Uiteindelijk prima service

Product circa 3,5 weken geleden besteld, maar was niet op voorrraad. Zou daarom “doorgaans” een tot twee weken duren. Na twee weken toch maar zelf contact opgenomen per e-mail. Helaas bleef reactie uit. Ook via Facebook geprobeerd. Helaas geen reactie vanuit Kamera Express. Dus maar telefonisch geprobeerd. Na een paar pogingen eindelijk iemand van de klantenservice gesproken. Ondercapaciteit was de reden voor de slechte bereikbaarheid van de klantenservice. Vervolgens kwam een en ander in een stroomversnelling. Product bleek uiteindelijk niet leverbaar. Gelukkig een alternatief gevonden en dit alternatief werd binnen een dag geleverd zonder meerkosten en tegen een scherpe prijs. Ben erg tevreden met het alternatieve product en met de uiteindelijke afhandeling.

Ongelofelijk fijne service en goed en eerlijk advies.

Ik kwam met een duidelijk oog op een Fujifilm X-T30, maar wilde voor de zekerheid toch nog weten wat specialist mij zou adviseren en of wellicht een Fujifilm X-T3 beter zou zijn. Ik heb ze beiden mogen bekijken en helder en eerlijk advies gekregen. De verkoper was ongelofelijk vriendelijk en had kennis van fotografie. Hij gaf goed advies over producten die ik er graag bij zou willen, nam de tijd om alles goed te laten zien/te bekijken en liet aan mij de keuze (dus beslist geen push verkoop). Uiteindelijk ben ik goed geslaagd en heel erg blij met mijn aankoop. Ik kom zeker weer terug bij Kamera Express als ik meer spullen nodig heb!

geweldig, erg behulpzaam

online tv bekeken, met klanten service de tv gereserveerd. goede uitleg met ophalen. en erg behulpzaam om tv in te laden. ook direct er een soundbar bij gekocht.

Een geweldige camera in een klein jasje gekocht bij Kamera Express

Ik heb bij Kamera Express een Sony RX100 gekocht. De medewerker in de zaak was kundig en zeer vriendelijk. Hij gaf goed advies Hij vertelde dat deze camera voor iedereen geschikt is die een veelzijdig zoombereik wenst in een camera op zakformaat met een solide betrouwbare autofocus. Reis- en familiefotografen, video liefhebbers en vloggers. Ik ben super tevreden over deze aankoop en zal iedereen aanbevelen zaken te doen met Kamera Express

Heel tevreden!

Word altijd super geholpen bij kamera express capelle aan den Ijssel!

Klantgericht en deskundig

Klantgericht en deskundig personeel dat ruim de tijd neemt om vragen te beantwoorden, te informeren en producten te laten zien en te laten vasthouden zodat je kunt ervaren of een product wel of niet bij je past.

Denon AVR-X1600H + Polk TL1600 - Goede deal en binnen afgesproken termijn geleverd

Doordat ik op zoek was naar een home cinema set voor mijn vader, kwam ik op de website van Kamera Express uit. Mijn oog viel namelijk op de combi deal voor de Denon AVR-X1600H + Polk TL1600 set. De levertijd stond aangegeven voor 2 - 4 werkdagen en de set kwam op de 4e dag binnen. De levering was goed, en de producten zijn helemaal top. Nadat de set aangesloten was hebben we een test gedaan, en alles werkt naar behoren. Nu is het een kwestie van het ontdekken van de apparaten, maar dat zal wel los lopen!

Fijne winkel, goed advies

Spiegelreflexcamera 6D Mark 2 gekocht, zeer tevreden

Product op tijd en correct geleverd

De canon 70-200 f2.8 IS III voldoet uitstekend

Je merkt veel ervaring bij het personeel

je merkt dat het personeel veel ervaring heeft, maar tegelijkertijd kan dit lastig maken om goed over te brengen naar een beginneling, die heel weinig weet van fotografie en camera's.

Super winkel waar je goed geholpen wordt.

Kamera Expres is een fijne winkel die goed advies geeft en erg klantvriendelijk is. Het is ook ideaal dat je heel veel camera's kunt huren, zodat je ze goed kan testen voor je een nieuwe koopt. Na enige twijfel tussen twee camera's heb ik na goed advies de Nikon D500 gekocht speciaal voor natuur- en sportfotografie. Ik heb er veel plezier van en de camera voldoet aan al mijn wensen.

Veel vakkennis

Medewerkers weten echt waar ze over praten e n geven nuttige tips, Echt een aanrader.

Super service

Er wordt een goede service geleverd vanuit het bedrijf. De canon powershot G1 X Mark 2 is een aanrader! Fijne compacte camera.

Prettige persoonlijke benadering en toezegging omtrent levering waargemaakt.

Een nieuwe Leica koop je niet dagelijks. Terecht werd hier de tijd voor genomen. De camera was niet op voorraad, maar werd binnen de geschatte tijd geleverd. De inruil van de oude camera verliep naar wens, hoewel je natuurlijk altijd op een hogere inruilprijs hoopt.

Zeer goede flitser!

Een zeer goede flitser, hij maakt zeer mooie foto's en ziet er super mooi uit. Dacht alleen achter elkaar foto's te kunnen maken met de flitser, maar je moet wachten tot de batterij het aangeeft. Ik moet dus alleen nog eens kijken welke batterijen het beste zijn om in de flitser te doen, zodat de flitser het beter en langer doet en de flitser sneller achter elkaar flitst.

goed advies

In de winkel in Den Haag wordt de tijd nomen en een goed advies gegeven

soepel en snel

Vandaag nieuwe canon 100-400mm lens gekocht. Andere mogelijkheden werden probleemloos geopend en vergeleken. Uiteindelijk toch voor de canon gekozen. Snelle en goede service!

Was sceptisch maar ben buiten gewoon verrast geworden!

Niks te klagen ik wist niet zeker of ik een TV bij een camera winkel moest bestellen. Maar het proces ging zo vlekkenloos en alle afspraken zijn netjes waar gemaakt ik ben meer dan tevreden over mijn aankoop en levering vooral.

Kamera express heeft mij goed geholpen in het maken van mijn keuze. Ik werd goed geadviseerd. Verder waren niet alle artikelen in de winkel aanwezig. Deze zijn thuis bezorgd, echt super fijn!

Prima servive en mooi camera gekocht

Een aantal weken geleden de Nikon D7500 gekocht. Goed advies gekregen en erg blij met de camera. Er wordt echt de tijd voor je genomen en samen met je gekeken wat de beste optie is. Prima service!

fijn geholpen en een goede prijs

Naar capelle a/d Ijssel naar Kamera-Express voor het kopen van een tv. Ondanks de verbouwing vriendelijk ontvangen en goed geholpen. Na even wachten het product ontvangen en geholpen met inladen. Kamera-express is voor mij weer het adres voor de volgende keer.

Goed advies

De verkoper had ons prima advies over het verschil tussen 2 camera's, 1 camera moest uit magazijn komen. Na even wachten konde we beide camera's in onze handen houden en onze keuze goede keuze maken. Dit was onze eerste ervaring met Kamera Express en zeker niet onze laatste!

Goed geholpen, snelle levering

Nieuwe camera met lens gekocht bij Kamera Express. Ze hebben goed geholpen met maken van de keuze (tussen Nikon Z6 en Alfa 7III). De quickstart die je er bij krijgt is wat lang, maar wel duidelijk.

Zoals altijd top! Laat in de avond besteld en gewoon de volgende dag bezorgd. Precies zoals je het graag wilt hebben!

Zeer tevreden over het product en Kamera Express

Via internet ben ik terecht gekomen bij Kamera Express. Ik las toen veel over hun expertise en dat vond ik erg belangrijk bij de aankoop van een systeemcamera die ook zeer geavanceerd was met filmen. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de Panasonic LUMIX DMC-G80 zwart + 14-140mm. Ik ben nu 4 weken trotste eigenaar van deze camera. De camera heeft ontzettend veel features en omdat ik beginnend filmer en fotograaf ben moet ik hier nog veel tijd in steken. Maar dat is het meer dan waard!

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ