geweldige handzame camera

Geweldige spiegelreflex camera. Handzame camera, even wennen omdat wij een grote zware camera waren gewend. Nu licht van gewicht maar ook pakt de lens veel licht waardoor flits niet vaak nodig hebt en prachtige scherpe foto's kunnen worden gemaakt. Binnen en buiten, van natuur, mensen en dieren scherpe mooie foto's zelfs met weinig licht. Lenzen makkelijk verwisselbaar. In de winkel in Amsterdam zeer goede service, uitleg en veel verschillende mogelijkheden werden ons geboden zodat wij een goede keuze hebben kunnen maken. Personeel dacht echt met ons mee met onze wensen. Toppers die verstand hebben van fotografie en rekening houdend met onze budget.

Prima levering

Goede site met info. Snel en goed bezorgd.

goed advies, nu aan de slag!

Ik kwam voor een spiegelreflex camera. Op aanraden van de verkoopster toch een systeemcamera gekocht. Tot nu toe goede ervaringen daarmee. Lekker thuis aan de slag met met online (gratis) cursussen die ik erbij kreeg.

Goede hulp en goedkoper uit!

Ik heb bij Kamera Express in Eindhoven mijn eerste camera gekocht. Ze namen de tijd om me goed te adviseren en lieten verschillende mogelijkheden zien. Naast deze goede hulp bespaarde ik ook nog veel geld dankzij een aanbieding. Een aanrader dus!

Goede camera voor beginnend fotograaf

Ik ben erg tevreden met mijn aankoop. De camera heeft een goed voormaat om vast te houden en ligt daarom goed in de hand. Ook maakt de camera erg goede en mooie foto's.

Vakbekwaam en vriendelijk.

Hier kun je met een gerust hart kopen. Vakbekwame en uitermate vriendelijke verkopers in de Superstore te Almelo.

Professioneel advies. snelle verzending

Goede service en professioneel advies aan de telefoon. snelle verzending. Een echte aanrader!

Goede snelle service en goedkoop.

Prettig en gemakkelijk winkelen bij kamera-express en zeer snel geleverd. Mooie tv met ambilight is zeer aan te raden. Philips 50pus7304.

Excellent Experience: Canon M50 - bought in Store

I bought my Canon M50 in the Kamera-Express City Store in Amsterdam. Jos and Ennio helped me and explained to me many things about the camera. Before that, I was able to order in some second hand cameras into the store to try them out and a woman assisted me. Everyone was very friendly, knowledgeable and direct. I am very happy with my purchases and am happy to have an excellent warranty and product through this store. Thank you!

Zeer positief

Ik heb een LG televisie bij Kamera Expres gekocht en ik ben er super blij mee! Ik heb de televisie op geen enkele site goedkoper gevonden en het is een super fijn toestel. Toen ik een vraagje aan de klantenservice had ben ik vriendelijk en snel geholpen en geen lange wachtrij.

Goed geholpen, veel kennis!

Ik heb afgelopen week een nieuwe lens gekocht voor mijn Canon 2000D in Haarlem! Zelf vrij nieuw tot fotografie en meneer heeft mij haarfijn uitgelegd welke lens het beste zal passen bij mijn hobby en wat mijn doel is met fotografie om mee te beginnen. Is uiteindelijk de 55-250mm IS STM geworden en ben er super tevreden mee.

Super goed geholpen door hele aardige medewerker

Ik ging de winkel binnen met een idee en een budget en ze hebben me heel goed geholpen met alles uitzoeken! Ik ben heel blij met mijn aankopen.

Makkelijk te bedienen

De camera is makkelijk uit te vogelen en is mooi in uitstraling. Tot zover is het beeld mooi, maar moet hem nog goed uitproberen.

In één woord TOP

Heb een soundbar gekocht en bij hierbij goed geïnformeerd door de verkoper. Mooie winkel en overzichtelijk. Zal hier zeker terugkomen.

Goede service!

Na het maken van de verkeerde keuze de producten om mogen ruilen.

Erg blij met de 2 jbl go2 speakers

Goede service alleen jammer dat verkoper geen verstand heeft van TV

Prima zaak voor fotocameras. Maar ik kwam voor een LED TV. In de winkel is geen TV te zien. Jammer. Extra tegenvaller : de verkoper heeft geen enkel verstand van TV ! Wel een leuke vent en ben toch nog goed geholpen . Hij deed alle mogelijke moeite om mijn vragen te beantwoorden . Ook de aanbieding van de LED TV was super goed !

Prima en snelle service

Mooie LG televisie besteld en meteen de volgende dag bezorgd. Goeie service en heel goede prijs/ kwaliteit verhouding

Een fantastisch toestel. Een unieke ervaring in de fotografie

Ik heb mijn oude 600d vervangen door de nieuwe 90d. Ik ben hem nog volop aan het leren. Ik kan nu al met een gerust gemoed zeggen dat het een fantastische ervaring is en heb geen moment spijt van mijn aankoop.

Goede service aan de balie door verkoopmedewerker

Sony Alpha 6400 aangeschaft ten behoeve van straatfotografie. Gekozen voor Kamera Express vanwege de speciale aanbieding, hun locatie in mijn woonplaats en het op voorraad hebben van het product.

Prima geholpen

Tv gekocht. Toen we thuis kwamen (net na sluitingstijd) bleek het scherm langs de gehele onderkant kapot te zijn. Volgende dag terug. Het toestel was niet meer op voorraad. Een duurder type voor genomen. maar wel het gehele verschil moeten bij betalen. Tevens werd niet gezegd dat we de steun van 16,95, die we er nog bij namen, zo wel mee mochten nemen. Dat is dan wel jammer. Kortom, prima zaak maar in zo'n geval (waarbij verpakking/transportschade duidelijk was) mag je toch wel een kleine tegemoetkoming verwachten. (voor al het gedoe wat je er mee hebt)

heel prettig en deskundig geholpen

als je je wensen kenbaar maakt dan komen hun met toestellen die bij je wensen horen en hoef je niet uit 10 of 20 toestellen te kiezen

We zijn professioneel, kundig en snel geholpen op een persoonlijke wijze.

Kort voor de vakantie waren we op zoek naar 2 fotocamera's met toebehoren (tasjes, filters en extra batterijen). Eerst zijn we op de vakantiebeurs goed geadviseerd door een medewerker van KAMERAEXPRESS. Daarna hebben we via de servicedesk contact gehad en een mail gestuurd naar de winkel (in Eindhoven). Er werd (super)snel -positief- gereageerd, met als resultaat dat we kort daarna een leuke combideal hebben kunnen maken in de winkel. Het valt op dat alle medewerkers (op de beurs, de servicedesk en in de winkel) kundig en professioneel zijn, met (extra) aandacht voor persoonlijk advies. Ongeacht eventuele drukte krijgt elke klant (ook wij) de tijd die nodig is om goed advies uit te brengen. Bij een verkoop en ook als je niets koopt of met een servicevraag komt. Top!

Behulpzaam

Ik was opzoek naar een nieuwe camera. Thuis al verdiept in wat ik wilde en in de winkel hebben ze me geholpen met de keuze te maken tussen een aantal camera's die ik op het oog had. Ben zeer tevreden over de camera al een paar keer uitgeprobeerd. Goede service bij kamera expres, ze hebben zelfs al was het sluitingstijd de standaard instelling voor mij ingesteld

Snelke en correcte levering

55 Essebaan