Duidelijke uitleg, behulpzaam, heldere communicatie na bestelling

Dankzij een duidelijke uitleg en de tijd die genomen werd om mijn wensen m.b.t. een videocamera te vertalen naar enkele opties tot een aankoop van de Sony FDR-AX33 4K Camcorder gekomen. Ook tevreden over de snelle afhandeling van de bestelling en de wijze waarop hierover gecommuniceerd werd.

Geweldige online service

In deze tijd had ik behoefte aan een nieuwe hobby. Kamera Express heeft mij hier een uitkomst in geboden. Ze adviseerde mij welke camera het beste bij mij als hobby fotografe paste. Daarnaast hadden ze een super aanbieding waarbij er meteen wat accessoires bijgeleverd werden. Na enkele dagen mijn camera in bezit te hebben merkte ik dat ik toch net iets scherpte in mijn foto's miste. Ook hierbij hebben ze mij goed geholpen en heb ik nu een geweldige set!

Erg fijne winkelervaring, met eerlijk en goed advies!

Een Canon M50 gekocht in Groningen. Prettig geholpen en goed advies gekregen. Fijn personeel.

Moeizaam verlopen levering

Na het bestellen van een nieuwe camera body en een tweedehands lens bleek de lens al enkele dagen eerder verkocht te zijn (hier kwam ik achter omdat deze na mijn betaling nog steeds te koop was op de website). Uiteindelijk heb ik vier keer een bestelling voor een tweedehands lens geplaatst waar telkens iets mis mee was (al verkocht of ze wisten niet waar deze gebleven was). Toen maar een andere (en geen tweedehandse) lens besteld dan ik eigenlijk wilde, omdat mijn eerste keus niet meer beschikbaar was. Echt een top camera en hele fijne lens. Wel minder fijn dat het allemaal zo mis is gelopen. Gelukkig waren de meeste medewerkers van de klantenservice erg aardig, maar jammer dat ik nu bijna het hele team heb leren kennen door al het bellen en mailen. Er ging dus veel mis, maar ik ben zeker wel tevreden met de producten die ik uiteindelijk heb mogen ontvangen. Waarschijnlijk heb ik gewoon behoorlijk wat pech heb gehad.

Sony camera gekocht bij Kamera Express in Arnhem. Vriendelijk, deskundig personeel. Kon mijn oude camera voor schappelijke prijs inleveren.

Perfecte service

Wij kochten onze eerste spiegelreflexcamera hier. We zijn prima geholpen en van advies voorzien. We hebben een perfecte camera. Een Nikon D5600.

Gewoon goede service en prijs kwaliteit verhouding

Vandaag op advies van de chat adviseur naar de Kamera Express winkel in Arnhem gegaan. Ik heb een Canon 550D en die is wat antiek geworden. Mooie ruime winkel en was direct aan de beurt. Ondanks de corona maatregelen goed te woord gestaan. Het advies van de chat kwam volledig overeen met de adviezen in de winkel. Vragen waar andere Camera-webshops geen fatsoenlijk of ontwijkende antwoorden op gaven werden door deze medewerker probleemloos beantwoord. Ik was dus zeer tevreden. Door de goede adviezen heb ik daarom ook maar besloten om mijn nieuwe Canon M50 mee te nemen met een aantal leuke accessoires. Kamera Express Arnhem bedankt voor de goede service en duidelijke uitleg.

Perfecte TV

Snel geleverd en goede prijs.

Goede klantvriendelijke service!

''KA kwam als goedkoopste eruit, de prijzen variëren per dag. Tv gisteren gekocht voor 479 en vandaag staat hij alweer online voor 519. Ben je er op het goede moment bij heb je mooie koopjes! Daarnaast bied KA 5 jaar garantie op de tv i.p.v. de standaard 2 jaar van Philips.'' 24 uur vrijblijvend reserveren in de winkel: Zondag middag heb ik de ''Philips The One 43PUS7304'' tv online gereserveerd. Diezelfde middag ben ik naar de winkel gegaan om hem op te halen. Legde mij nog even het nodige uit en kon de tv zo afrekenen. Factuur wordt per mail gestuurd en als je wilt ook nog geprint.

Ben wel eens beter geholpen maar door de corona maatregelen niet erg prettig winkelen.

Zeer vriendelijk

Zelf heb ik hier al een body en 2 lenzen gekocht. Ik ben zeer te vreden van de service. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.

Makkelijke site,en goede snelle levering

Super goed en professioneel

Ik heb een objectief bij Kamera Express gekocht. Van te voren wilde ik advies over het product, en dat kreeg ik, en meer. De werknemers beschikken over de benodigde kennis om je producten aan of af te raden. Ook de services, garanties en reparaties zijn goed.

Levering volgens afspraak, wat later door Corona, echter duidelijk gecommuniceerd.

Duidelijke website, waar je goed je keuze kunt bepalen. Scherpe prijzen, en goede kwaliteit.

Prima winkel met goede service

Eos 6d Mark II: Complete FullFrame voor mooie prijs. Ik heb al gewerkt met de 6D, daar was ik al heel tevreden mee. Met de Mark II maak ik een mooie volgende stap. Het toestel wordt aangemerkt als instap fullframe, maar het is zeker meer dan een instap camera. Met meer focus punten en megapixels, een uitklapbaar scherm en minder ruis bij hoge ISO ben ik een erg blije fotograaf. Dank ook aan de medewerkster van Kamera Express Almelo voor de goede en vriendelijke service. Verder ook een 24-105 mm lens IS STM erbij aangeschaft. Deze set samen maakt prachtige foto's.

Led TV gekocht bij Kamera Express.NL. De aflevering van de TV ging niet helemaal goed ik dacht dat dit te maken had met de grote drukte IVM Corona. Na een aantal dagen gebeld met Kamera Express.NL , hier kreeg ik te horen dat de TV niet op vooraad was en niet meer leverbaar was. Ik heb aangegeven aan de medewerker dat de TV op hun website nog steeds op voorraad stond. De medewerker gaf aan dit uit te zoeken. Dezelfde dag werd ik gebeld dat men de TV de volgende dag ging afleveren via hun zusterbedrijf FOKA.

goede en kwalitatief snelle levering

prima zaak met duidelijke leveringsvoorwaarden echt een aanrader voor iedereen .

Online aankoop gemakkelijk besteld en snel geleverd.

Online een Televisie gekocht. Diezelfde dag werd ik nog gebeld door het vervoersbedrijf om af te stemmen wanneer ze de bestelling konden leveren. Dit is verder allemaal goed verlopen, kortom een goede ervaring.

Goede spullen, vriendelijke service

Fijn om zowel online als offline goede support te krijgen in de aanschaf van de juiste spullen. Zocht een camera en ondersteunend materiaal voor vlogs en Kamera Express heeft me uitstekend verder geholpen.

Uitstekend product, vlot geleverd

Sony FE 200-600mm F5.6-6.3 Deze telezoomlens heeft korte bouwlengte, inwendige scherpstelling en weegt niet al te veel. Hij is daardoor gemakkelijk te hanteren. De scherpte en de stabilisatie zijn goed, ook bij 600 mm. De zonnekap is stevig en heeft een snel en betrouwbaar werkende vatting. De lens is gemakkelijk op te bergen doordat de statiefvoet afneembaar is; hiervoor is geen gereedschap nodig. Omdat de voet geen Arca-Swiss rail heeft, moet er een railplaatje op. Het witte uiterlijk van de lens is OK voor sport, maar kan in de natuur te opvallend zijn. Op maat gemaakte camo-lensjasjes en zwarte statiefvoeten (met geïntegreerde rail) zijn verkrijgbaar bij diverse leveranciers. De camera met lens en zonnekap past niet in iedere fototas. Ik gebruik een gewatteerde rugzak van 48 cm hoog. Voor het dragen van de camera met deze grote lens is een gewone camerariem onhandig. Een sling met een kussen op de linker schouder, zoals de Blackrapid Breathe Sport, is veel comfortabeler.

De ultieme camera one-stop-shop

Duidelijke website, goede deals, klantvriendelijk en snelle levering.

Uitgebreid advies voor geweldige lens

Verkoper nam veel tijd voor uitleg. Heb deze lens uit mogen proberen op mijn eigen camera. Goede winkel en verkoopadvies.

Topservice

Zeer goed geholpen bij de aanschaf van de perfecte lens voor mijn camera. Dit is precies waar ik naar opzoek was. Medewerker was vriendelijk en had veel kennis van zaken. Hier kom ik zeker terug!

Goede volledige informatie, vriendelijk personeel

Fijne winkel met veel keus en kundig personeel. Er wordt goed geluisterd naar wat je graag wilt. Erg tevreden, zou Kamera Express zeker aanbevelen

Nikon Z7

I purchased Nikon z7. There was no stock available in the store but the guys working in the store were really helpful and ordered a Nikon z7 for me from another location and i received the package within 24 hours. Amazing care taken by the employees. I am yet to take this camera for a ride due to the covid-19 situation but i am pretty sure its an excellent camera. I also received a free 64GB XQD card along with the discount on the camera.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ