Laagste prijs garantie met goede service

Goede service en uiteindelijk een TV gekocht tegen een lagere prijs ivm de laagste prijs garantie.

Perfect deal

Professional staff. Good prices. What else do you need? Highly recommended!!!

Top camera! Helemaal blij mee!

zeer snelle en correcte levering

Correcte levering ,maar moeilijk contact door grote drukte!

geweldige camera!

Het inzoombereik van de Nikon Coolpix P1000 is enorm en maakt natuuropnamen heel gemakkelijk. De camera is voor zijn grootte niet te zwaar en gemakkelijk werkbaar.

Super service in hiring a lease for evaluation and purchasing the lens

Kamera Express, what super service and great programs. If you are interested in buying any photo equipment you can rent the item to perform a decent evaluation in the comfort of your own home. In my case it was a 70-200 zoom lens, not a cheep item and I had concerns how it would perform on my 7D mkii. The rental process went smoothly, I rented it for 2 days, loved it and on return bought a new version of the lens, delivered the next day. The cost of the rental is also discounted off the retail price of the item! Great concept, will definitely return to Kamera Express

Mooie winkel en goed avies

Voor een nieuwe lens bezoek gebracht aan de winkel in Almelo. Mooie winkel, goede advisering & klantvriendelijkheid!

vriendelijke service

Onervaren met camera's ontving ik een vriendelijke en duidelijke uitleg over diverse camera's en hun mogelijkheden.

Philips 65OLED854 fantastisch

Wat een verademing om naar OLED te mogen kijken, zo kleurrijk! Met de huidige cashback van 300 euro van Philips en 5 jaar garantie bij Kamera Express een geweldige deal! Heel mooi afgewerkt, een elegante dunne rand. Een makkelijk te monteren stijlvolle voet, het kunnen draaien van de tv is een pluspunt tov de 804. Ambilight is een groot pluspunt tov andere merken, hierdoor hoef je in de kamer geen andere verlichting meer aan te hebben. De menu-structuur werkt intuïtief hoewel ik de indeling van de bronnen meer zelf zou willen kunnen indelen. Belangrijkste voordelen: geweldige cashback en garantie-uitbreiding, draaibare voet en ambilight. Nadelen: het niet kunnen aansluiten van mijn HUE lampen zonder een sync box te kopen van circa 250 euro, is mijn grootste teleurstelling. Net niet genoeg vrijheid in indeling van het menu: als je bijv. geen satelliet gebruikt dan wil je hem niet vast boven in mijn menu. Volgorde van HDMI's wil je ook zelf kunnen instellen etc.

Weer super geholpen

Op 6-5-2020 een Canon 70-200 zoomlens gekocht bij Kameraexpres in Maastricht. Werd weer heel goed en deskundig geholpen dooreen verkoopster. Kan deze zaak aan iedereen aanbevelen. En mijn volgende aankoop van fotoproducten zal ik zeker hier doen.

Kundig advies.

De verkoper die ons hielp was zeer ter zake kundig en heeft ons een goed advies gegeven.

Super service. Goed geholpen in de winkel. En erg blij met de aankoop

Geweldige compacte camera

Vlotte levering. Mooie prijs. Ligt fijn in de hand mrt veel mogelijkheden

Mijn eerste ervaring is een goede ervaring!

Ik heb voor het eerst een fotocamera gekocht. Hiervoor naar Kamera Express gegaan in Den Bosch. Ik had al veel voorbereiding gedaan, dus wist wat ik wilde hebben. In verband met de reisafstand naar Den Bosch gegaan, prima te vinden zonder de hele stad door te rijden. Ik werd heel goed geholpen, medewerkster was rustig en duidelijk. Kreeg over de verschillende camera's meer dan genoeg uitleg. Ging met een tas vol (camera en accessoire) en een blij gevoel weer naar huis. Bij deze winkel blijf ik zeker een klant.

Snel geleverd en top producten!

Voor 23:95 uur gekocht is indd de volgende dag in huis! Super snel en goed geleverd. Daarnaast bieden ze alle producten aan voor en goede prijs en kwaliteit! Super service. Ik koop hier zeker nog eens!

Goede prijzen en service!!

Nikos D5600 gekocht, prima ondersteuning en erg tevreden over het product!!!!

Duidelijke/rustige uitleg bij aanschaf camera.

Fijn personeel met verstand van zaken. Rustge en duidelijke uitleg bij aanschaf camera.

Een open en heldere manier van onderhandelen over inruil

September 2019 kocht ik een RX100III. Ik was heel tevreden over de kwaliteit van deze camera, maar ik miste de grotere zoom. Daarom heb ik de RX100 MarkVI gekocht. En dat bevalt me prima. Met deze zoom kan ik genoeg. Als je maximaal inzoomt, inclusief digitale zoom, is het wel moeilijk je camera stil genoeg te houden, zeker bij video. Dus statief gebruiken (en misschien wat minder inzomen of extra oefenen) De beelden zijn heel helder. Het geluid bij filmen vangt wel veel ruis. Ik moet nog uitzoeken of ik daarvoor de instellingen misschien kan veranderen. Er zijn zoveel instellingsmogelijkheden, dat het best wel een tijd duurt voordat je alles uitgeprobeerd hebt, maar je hebt altijd nog de auto-instelling!

Scherpe aanbieding en snelle levering

Goede aanbiedingen en snelle levering

Vriendelijk, behulpzaam en kennis van zaken.

De medewerker heeft mij goed geholpen en begeleid in mijn aankopen. Hij had duidelijk kennis van zaken.

Leuke compacte camera

Bij Kamera-Express de Sony Cybershot DSC-HX90V gekocht. Vakkundig en vriendelijk personeel die alles goed uitleggen en geen enkele vraag is te veel.

Groot assortiment en goede omschrijvingen

De site is duidelijk, geeft veel informatie en werkt erg soepel. Je weet dat je bij Kamera Express qua prijs goed zit en indien gewenst kan je een winkel bezoeken. Echt super!!

Prima geholpen

Prima geholpen bij Kamera-express. Goede uitleg en vriendelijke bediening. Mooie aankoop gedaan. Kom zeker terug.

heel tevreden met mijn aankoop van Z6

Ik heb onlangs een systeemcamera met toebehoren gekocht bij Kamera Express, nl. de Z6 van nikon. Deze voldoet echt aan mijn verwachtingen, is kleiner en lichter dan mijn vorig toestel, past goed in de hand en je kan er geweldige foto's mee maken.

Fijne winkel, goed product

Kamera express is een fijne winkel waar je zowel via het web als in een van de filialen terecht kan voor advies, veel verschillende modellen indien nodig hulp. Een winkel waar de klant wordt gewaardeerd en voor scherpe prijzen.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ