Leuke winkel met veel kennis van het vak!

Al meerdere keren objectieven gekocht bij Kamera Express en altijd vriendelijk geholpen en goed geïnformeerd over het product.

Ze nemen de tijd, alles wordt rustig uitgelegd. Prettige winkel en fijne parkeergelegenheid.

Supersnelle en probleemloze levering

Was op zoek naar een nieuwe camera. Het werd de Sony RX100 VII. superfijn apparaat. Kamera Express leverde heel snel. Het geheugen kaartje was er kennelijk even niet en kwam een dag later apart. Had hier een mail over gekregen, geeb probleem.

Goede dienstverlening

Deskundig personeel.

Zeer klantvriendelijk en deskundig

Vandaag mijn eerste spiegelreflex camera aangeschaft. Dankzij goede hulp een mooie Nikon gekozen. Er wordt echt naar je geluisterd en mee gedacht.

Snelle levering Canon lens

De levering is supersnel en de Canon EF 75-300 II USM lens is perfect. Ben heel benieuwd wanneer ik er eindelijk mee aan het werk kan.

Super goede service

Ik bestelde een Samsung QE55Q70R smart tv bij Kamera Express. Deze werd de volgende dag netjes thuisbezorgd door de koeriersdienst. Bij het uit de doos halen bleek er een kring in het scherm te zitten, net alsof er een koffiekan of zuignap opgestaan had. Geprobeerd met een microvezeldoek de kring te verwijderen, niet gelukt. Contact gezocht met de klantenservice. Ik werd heel netjes te woord gestaan. Ik kreeg de vraag of de kring op het scherm of op de folie zat. Dit kon ik niet controleren zonder de beschermstrips voor de montage te verwijderen (ook niet of er folie op zat). Aangezien je de tv uit moet proberen voor de poten gemonteerd mogen worden, kon ik die strips nog niet verwijderen. Daarbij al zou de kring op de folie zitten, is die er dan op gekomen voor of nadat de folie op de tv geplakt werd? Hier door zou er toch schade aan de tv kunnen zijn. Dit besproken met de medewerker van Kamera Express, die hier alle begrip voor had. Ik heb foto's door gestuurd en enige uren later werd ik gebeld dat de tv omgeruild zou worden en dat kon de volgende dag al. Vandaag de tweede tv ontvangen en die is helemaal goed! Ik kan niet anders zeggen dan super goede service! Als ze ook nog een installatie service hadden dan zou Kamera Express van mijn een 10 krijgen.

Als beginnende fotograaf met Lensballen, sprong deze camera het beste uit als het ging om wat ik nodig heb.

Het was een geweldige ervaring

Alles was als besproken. Op tijd geleverd. Alles in goede staat. Al met al top service

Alles correct geleverd. Artikel zelf heb ik nog geen ervaringen mee :)

Correct en vriendelijk

Bestelling/betaling/levering ging vlot en snel. Omdat ik nog enkele technische vragen had ben ik naar de winkel in Antwerpen gestapt. De verkopers hebben ruim de tijd genomen om het probleem te onderzoeken maar konden me geen oplossing aanbieden. Wel kreeg ik onmiddellijk een contactpunt van de producent waar ik met deze technische vraag terecht kon. De fototas die in de aanbieding inbegrepen was bleek te klein voor het toestel. Deze is zonder probleem terugbetaald.

Mijn ervaring met Kamera Express is uitstekend.

Zeer vriendelijk en deskundig personeel. Werd gewezen op diverse voordelen en praktische tips en niet onbelangrijk, hele scherpe prijzen. Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe Fuji foto camera.

uitstekend website . goed prijs kwaliteit verhouding

uitstekende website, veekeuze en prima prijzen. snel geleverd en goede service

Goede lui met verstand van zaken

Er werd mij goed geadviseerd. Het contact heb ik als zeer prettig ervaren en de RIVM maatregelen i.v.m. deze coronacrisis werd goed nageleefd. Kortom zeer goede ervaring en zeker voor herhaling vatbaar. Met vriendelijke groet, Robert

Goed persoonlijk advies!

Goede uitleg, persoonlijk advies, wijzend op actie artikelen en tijd voor de klant. Ben zeer tevreden met mijn spiegelreflex camera en de hulp van Kamera Express

Vakkundig advies, precies wat ik nodig had

Ik had bij binnenkomst nog twijfel over welke aankoop ik wilde doen. Dankzij het professionele advies van de mensen bij Kamera Express liep ik met het perfecte product de winkel uit. Precies wat je mag verwachten van een speciaalzaak.

Super goede service, veel geduld en plezier!

Op 4/6/20 heb ik mijn volgende objectief gekocht bij Kamera Express in Capelle a/d IJssel. Verkoper Frans Bezooijen heeft mij daarbij erg goed geholpen en heel vriendelijk te woord gestaan. Ik denk dat ik in totaal wel 1.5 uur in de winkel heb gestaan, meerdere objectieven heb getest en uiteindelijk met het juiste objectief naar huis ben gegaan. Frans had geduld, was sympathiek en had verstand van de materialen die hij in zijn handen had. Het was weer een fijn bezoek! Ik kom zeker terug.

Kamera Express doet wat het zegt op een prima manier.

Het werd tijd om een echt mooie camera te kopen. Mijn keuze viel op de Sony A7iii, in combinatie met de Sony zoomlens 24-105 F/4.0 G OSS. Op de site van Kamera Express zag ik een mooie aanbieding. De camera plus lens was direct leverbaar. Ik kreeg er gratis 5 jaar garantie bij, samen met een gratis tweede lens, t.w. de Sony FE 50mm F/1.8 ter waarde van € 186,00 en Sony 5 years Complete Coverage ter waarde van € 199,00. Zoals beloofd op de site, werd alles de volgende dag keurig netjes verpakt bezorgd. Tevens kreeg ik een mail met daarin een link en inlogcode voor een account op de Kamera Express Academy. Jammergenoeg was er een foutief merk camera genoemd. Als ik inlogde kwam ik niet bij de Sony A7iii uit maar bij de Canon EOS M50. Eén telefoontje naar de helpdesk was voldoende om dit probleempje op te lossen. Nu heb ik toegang tot deze Academy, waar de Sony camera op zeer begrijpelijke wijze wordt uitgelegd. Mijn eerste indruk van Kamera Express is zeer positief.

Scherpe prijzen, kundig personeel

KE heeft vaak zeer scherpe, concurrerende prijzen voor electronica en camera's. De website bevat ruim voldoende informatie over de producten en bij vragen kun je altijd terecht bij het kundige personeel in de stores.

top geregeld

Erg tevreden over de Kamera-express. Even geleden een oled tv besteld. Keurig op de hoogte gehouden door KE en de firma die het de bezorging regelt. Snelle en nette aflevering. TV netjes verpakt, communicatie duidelijk. Kortom, voor herhaling vatbaar!

prima keuze

prima zaak snel

Superwinkel waar ze je deskundig advies geven

Deskundig personeel die je duidelijk uit kunnen leggen en beantwoorden je vragen. Geven je tips en trucs en nemen je serieus en nemen de tijd voor je als klant. Zeer tevreden over de Oled televisie die we online hebben aangeschaft en volgens afspraak afgeleverd is. Superwinkel en super service.

Kundige bediening in de winkel (Groningen) door vriendelijk personeel!

Ik heb hier afgelopen woensdag mijn Sony RX100 MVI gekocht. Ik had deze keer geen advies nodig omdat ik hiervóór al met een MIII werkte. Desondanks was met bereid om toch het een en ander uit te leggen en me op weg te helpen voor de "Extra 5 Jaar Garantie'. Het was niet mijn eerste camera-aankoop hier en zal zeker niet het laatste bezoek aan deze winkel zijn.

Zeer klantvriendelijk

Goede informatie bij aankoop

Kamera express

Zeer vriendelijk en deskundig persooneel dat mee denkt en meezoekt bij het vinden van de juiste printer

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ