te voren al uitvoerig geïnformeerd over deze lens en het is de perfecte lens (icm de Nikon kamera) om met macrofotografie aan de slag te gaan. De bijbehorende luxe-pouch vind ik ook perfect voor bescherming van de lens. Deze is ook niet te krap, zodat bijvoorbeeld de zonnekap er nog gewoon bij kan. Zo een zelfde pouch had ik ook al bij een andere lens van Sigma. Aankoop via website verliep probleemloos en bezorging ook. De website geeft goede gedetailleerde info over de artikelen en geeft goede algemene info.

Super goed geholpen!

Ik ben al jaren klant en wordt iedere keer weer fijn geholpen. Het personeel is vriendelijk, flexibel en men geeft heel goede service. Het personeel heeft goede kennis van de camera's en ook als er iets aan de hand is met je spullen, word je professioneel en adequaat geholpen. Kortom, ik ben een tevreden klant en raad deze winkel zeker aan!

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ