Tamron 28-75 2.8 iii uitstekend

Top kamera express en lens

Blij met nieuwe body D90

Overstap van D700 naar de D90 is groot, nog niet veel mee gefotografeerd in eerste week maar de resultaten zijn al duidelijk. Overzetten naar IPad/OneDrive via Bluetooth of WiFi gaat heel simpel. Service bij Kamera Express zeer goed (als verwacht)...

Prima koop

Onlangs een Philips tv gekocht. De laagste prijs die ik kon vinden. Goede bezorgservice. Netjes gebeld wanneer er geleverd zou worden. Zeer tevreden

Goede prijs en snelle levering.

Zeer tevreden met goede prijs en snelle levering!

Goede Service

Een dag na aankoop had ik mijn LG Televisie al in huis. Bij de installatie van de TV had ik wat technische problemen. Deze bleken achteraf de maken te hebben met de frequentie setting's bij Ziggo. Kamera Express was zo aardig om op het einde van de dag bij mij te informeren of alles in orde was gekomen.

snelle levering met laagste prijs n

wij hebben een Wacom Tablet bij Kamera Express gekocht was elders goedkoper maar door ervaring eerder wilden we hem tocht weer hier kopen wij hebben dit aan gegeven en de prijs werd keurig aangepast i.v.m. de laagste prijs garantie (super)

Supergoed geadviseerd bij Kamera Express in Eindhoven

Ik heb nog nooit een kamera gekocht. Ik heb de juiste kamera gekocht. Veel tips gekregen tijdens de koop. Heel erg tevreden.

Kennis van zaken

Vriendelijke bediening door verkopers die de tijd voor je nemen en kennis van zaken hebben. Hierdoor een goede keuze kunnen maken om van mijn oude Canon EOS 60D naar een full-frame EOS 6D MARK II over te schakelen, die tot nu perfect bij mijn wensen past

Tevreden aankoop!

Ben al jaren trouwe klant dus leek het mij logisch mijn nieuwe body daar ook weer aan te schaffen. Goede kennis van zaken!

Snelle levering voor een mooie prijs

In het weekend de bestelling geplaatst voor een nieuwe Sony systeemcamera. Maandagmiddag al in huis.

Een goed en eerlijk advies

Bij de keuze van de aanschaf van een Canon 5Ds camera ben ik bij Kamera Express Zwolle erg prettig geholpen. Heldere uitleg en advies. Voor en nadelen vergeleken met andere opties werden toegelicht, waardoor ik zelf een afweging kon maken. Ik ben erg gelukkig met deze camera!

Bestelling kwijt

8 juni tv besteld zou dinsdag 9 juni in de avondbezorgd worden. Dinsdag avond rond 18:30 uur werd de bezorging geannuleerd ivm ? Woensdag naar de klantenservice gebeld ik werd netjes te woord gestaan en er werd mij verteld dat ze woensdag avond wel kwamen bezorgen. Woensdag 18:30 uur weer geannuleerd, donderdag weer geannuleerd, vrijdag weer geannuleerd. Tussendoor meerdere keren de klantenservice gesproken en er werd iedere keer met post nl contact opgenomen maar iedere keer het zelfde antwoord druk, route loopt uit enz enz. Zaterdag weer contact opgenomen met de klantenservice, je raad het pakket kwijt. Ze konden niks doen want er moet eerst een onderzoek gedaan worden, in weekend kunnen ze niet veel en geld terug storten kan pas als het bevestigd is dat je pakket kwijt is. En dan duurt het nog 5 tot 10 werkdagen voor dat het terug gestort word. Het is bij de klantenservice te druk en niemand kan wat regelen, het personeel dat ik gesproken heb waren netjes en beleefd maar er kon geen oplossing aangeboden alleen de tv opnieuw bestellen en dan afhalen en betalen....... Wat voor leidinggevende werken daar want niemand kon me te woord staan en een normale oplossing aanbieden. Online bestel ik daar niks meer, ik haal het wel af dan gaat het goed.

Geweldige service en zeer vriendelijk en professioneel geholpen

Fantastisch geholpen door Rogier van Kamera Express. Zeer goed advies gekregen en nam ruimschoots de tijd om mijn vragen te beantwoorden. Erg professioneel en zeer vriendelijk. Zal zeker teruggaan naar deze winkel.

een fantastisch fototoestel

evenals haar twee voorgangers (Canon power shot SX 50 en SX60) is dit fototoestel (SX 70) een aanrader voor de natuurliefhebber die niet wil zuilen met kilo's lenzen etc. en toch een groot zoombereik wil hebben. Wat ik wel jammer vind is dat in dit toestel niet meer de batterijen van haar voorgangers passen. In de aankoopprijs zit weliswaar een batterij en oplader, maar je hebt minstens 2 batterijen nodig als je onderweg bent. Evenals de SX 50 en 60 kom dit fototoestel het best tot zijn recht bij voldoende licht.

service is goed

duidelijke uitleg

Altijd persoonlijk advies

Men neemt de tijd de wens van de klant te vervullen.

Prima geholpen, breed assortiment.

Wel moeilijk om een parkeerplaats te vinden, pluspunt is dat parkeerkosten worden vergoed.

prima winkel

lg 43 inch van tevoren gereserveerd. Stond klaar hoefde allen maar af te rekenen en weer weg. Parkeerkosten gingen ook nog van de prijs af. wat wil je nog meer?

snel en vakkundig geholpen

Weer fijn geholpen door Quentin. Door een goede uitleg en tips weer een stap verder gekomen

Fijne winkel, niet opdringerig, goede service

Onze LG Oled tv gekocht bij Kamera Express.nl, we zijn daarvoor twee maal bij hun vestiging in Rotterdam geweest, eenmaal voor advies en eenmaal voor de aankoop. Beide keren vriendelijk geholpen, goed advies, niet opdringerig. Al met al tevreden en zouden zeker deze winkel aanbevelen. Vanwege de extra garantie viel de keus op deze winkel.

Goede prijzen

Na een goede inventarisatie over welke camera ik wilde aanschaffen naar Amsterdam getogen. Alhoewel heel logisch maakte het doorzichtige scherm het toch wel lastig om met de verkoper te communiceren. Omdat ik mijn keus had laten vallen op de Nikon D7500 hoefde ik niet verder fysiek te vergelijken. Dat zou waarschijnlijk problematisch geworden zijn. Hert zou ook handig geweest zijn wanneer onder het kopje inruilen alvast wat meer beperkingen aangegeven waren. Dan had mijn oude Nikon D70 niet mee hoeven sjouwen.

Had graag het toestel uitgeprobeerd

Twijfelde sterk tussen Sony en Ricoh. Is uiteindelijk de Sony geworden maar vond het erg jammer dat ik de camera's niet uit kon proberen. Het gevolg is dat ik nog steeds niet zeker weet of ik de juiste keuze heb gemaakt. Een camera mag je wel in je handen houden maar niet aanzetten omdat hij dan niet nieuw meer is. Verder ben ik tevreden over het gesprek met de verkoper.

wederom perfecte behandeling

Ter vervanging van mijn Fujinon 18-55 eerst vergelijk via internet. Vervolgens naar Kamera express. Allereerst het waarom van de vervanging besproken. Bij de verkoop worden objectief de pro's en contra's van mijn keuze besproken en mogelijke alternatieven. Alles weer zonder enig pushen. Tijd lijkt weer geen factor. Rustige prettige advisering.

Prima winkel, vakkundig advies.

Fijne winkel met een uitgebreid assortiment. Vriendelijk en vakkundig personeel. Ze nemen de tijd voor je en je krijgt eerlijk advies.

Goede, kundige en geduldige klantenservice

Medewerker nam uitgebreid de tijd om verschillende televisies te bespreken, waardoor we uiteindelijk erg tevreden met onze aankoop zijn.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ