toch weer aanbeland bij Kamera Express Breda

Lang getwijfeld tussen de Sony RX10 mark III en mark IV, uiteindelijk gekozen voor de mark IV, volgens Francois de beste camera. Heb al veel positieve ervaring met Sony, daarom nu weer Sony!

Kamera Express heeft volledig aan mijn (hoge) verwachtingen beantwoord. Naast de interessante prijs en de goed opgesteld website vond ik bijvoorbeeld de manier waarop ze communicatief met de begrijpelijke Coronavertraging zijn omgegaan heel sterk, en verder heb ik ook de beperking van de leveringstijdsvork tot een paar uur heel erg kunnen appreciëren.

Prima webshop!

Afgelopen weekend zag ik dat mijn gewenste lens in de aanbieding was, helaas was ik zelf te laat.. een dag later zag ik dat ze de acties verlengd hadden en dat mijn lens weer in de aanbieding was. Direct besteld en keurig op de hoogte gesteld wanneer bestelling zou komen. Ook toen post NL het druk had en de bestelling vertraagd was. Jammer maar daar konden jullie niks aan doen, ondertussen is mijn lens er! En ben er super over te spreken! Leuke acties en correcte (online) service !

Topservice

Deze TV gekocht bij Kamera express. Makkelijk bestellen en stipt op tijd geleverd. Pracht TV

Snelle en aangenaam

Aankoop van flits: goede prijs, fijne service. Ik heb volle vertrouwen in deze winkel. (vroegere ervaring bij fotokonijnenberg/kamera-express waren ook excellent).

tv samsung 49ru7300

het is prima tv

kamera express

Van de week een nieuwe camera gekocht bij Kamera express Capelle a.d IJssel. Fantastisch geholpen, vriendelijke verkoper en uitstekend geholpen, ik ben dik tevreden. Verkoper, wist wat hij verkocht, gaf goede uitleg

Vandaag een nieuwe tv gekocht in de winkel van Kamera Express in Almelo. De service was meer dan prima, vriendelijke personeel met kennis van zaken.

goed geholpen door verkoopster

-Internetprijzen in een winkel -genoeg parkeerplaats in Capelle Spiegelreflexcamera CANON EOS 2000D + 18-55MM IS II Goede camera, ik ben er tevreden mee. Groothoeklens CANON EF-S 10-18MM F/4.5-5.6 IS STM De verkoopster gaf aan dat ik een goede keus heb gemaakt voor interieurfotografie.

Perfecte camera voor beginners! (Canon EOS 200D

Simpele camera voor beginnende fotografen, makkelijk te leren!

prettig geholpen fijne uitleg

Werd netjes op afstand te woord gestaan. De in aanmerking komende verrekijkers werden uit de vitrine gehaald en ik kon op mijn gemak een vergelijk doen, d.m.v. uitproberen.

Wederom zeer snel en uitstekend geholpen door Kamera express. Dit is ook de reden i.c.m. de prijs dat ik al mijn spullen bij hen koop. Levering was weer uitstekend en snel ondanks de corona crisis. Ook het contact met de klantenservice was weer naar tevredenheid. Dit is echt het bedrijf voor mij zowel privé als voor het bedrijf.

Ik heb al meerdere keren een hele goede ervaring gehad bij Kamera Express. Dit is ook de reden waarom ik mijn nieuwe systeemcamera hier heb gekocht. Na een week was er iets mis met mijn toestel. Ik ging terug naar de winkel, en ik kreeg zonder moeite een nieuwe camera. Top service!

Keurig geholpen

Ik heb een Nikon D7500 cameraset met een Nikkor AF-P 18-55 mm oblectief besteld en daar bij een Tamron 70-300 tele objectief als extra. Bij deze set kreeg ik als extra een cameratasje van Tamron en een lenspen. Ik ben keurig geholpen in de winkel in Groningen, ondanks de corona pandemie. Natuurlijk moet je elkaar de ruimte geven, dat vind ik logisch.

Correct en netjes geholpen en voorgelicht over de mogelijkheden

Mijn oog laten vallen op de Paas aanbieding van een Nikon Z6. De prestaties bij hogere ISO's gaan mij flink helpen en daarnaast is het een flinke stap omhoog van een D7500. De oude camera mocht voor een redelijke prijs achterblijven. Correct geholpen, goede informatie gehad, netjes onderhandeld over een inruilprijs. Een goede ervaring!

prettige winkel goed geholpen

Bij het uitzoeken van een nieuwe camera uitgebreid te woord gestaan. Ondanks alle corona beperkingen, toch enkele camera's kunnen vasthouden voor het gevoel. Veel kennis bij de medewerkers aanwezig.

Prima service en uitleg gehad

Goed en snel geholpen

Via de mail in contact gekomen met Kamera Express om een tv te kopen. Ben uitstekend en snel geholpen om de juiste keuze te maken!

Uitstekend produkt, goede prijs

Ik was al lang op zoek naar een betaalbare full-frame camera. De Nikon D610 - die wel binnenkort door een nieuwer product vervangen zal worden - kon ik bij Kamera Express voor niet veel meer dan de prijs van een occasion kopen, en nog met vijf jaar garantie. Een uitstekende camera, waar ik mijn uitstekende lenzen van 20 jaar geleden weer op kan gebruiken.

Vriendelijke en snelle afhandeling

Na contact met de klantenservice, onze nieuwe televisie opgehaald in Rotterdam. Dit ging snel en zorgvuldig. Wij zijn meer dan tevreden met onze nieuwe televisie.

Doen wat ze beloven

Op de site stond voor 20.00 uur besteld, de volgende dag in huis. Dat klopte. Ook in deze tijd van de corona crisis werd het netjes de volgende dag voor de deur afgeleverd.

Doen wat ze beloven

Snelle en keurig nette levering (zelfs in het coronatijdperk). Goed verpakt en compleet. Geheel volgens de belofte op de website.

Fantastische hulp van medewerker Ad in Tilburg

Ik kom van een bridgecamera en daar liep ik op een geven moment qua scherpte en autofocus tegen grenzen aan. De medewerker in Tilburg heeft met mij meegekeken m.b.t. scherpte in mijn foto's. Zonder te pushen ben ik zelf tot de conclusie gekomen om over te stappen van en bridge camera naar een systeem camera. Ook met advies welke camera, binnen budget, heel goed geholpen.

Mooi apparaat en snel geleverd door kamera express

Heb bij kamera express een Nikon Coolpix B600 gekocht. Werd snel geleverd op basis van prima product informatie op de website. Is een geweldig toestel. Maakt mooie foto's en is eenvoudig in de bediening.

Goed en deskundig geholpen

Ondanks de 1,5 meter afstand i.v.m. het corona virus heeft de verkoopster er alles aan gedaan om mij zo goed mogelijk van dienst te zijn.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ