Zeer goede service en hulp van deskundigen

Heel prettig geholpen door deskundig personeel. Laagste prijsgarantie.

Snelle reactie bij een vraag aan de servicedesk van Kamera Express.

Altijd goede snelle service

Fijn om ervaren verkopers te spreken. Ze zijn altijd vriendelijk en niets is teveel.

Goed geholpen en scherpe prijs

Kundig geholpen in de zaak, prijzen zijn erg scherp. Daarbij was de tv ook op voorraad.

Netjes tewoord gestaan

Bij vragen over de levering netjes te woord gestaan door de klantenservice. Alles netjes verpakt ontvangen. Ik zou er zeker weer bestellen!

Fouten maken is menselijk

Na een fout in de winkel werd ik door Kamera Express Almelo terug gebeld en werd het alsnog netjes afgerond.

Perfect geholpen!

Vandaag naar camera expres geweest met het idee een 90d aan te schaffen, maar na uitstekend advies toch voor de fullframe rp gegaan van canon! Kan niet wachten om er mee aan de slag te gaan

Positieve ervaring aan te bevelen

Vandaag een Sony (DSC-RX10-Mark lll)compact camera gekocht. Deskundig advies gekregen en klantvriendelijk geholpen.

Fijn geholpen

Prima contact gehad online, snelle reacties.

Leuke acties en snelle levering

Vandaag besteld en de volgende dag al in huis. Degelijk verpakt en er zat zelfs een 16gb sd-kaart bij ipv de 8gb zoals omschreven in het actiepakket! De camera moeten we nog uitvoerig testen, maar over de prijs en de levering zijn we meer dan tevreden.

goede uitleg over de aankoop van mijn tv

vriendelijk personeel bij kamera express Wilrijk; duidelijke uitleg bij aankoop van mijn tv, met alle uitleg op mijn vragen.

Vlotte levering

Vorige week een televisietoestel besteld. Overzichtelijke website, vlotte en snelle levering. Wij zijn uitermate tevreden van onze aankoop en van de service van Kamera Express nl.

Prima geholpen

Duidelijke en overzichtelijke website met goede prijzen. Klantenservice is erg behulpzaam en correct. Voor een volgende online aanschaf is dit de website die ik als 1e ga bezoeken.

Ben nog maar een beginner en in de winkel wisten ze mij er veel over te vertellen. Ik ben erg blij met de Camera ( Nikon D5600) die ik nu heb!

Mooie camera

Ik heb een mooie camera gekocht met heel veel mogelijkheden.

Fantastisch geholpen

Goed en persoonlijk advies op maat, erg goed gevoel bij. Zeker een aanrader voor een ieder!

Ruime keus en prima prijs/kwaliteit verhouding

Duidelijke website met relevante info. Gereserveerde Philips TV stond klaar bij afhalen. Vriendelijke bediening. Tegemoetkoming in parkeerkosten.

Heel goed geholpen.

Ik ben heel goed geholpen door een medewerker van Kamera-Express.

Uitstekende service en prima kwaliteit

Prima winkel! Ondanks de wachttijd ivm corona was dit voor mij geen probleem. Tijdens het wachten in de rij werd mij ook nog wat te drinken aangeboden. In de winkel werd ik uitstekend geholpen, er werd ruim de tijd genomen en duidelijke uitleg.

Fijne winkel

Ik heb dit als een fijne winkel ervaren, volgende dag gelijk mijn televisie in huis. Ook was hier de goedkoopste televisie verkrijgbaar.

Waardeloos

Slechtste ervaring ooit bij een webwinkel en ik bestel regelmatig wat online. Mijn bestelling was op voorraad, maar werd niet verzonden. Op mails werd niet gereageerd. Tot 2x toe zelf telefonisch contact met ze op moeten nemen. Ze wisten niet wat er aan de hand was maar ik zou diezelfde dag nog een mail ontvangen. Persoon in het 2e gesprek kwam overigens nog behoorlijk arrogant over. 7 dagen later ontvang ik dan een mail; we zijn het kwijt. Geen voorraad meer, maar er kon wel een korting gegegen worden op een ander toestel. Omdat ik verder wilde kijken voordat ik inging op dat voorstel vroeg ik ze of ik hier wat later op terug kon komen : niet mogelijk. Natuurlijk gevraagd om mijn geld terug te krijgen (ruim 1000,- overigens. Het zou binnen enkele werkdagen op mijn rekening verschijnen. Dat is nu alweer 7 dagen geleden. Ze hebben het duidelijk niet op orde daar dus let op en betaal soms wat meer om wel een beetje service te krijgen.

geweldig!

super geholpen met een CANON EOS RP, heel blij mee!

Goede vlotte benadering

Mijn standaard lens van Canon deed het niet meer bij auto-focus gebruik. Door de medewerkster werd er naar gekeken en aan de hand van haar bevindingen een nieuwe lens aangeschaft. Ben tevreden over de klantvriendelijkheid.

Kamera Express doet wat je verwacht.

Snel een offerte ontvangen. Na akkoord heeft de winkel in Den Bosch alles verzameld en heb ik het zelf opgehaald. De levering was compleet, en ik heb goede uitleg en advies gekregen over de camera en lens.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ