Hier is de klant nog koning, ze nemen echt de tijd voor je.
Recentelijk een Sigma 70-200 2.8 lens gekocht bij Kamera Express. Levering en verpakking artikel weer uitstekend. Ook de prijs was in vergelijking met andere aanbieders zeer concurrerend.
The guys in store are very profesional and polite, they gave me all advice and ansvers. It was pleasure to be your costumer.
Op 24 april jl. heb ik een Rollei statief gekocht voor mijn Sony RX100 m7 en ben ik zeer tevreden. De verkoper Erwin in Zwollewas vriendelijk en betrokken, luistert goed naar wat je nodig heb en adviseert hier binnen op maat en met eerlijkheid. Hierin weet hij mij het gevoel te geven dat hij kennis heeft van zaken en neemt mij serieus binnen het budget wat ik heb. De variatie van producten zijn in alle prijsklassen waardoor je bij Kamers Express altijd kan slagen. Verder wordt er goed mee gedacht in oplossingen, waardoor ik aankomende week weer terug kom voor studioverlichting. Nogmaals bedankt Kamera Express.
De website is goed overzichtelijk , goede product informatie en voor goede prijs. Het hele traject van bestellen en aflevering is zeer goed verlopen.
Ik ben nu al 2,5 maand bezig om mijn defecte tv van 3 jaar oud te laten repareren. En ik wordt van het wel bekende kastje naar de muur gestuurd. Ook heb ik al zelf €110,- betaald voor een reparatie diagnose bezoek van Servilux in opdracht van kamera express. Nu na 3 weken en 4 mailtjes verder krijg ik een antwoord dat ik de reparatie met Samsung zelf moet oppakken. Kamera express snapt nog niet hoe service werkt.......
Als ik een overigens dure camera koop bij Kamera Express, staat er bij het produkt: Nu met 5 jaar garantie. Dat klinkt heel mooi. Als ik 7 weken later de factuur print, kom ik erachter dat ik de 5 jaar garantie had moeten claimen BINNEN 30 DAGEN. Met wat doorklikken kom ik erachter dat ik dit kan doen: dat door verplicht een review in te vullen. Na een telefoontje naar het bedrijf mag ik alsnog de 5 jaar garantie claimen. Ik vind dit een dubieuze manier van werken. Netjes dat ik de garantie alsnog krijg. Maar garantie zou niet afhankelijk moeten zijn van mijn bereidwilligheid een review te plaatsen, maar van de kwaliteit van hun verkochte produkten. Ik voel me gechanteerd, En niet volledig voorgelicht op de site. Ik moet zeggen dat ik er goede werknemers aantref, maar het beleid van hogerop. Nee.
Zeer tevreden over deze Philips TV. Beeld is uitstekend en de TV ziet er mooi uit. Snel en op tijd geleverd. Helaas is de prijs slechts een dag na de bestelling 30 euro gezakt en zit er een klein deukje in de sierlijst, daarom half sterretje eraf.
Recent een nieuwe Canon XA40, gereserveerd, oude camera ingeruild en nieuwe gekocht. Uitstekende services en kundig personeel. Aanrader!
Onlangs heb ik op aanraden van mijn beste vriend een systeemcamera gekocht met vaste en zoomlens, en wat ben ik blij. Geweldig apparaat, de canon M50! De foto’s zijn heel scherp en apparaat is dmv handleiding online direct goed te gebruiken. Het is even een investering maar dubbel en dwars waard.
Kocht een camera bij de vestiging in 's-Hertogenbosch. Na enige tijd ontdekte ik een plekje op de lens welke echter aan de binnenzijde zat. Na raadpleging helpdesk van Kamera Express zonder problemen noch commentaar omgeruild.
het is echt goed
Goed geholpen
Ik ben een wat ouder persoon dus denk ik dat ik vanwege mijn levenservaring deze review wel kan plaatsen Ik heb bij hun op Maandagavond een een LG Oled tv gekocht en op Woensdagmorgen vroeg thuis gekregen . Echt top. Wat het mij het meeste opvalt is dat de mensen die ik aan de telefoon heb gekregen allemaal zeer vriendelijk en vakbekwaam over kwamen, niets was hun te veel. Zeker in deze Corona tijd een welkome ervaring. In mijn ogen nog ouderwetse service.
Het was een aangename ervaring om als klant geholpen te worden bij de vestiging van Kamera Epress in Breda. Deskundig, waardevol en vriendelijk. Top
Afgelopen maandag LG 55SM9010 PLA televisie besteld. Dit via de site van "Camera Express" in de omschrijving e.d. staat vermeld dat men contact met je opneemt voor datum, bezorging. En zo geschiedde. Op mijn vraag kan het morgen, "ja, geen probleem" . En zo is gisteren de tv bezorgd, netjes volgens de huidige Corona regels. Zijn zeer tevreden over de afhandeling, prijs (scherper dan collega's) en service... Zijn zo tevreden dat ik (voor familie) er nog een (zelfde model, maar dat is toeval) bij hun ga bestellen.
Vorige week een Nikon Z50 gekocht. Al een paar mooie plaatjes geschoten. Blij met mijn aankoop.
Je krijgt duidelijke uitleg over het gekochte artikel, afwikkeling was zeer goed en prettig te noemen, Artikel voldoet super en ook klantenservice is goed en vakkundig
Ik ben prima geholpen bij het aanschaffen van een systeemcamera plus microfoon. Daarna ook nog geholpen via de klantenservice mbt een aantal technische vragen en instellingen.
Ik heb onlangs een Panasonic DC GX9 systeemcamera gekocht. Ik heb me vooraf uitgebreid georiënteerd op de vele verschillende merken en types camera's en had al besloten dat het deze camera zou worden. De verkoper bij Kamera-express hoefde me dus niet nog eens alle mogelijkheden te laten zien. Dat was fysiek ook lastig geweest met de 1,5m afstand die we gezien de corona maatregelen in acht moesten nemen. Hij nam mijn bevindingen zeer serieus en voegde daar zijn eigen deskundige advies aan toe. Ook wat betreft de aankoop van de nodige accessoires gaf hij professioneel advies: geen overbodige tierelantijntjes, maar ook niets belangrijks vergeten; gewoon een verkoper die mij als klant serieus neemt.
Prima camera
Aangezien mijn vriendin op korte termijn bevalt van ons eerste kindje, vond ik dat een prima gelegenheid om haar een nieuwe camera cadeau te doen. Dit, omdat de prestaties van haar oudere Nikon achteruit gingen en daardoor eigenlijk niet meer werd gebruikt. Vandaar dat ik eigenlijk mijn zinnen al op een nieuwe DSLR had gezet. Toch navraag gedaan bij Kamera Express en daar meerdere medewerkers gesproken via de chat. Uitgebreid en erg vriendelijk geholpen! Allereerst voor een nieuwe DSLR, maar hoe verder de gesprekken gingen, hoe meer ik richting een modernere systeemcamera ging. Nadat ik de 3de of 4de medewerker met nieuwe vragen en twijfels had bestookt, samen met die persoon de beste deal uitgezocht en gekomen tot een mooie Sony A7 Full Frame camera en benodigde accessoires. Bedankt voor alle hulp Kamera Express! Helemaal top!
Zelfs in Coronatijd ruim voldoende tijd voor goed advies en service.
Ik heb hier mijn Sigma 30mm 1.4 DC DN besteld. Levertijd stond op 1 dag, echter duurde het 3 dagen vanwege de problemen bij postNL gedurende de corona crisis. Ik werd goed op de hoogte gesteld door Kamera Express dat de levering langer duurde. Al met al goede service.
Zeer tevreden met deze 75 inch 4k active hdr tv. Een genot voor de zintuigen, ultra scherp beeld.
55 Essebaan
Capelle aan den ijssel 2908 LJ