Een aanrader!

Vorige week super goed verder geholpen in de winkel in Turnhout bij de aankoop van een nieuwe lens. Zeer vriendelijke en professionele verkoper . Een echte aanrader !

Prettige ervaring ondanks foutje

Sony ILCE-7RM4 camera gekocht onder inruil van ILCE-7RM2. Voor een goede inruilprijs moest ik een week wachten, deze afspraak werd gehonoreerd. De inruil werd heel plezierig afgehandeld. Helaas was men vergeten mij een kaart mee te geven voor de Sony 5 Years Complete Coverage actie, deze werd nagestuurd. Al bij al tevreden met hoe het verlopen is en ik blijf klant bij Kamera Express

Geweldige service en uitleg

Kamera Express Eindhoven heeft mij enorm goed geholpen. Er werd gekeken naar wat voor type fotografie ik doe en wat het best past bij mij als persoon. Ondanks drukte in de winkel werd er alle tijd genomen en kreeg ik uitgebreide uitleg. Ze zijn niet alleen maar bezig met verkopen.

Very pleasant shopping experience

Kamera express has an easy purchasing workflow, good prices, and many shopping options. Thumbs up for using PayPal. The process is very fast as the delivery - next day already.

Mooie toekomst in handen

Sinds een paar maanden trotse eigenaar van een Sony Alpha a6100 systeemcamera. Een lichtgewicht camera die heerlijk in de hand ligt. De plaatjes die eruit komen zijn verrassend scherp en mooi van kleur! Met de juiste set lenzen denk ik dat je een super camera hebt voor een mooie prijs. Die daardoor zowel voor beginner als gevorderde interessant is.

Al jaren mijn shop om mijn fotospullen aan te schaffen

Als jaten maak ik gebruik van Kamera Express.nl. Krijg altijd gedegen advies en ze denken met je mee. Voor echt advies ga ik altijd nar 1 van hun winkels toe. Face-2-Face is nogaltijd het beste. Kan hun diensten van harte aan iedereen aanbvevelen.

Goed geadviseerd!

Goed geadviseerd bij aankoop systeemcamera en lens.

Geweldig!

Ik ben een niet erg ervaren fotograaf. Jan (Utrecht) heeft mij enorm geholpen en wegwijs gemaakt. Bedankt!

Prima Winkel. Koop hier al mijn foto-apparatuur. Nooit problemen gehad!

Ook nu weer mijn nieuwe camera gekocht bij Kamera-Expres in Eindhoven. Deskundige bediening. Mijn Canon 80D ingeruild voor de Canon 90D. Een prima koop. Wat een fijne snelle camera is dit! Degelijk gebouwd. De menu-structuur van Canon is echt heel fantastisch. Gezichtherkenning en oogdetectie werken heel soepel. Focusstacking ga ik spoedig uitproberen. Ik ben zeer tevreden met deze aankoop.

Erg goede en degelijke camera voor relatief weinig geld!!!

Ik fotografeer al jaren met Nikon en heb afscheid genomen van mijn D300 en heb deze als cropcamera als vervanging genomen naast mijn D750.

prima service

gemakkelijk bestelling te plaatsen, vlotte afhaling, prima klantenservice met goede uitleg over product

Goede service!

Als beginner een goede uitleg gekregen en bij de aanschaf kreeg ik ervdirect een beginners cursus bij. Top geregeld allemaal!

Goed geholpen

Prima service bij de Kamera Express in Amsterdam!

Goed geholpen

Vanmiddag goed geholpen in de vestiging in Amsterdam. Duidelijke voorlichting.

fantastische winkel en evenzo vriendelijk en vakkundig personeel

ik ben naar de winkel gekomen met het idee om een camera te kopen, omdat ik graag fiets en fotografeer waar ik ben geweest. Ik deed dit met mijn mobiele telefoon, maar die foto's die daarmee maak waren vaak net niet de kwaliteit die ik wilde hebben, dus ben ik gaan zoeken. ik kwam dus bij kamera-express Tilburg en daar wisten ze exact wat ik nodig had en ,ook belangrijk, ik kon binnen mijn budget blijven. Ik was erg blij verrast door de vriendelijkheid en de vakkundige kennis waarmee ik geholpen ben. Ik zal een ieder die mij het vraagt jullie winkel van harte aanbevelen.

Goed geholpen in Kamera Express Arnhem

2 weken geleden de Canon EOS 2000D gekocht, erg fijne beginnerscamera. Fijn geholpen in de winkel van Kamera Express Arnhem. 2 cameraopties gekregen met goede uitleg erbij. Nadat ik een camera had gekozen, nog goede uitleg gekregen over het monteren van lens.

Deskundige en vriendelijke medewerkers

Nieuwe camera gekocht en uitstekend advies en uitleg gekregen

Goed geïnformeerd over aankoop compactcamera

Tijdens mijn bezoek aan een vestiging van Kamera Express ben ik goed geïnformeerd over de aankoop van een compactcamera.

Snellle service goed produkt

De Steiner safari 10x42 ultrasharp verrekijker is een erg fijn in de handliggende goede verrekijker, voor het geld wat je betaald!

Goed en snel geholpen

Afgelopen week langs Kamera Express gegaan om een koptelefoon te kopen. Het model wat ik wilden hebben, een Sony WH1000XM3 had ik vooraf al opgezocht. In de winkel werd ik snel en netjes geholpen. En mijn extra vragen werden keurig beantwoord.

Verkoopadviezen Breda kunnen beter.

Na online een inruilaanbod te hebben gekregen met de spullen in de tas naar de vestiging in Breda. De in te ruilen producten werden goed bekeken en als snel kreeg ik een goed inruilaanbod en werd het tijd om de nieuwe camera erbij te pakken. De Nikon Z50 kit + FTZ mount. Helaas verliep alles een beetje rommelig. Camera moest uit de vitrine worden gehaald, kitlens was niet voorradig en er werd eigenlijk helemaal niet gevraagd of ik nog aanvullende accessoires nodig had (extra accu, geheugenkaart, etc). Een gemiste kans.... De camera gaan we eens grondig uitproberen na ontvangst van de lens die wordt nagezonden. Wat we de laatste tijd wel opvalt is dat de voorraad bij de vestiging is Breda erg beperkt is. Online eerst controleren of de producten voorradig zijn, geeft niet altijd de garantie dat het product aanwezig is als je uiteindelijk in de winkel komt. Door het rommelige verloop van de inruil en verkoop wat minder sterren. Je verwacht ook bij deze vestiging een vergelijkbare service als bijvoorbeeld in de Superstore in Capelle. Wellicht in het vervolg toch maar in de auto naar de Superstore.

zeer tevreden

ik had wat technische info nodig over verschillen tussen merken en van uitvoeringen en gaf aan wat ik wilde en kreeg daar de juiste antwoorden op en niet zo maar richting de duurste. en na ontvangst van meteen 2 stuks ook voor broer bleek het precies te kloppen . Dus boys van Kamera Express Eindhoven bedankt

Geweldige service

Het is een goede objectief!!!!!!!

Zeer goed geholpen door de mensen die er werken en zeer enthousiast over de camera

Goede communicatie en tijdige levering

Ik heb een LG OLED55C9PLA tv besteld bij KE. Een heldere en snelle communicatie via de mail en de levering op de afgesproken datum.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ