Super Camera!

Camera werkt perfect

Ja ik beveel deze winkel aan

Prettig en accuraat geadviseerd, zeker niet opdringerig maar rustig en met humor en kennis van zaken. Ik heb de juiste keus gemaakt voor een prachtige camera. Ben tevreden!

bagger

Ik had een slecht werkende lens en de meneer achter de kassa lachte het weg en zei dat hij niets hoorde. Het product was 900 euro dus ik had wel verwacht serieus genomen te worden. bij het kopen van mijn kamera hebben ze eerder ook al een verkeerd product opgestuurd. ik moest een review schrijven om 5 jaar garantie te krijgen. echter lees ik nu dat ik hier mee te laat ben. bij cameranu en andere sites krijg je deze garantie sowieso. hier zal ik voortaan dan ook mijn zaken doen.

Prettig geholpen

Ik kwam voor de 1e keer voor een spiegelreflex camera en werd daar vriendelijk en professioneel geholpen. Ze kijken naar jouw wensen en komen niet geljjk met het duurste van het duurste aan.

Goede prijs, snelle levering, geweldig product, uiterst tevreden

Ik heb bij Kamera express een LG OLED65CX televisie gekocht. Ik was zeer tevreden over de prijs die ik moest bestalen en over de snelle levering. De communicatie van Kamera express, via de mail, was uitstekend. Altijd vrijwel onmiddelijk antwoord. Ik moest wel even wachten totdat de televisie weer op voorraad was, maar dat was een landelijk fenomeen: hij was overal uitverkocht. En ik ben zeer tevreden over deze televisie, geweldig beeld, veel mogelijkheden en echt smart.

Je word goed geholpen

Als beginnend fotograaf wordt je goed geholpen als je vragen hebt

Er werd goed gecommuniceerd en de cameraset werd op tijd geleverd.

Snelle service, fantastische kwaliteit

Met de Canon 250D starterskit haal je een fantastisch set in huis. Compleet met tas en geheugenkaart en een stille lens in de AF. De prijs voor een compleet set is schappelijk. Blij met de aankoop!

Philips 55 inch OLED 804

Hebben de 55 inch oled tv nu aantal weken hiervoor hadden we een 32inch philips TV met Ambilight en deze bevalt ons ook zeer goed. Nu bewust gekozen voor een android tv apps werken goed nog niet alles uitgeprobeerd. Beeld kwaliteit is super geluid hebben we aangesloten op een Denon sound bar. Prettig geholpen door de werknemers van Kamera-expres Almelo. Winkel is goed bereikbaar en met ruim voldoende parkeerplek.

Deskundig, ervaren en vriendelijk personeel

Fijne en goed bereikbare winkel. Volop parkeerplaatsen in de buurt en ook met openbaar vervoer goed bereikbaar. Winkelpersoneel is deskundig, ervaren en vriendelijk. Kunnen je goed informeren en adviseren over het product dat je wilt aanschaffen. Bij een volgende aankoop ga ik zeker weer hier naar terug.

Super Camera

Ben overgestapt van een Sony naar een Canon EOS 90D wat een verschil super mooie camera precies wat ik zoek. Hoop heel veel mooie foto's er mee te maken.

Camera gekocht bij kamera Express, allemaal netjes verlopen en binnen de levertijd.

Ik hoef er geen zin van te maken, het kan zelfs in een woord. TOP

Was er al vaker geweest, altijd ontzettend goed en geduldig geholpen. Zeer goed advies waardoor je makkelijk je keuze's kunt maken. Fijne in mijn ogen zeer klantvriendelijk personeel.

Super goede shop met al even goede super prijzen

Gisteren besteld en vandaag al in huis. Alles was goed verpakt en werkte zoals we graag hebben. Kabeltjes insteken, menu even doorlopen en kijken maar.

goed advies

Makkelijk in te stellen

Duidelijk en heldere zaak

Na aanschaf van de LG OLED tv dreigde de cashback actie van LG net niet gered te worden. Kamera Express heeft me hier duidelijk en snel bij geholpen. Top service.

Super winkel

Regelmatig kom ik bij Kamera Express Groningen. Personeel is altijd klantvriendelijk en behulpzaam. Of je nu een objectief, tas, of Camera komt kopen. Ze nemen rustig de tijd om je te helpen bij alle vragen en problemen die je mocht hebben. Ik raad Kamera Express zeker aan.

Grandioos

Al tijden ben ik op zoek geweest naar een goede fotozaak. Echter, tegenwoordig zijn de winkels zeer schaars. Maar toen ontdekte ik Kamera Express, met een uitgebreide webshop èn fysieke winkels. Ik ben naar de winkel in Breda geweest, waar je snel te woord wordt gestaan en goed geholpen en geadviseerd wordt. Op dat moment hadden de camera die ik op het oog had, niet op voorraad. Maar met alle plezier werd deze naar de winkel gestuurd, of ik kon deze online bestellen. De winkelmedewerker gaf aan dat als de camera niet goed was, dat ik de camera gewoon naar de winkel kon brengen en niet op hoefde te sturen. Keurige service! Daar kunnen andere webshops nog een voorbeeld aan nemen. Dan nog over de camera. Mijn oude Pentax K10 D camera is na 11 jaar trouwe dienst helaas defect gegaan. Nu heb ik de Pentax K70 en "wow!" wat een camera! Dit komt de prijs kwaliteit verhouding zeer te goede. Je voelt het al als je de camera vasthoudt! Eén en al kwaliteit! Op die wijze kijk je ernaar. Hiervan ga ik jaren plezier hebben!

Goed webshop

TV van LG besteld. Deze werd zeer snel geleverd. Netjes in de verpakking. Verder ben ik goed geïnformeerd over de levering. Tot dusver alleen maar lof!

Goede deal gedaan

Na goed vooronderzoek wist ik dat ik 2 LG tv's wilde. Die heb ik bij Kamera Express voor een leuke prijs kunnen kopen. Ik wist al wat ik wilde en ben hiermee verder goed en snel geholpen. Kijk ook vooraf even goed op Tweakers voor prijsinfo. Hiermee een heel leuke korting gekregen. En ze hadden deze TV's in voorraad, wat op het moment niet vanzelfsprekend is. Plus vijf jaar garantie, dat hebben ook niet veel winkels. Hoewel deze vestiging midden in Rotterdam ligt, kan je er toch goed terecht en kon ik voor de deur inladen, geholpen door het personeel. (Noot: het is wel betaald parkeren, maar het is niet heel duur).

Aardige medewerkers en goed advies

Goed geholpen bij de aankoop van een Canon M50 en lens. Aardige medewerkers en goed advies, bij Kamera Express Zwolle.

Prima service en snelle levering

Duidelijke informatie op de website en een goede prijs. Gisteren besteld en vandaag in huis, top!

Snelle levering van een mooi product !

Ik was al maanden bezig met de oriëntatie voor een nieuwe fullframe spiegelreflex- of systeemcamera. Veel gelezen en laten adviseren in het filiaal van Kamera Express in Den Haag. Uiteindelijk online mijn nieuwe camera besteld en volgens de site was het 4 dagen levertijd. Maar... binnen twee dagen stond ik te fotograferen met de EOS R. Wat een product en wat een verrassing dat de camera veel eerder werd geleverd! Top!

Bij aan koop van mijn nieuwe camera ben ik super geholpen in Arnhem!

geholpen door vriendelijk personeel

geholpen door vriendelijk personeel