Super geholpen kundig en vriendelijk.

Ik zocht een tv voor mijn zoon om te gamen en werd daar goed geholpen door een medewerker die verstand van zake had.

Kamera Express is mij een superstore!

Bij online winkelen verwacht je op z’n minst kundig personeel, vriendelijkheid, geen gedoe, (even met je meedenken) kortom je wil minimaal een positieve fijne ervaring hebben. En dat is wat Kamera Express haar klanten biedt en meer dan dat zelfs! Ze begrijpen precies wat de klant-van-vandaag belangrijk vindt en bieden dat ook nog eens met een geweldige service. Kamera Express, jullie hebben er een vaste klant bij!

Prima winkel, fijn en deskundig geholpen

Ik heb een Canon Powershot SX70 HS gekocht. Werd deskundig geholpen door het personeel. Een winkel met veel keuze en voor elk wat wils! Gr. Herman

Geweldig en deskundig geholpen

Na een korte wachttijd op een geweldig rustige manier uitgebreid ingelicht over de paar systeemcamera's die ik thuis al als waarschijnlijke kandidaten had geselecteerd. Ik ben in alle rust ca een uur geïnformeerd over de diverse kwaliteiten en mogelijkheden. Hierdoor heb ik een weloverwogen beslissing kunnen nemen.

Wij hebben de Samsung QLED 75 inch aangeschaft en dacht dat deze toch wel erg groot zou zijn. Maar het is echt een juweeltje aan de muur! Groots kijkplezier, mooi beeld. Foka service ook goed, snelle levering.

Zeer goede winkel!

We werden super geholpen in de winkel! De camera zat netjes verpakt De verkoper dacht heel goed/fijn mee ook met ook op de portemonnee ;) Heel tevreden met mijn aankoop! Zeker een fijne zaak

Prima, snelle levering

Kamera express heeft goeie prijs en snelle levering. In mijn geval gaf de 5 jaar garantie net het extra om voor hun te kiezen.

Goede service en duidelijke uileg

Net 2 lenzen gekocht en daar heel blij mee zoals genoemd een goede service en duidelijke uitleg

Prima advies en goed geholpen door medewerker van Kamera Express

Op zoek naar een digitale camera de winkel in Eindhoven bezocht. Daar zijn we vriendelijk en goed voorgelicht over de diverse mogelijkheden/camera's door een enthousiaste medewerker. De door ons gekochte camera, een Lumix DC-LX100M2, heeft enorm veel mogelijkheden en ligt goed in de hand. Dank voor het deskundige advies.

Vandaag naar kamera-express geweest om mijn nieuwe televisie Samsung qled te halen. Hij was gelukkig op voorraad en ben erg goed geholpen door de medewerkers. Super zaak raad hem iedereen aan.

Uitstekende internetwinkel!!

Kamera-express.nl doet wat ze belooft! Mijn aankoop was de tv LG 55SM8200PLA met nano technologie. Ondanks het corona gebeuren snelle levering, keurige bezorgers en product voldoet boven verwachting goed. Mooi scherp beeld en prima geluid. Ik heb me voor de instellingen van het beeld gehouden aan de gegevens van de Consumentenbond met dien verstande dat ik het contrast bij de 'standaard' instelling heb verhoogt van 95 naar 98. Het geluid heb ik op 'sport' gezet. Ook in de 'sport' modus is het beeld geweldig. Prijs/kwaliteit van deze tv: een dikke 10 en daarbij is kamera-express ook nog een van de goedkoopste!

Goeie service, goeie prijs.

We werden goed geholpen in de winkel, ze gaven goed advies en we zijn blij met de aankoop. Foka heeft producten die je nergens anders kan vinden.

snelle service en mooie producten

we hebben de Panasonic TZ200 hier aangeschaft. Prima levering en goede service achteraf.

Goede uileg en service bij de aankoop

Ik wilde de camera eerst in mijn handen houden voor de aankoop. Dus naar de fysieke winkel. Goede uitleg van de verkoper. De camera voldoet aan de verwachtingen.

Mooie lens en klantvriendelijk, telefonische bereikbaarheid kan beter

Via de verhuurservice ben ik goed geholpen en heb ik 2 lenzen fijn kunnen uitproberen. De medewerken waren in de superstore i n Arnhem erg behulpzaam, deskundig en vriendelijk. Vervolgens 1 van de lenzen besteld via de klantenservice waarbij de lens zou worden opgestuurd en binnen 2 dagen opgehaald zou kunnen worden waarvan ik bericht zou krijgen. 3 dagen later had ik nog niets gehoord en heb ik de klantenservice gebeld waarbij ik in een lange wachtrij kwam en je niet rechtstreeks met het filiaal kan bellen. Het was niet bekend wat de status was van de bestelling en daar zou ik de volgende dag meer van horen. 2 dagen laten nog steeds geen bericht en opnieuw de klantenservice gebeld. Weer een lange wachttijd en geen update over de status van de bestelling. Omdat het filiaal ook nog niet geopend was kon de klantenservice niet meteen contact opnemen. Vervolgens ben ik 2 uur later netjes terug gebeld dat de lens binnen was en dat ik het kon ophalen. Concluderend ben ik erg tevreden over de huurmogelijkheden en vindt ik de medewerkers erg behulpzaam, deskundig en vriendelijk en nemen ze de tijd voor je. Helaas maar 1 telefoonnummer voor de 13 filialen waardoor lastig bereikbaar en het idee dat er onvoldoende overzicht is door verschillende medewerkers.

Wij hebben onlangs een camera gekocht in de winkel in Groningen.

Het vriendelijke personeel gaf ons goed advies en een uitstekende prijs. We zijn beginners, dus alles is nieuw voor ons, maar ze beantwoordde alle vragen met geduld. Wij zijn erg blij met de nieuwe camera.

Proffesionele fotospeciaalzaak

Mijn tweede camera hier gekocht, deskundige advies over de verschillende mogelijkheden van camera's gekregen Alle tijd werd hiervoor door de medewerker genomen.

Sigma 105mm Macro lens gekocht

Snelle en goede levering. Lens voldoet aan de verwachtingen.

Deskundig prettige verkoper

Goede uitleg over de te kopen TV. Prettige verkoper. Goede prijs.

Super tv binnen 24 uur supersnel geleverd.

S avonds om 8 uur een LG C9 besteld bij Kamera Express besteld. Een half uurtje later wordt je gebeld om afspraak te maken voor levering op volgende dag. De tv was makkelijk te installeren en het is nu al weer enkele dagen genieten van supermooi beeld in vergelijking met oude Panasonic plasma welke het na 11 jaar begeven had.

Goede vriendelijke service, zonder dwang om het product te kopen.

Tevreden over mijn aankoop

Snelle levering en scherp geprijsd!

prima service

Had camera besteld. Was iets mis gegaan met de bestelling via de computer, Dankzij de medewerkers op het servicepunt prima opgelost. Vaak producten aangeschaft soms bij de winkel soms via internet. Goede advisering.

Goed geholpen en duidelijke verklaring van de mogelijkheden

Alle mogelijkheden die bij de aanschaf mogelijk zijn duidelijk en zonder drang aangeboden. Prettige sfeer in de winkel

Alles op voorraad dus snel geholpen.

Aankoop via de website zorgvuldig voorbereid. In de winkel was alles op voorraad dus snel geholpen. Inruilen van oude camera leverde helaas weinig op.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ