Van te voren mailcontact gehad, afspraken goed nagekomen.

Personeel niet opdringerig, verstand van zaken.

Ik kocht de Philips 32PFS5803 bij Kamera Express. Alles ging super, goede communicatie en snelle levering en hierbij ook nog eens de beste prijs!!

Top verkopers en kwaliteit

Gisteren weer naar Kamera-Express Superstore Capelle a/d IJssel geweest om de Canon RF 70-200 L 2.8 lens te kopen. Was gewoon op voorraad, en ben weer zeer goed geholpen door de verkoper (Alex). Deze verkopers hebben veel verstand van hun producten, vandaar dat ik altijd mijn camera uitrusting bij Kamera-Express koop.

We hebben de Philips 50PUS7304/12 besteld op Kamera-express.nl op zondag om 19:00 uur en we hadden de televisie maandagmorgen om 10:00 uur al in huis! Top service!

Levering volgens afspraak

Naast de ruime keuze, vind ik de snelle levering een grote pré van Kamera Express.

prima product

Zeer goed en vakkundig geholpen

Zeer goed geholpen met goede uitgebreide uitleg over verschillende producten waardoor ik zeer in staat was de beste keuze voor mij te maken.

Uitstekende en snelle levering!

Heel snelle levering: net vóór 22 u. besteld op zondag avond en de maandag vóór de middag thuis geleverd! Keurige verpakking. (Commlite CM-EF-FX Electronic Auto Focus Lens Adapter) Het product zelf overtreft de verwachtingen.

Goed geadviseerd

Goed geadviseerd in de winkel, veel keuze. Je kunt het zelfs online reserveren mocht het er niet zijn en dan ligt het klaar in de winkel en kun je de camera's goed bekijken en vergelijken.

Geduldig en vakkundig

Nieuw in de camerawereld, ging ik bij Kamera Express op zoek naar een nieuw toestel in verband met veroudering van de vorige. Het personeel is erg vriendelijk, meedenkend en geduldig. Ze weten de juiste vragen te stellen waardoor mijn camera volledig bij mijn wensen past. Ik ben erg tevreden over hun vakkundigheid en advisering.

uitstekend

ideaal dat kamera express een service heeft dat je de camera kunt reserveren, ze houden deze dan 24 uur vast zonder verplichtingen. bij het ophalen in de winkel goede uitleg ook over aanvullende zaken zoals, tas, sd kaart, lensen en verzekering.

Snelle en correcte levering

De online bestelling van mijn product, een AV receiver, ging vlekkeloos en het betalen ging gemakkelijk online. De volgende dag al werd het product geleverd. Het was het juiste product en de doos kwam onbeschadigd aan. De AV receiver werkt super en ik ben er erg tevreden mee. Al met al een hele positieve ervaring met Kamera Express!

fijne winkel

goed geholpen, goede prijzen en professioneel en betrokken personeel.

Prima geadviseerd in juiste aankoop

De medewerker heeft alle tijd genomen om ons goed te adviseren. Medewerker begreep goed onze wensen.

Prettige zaak, goed geholpen!

Bij Kamera Express in Arnhem kocht ik een Canon EOS 77D body. Ik werd er door Peter heel prettig geholpen. Fijne winkel. Aanrader dus!

Goed geholpen koop camera

Ik heb de Panasonic Lumix DMC-FZ1000 gekocht. Ik kon hem in de winkel uitproberen en kreeg goed advies over alternatieve camera's.

Leuke winkel

Vakkundig geholpen door verkoper Ewald in de winkel te Almelo

Super winkel

Kom al heel wat jaren in Groningen voor mijn spullen. Goede winkel met heel veel kennis. Kom hier zeker weer..

Uitstekende service en vakmanschap

Na een probleem met een nieuwe camera werd dit snel opgelost. Ik koop vaak bij Kamera Express en heb daar zeer goede ervaringen mee.

Uitstekend advies bij vervangen camera

Ruim vijfentwintig jaar gebruik ik Minolta-camera's en één van zijn opvolgers van Sony. Mijn prachtige f2.8 lenzen (28-70 en 80-200) van Minolta waren de reden dat ik nooit naar Canon of Nikon ben overgestapt. Echter, de laatste spiegelreflex camera van Sony (Alfa 580) was kwalitatief niet goed. Toen deze defect raakte, was mijn besluit volledig naar Canon over te stappen en daarbij mijn f2.8 in te ruilen. Kamera-Express adviseerde de kwalitatief hoogwaardige F2.8 Minolta lenzen vooral niet van de hand te doen, ondanks dat ik er een mooie prijs voor terug kon krijgen. Waarom ik niet een systeemcamere van Sony zou overstappen. In systeemcamera's (full frame) loopt Sony voorop en daarnaast kon ik mijn f2.8 blijven gebruiken. Overstappen naar een Canon 6D/7D (ook full frame) met gelijkwaardige f2.8 lenzen zou een veel hogere investering vergen. Een mooi en eerlijk advies van Kamera-Express, wat me uiteindelijk heeft doen besluiten voor de Sony A7II te kiezen. Vooral het eerlijke advies om mijn f2.8 vooral niet in te ruilen vind ik top van Kamera-Express. Ik gebruik de Sony A7II met de f2.8 Minolta lezen nu vier weken naar alle tevredenheid.

top

voor de eerste keer een bestelling gedaan, en zeer tevreden over de gang van zaken,ze hebben er zeker een klant bij

Duidelijke informatie en correcte afhandeling van de bestelling.

Duidelijke informatie op de website van Kamera Express wel jammer dat je de objectieven niet onderling kunt vergelijken. De bestelling is correct afgehandeld. Had overigens niet anders verwacht. Het objectief Nikon AF-S 28-300, functioneert naar tevredenheid. Ik vind de lichtsterkte van 3.5-5.6 mooie resultaten opleveren als je maar de juiste instellingen gebruikt zoals diafragma en ISO-waarde. Gewicht is aan de stevige kant maar in schoudertas, als ondersteuning, geen probleem. Geen spijt van deze aankoop.

Goede service en klantvriendelijk.

Een hartelijk ontvangst in de winkel van Kamera Express in Arnhem. Goede en duidelijke uitleg en service. Ik kom hier graag nog een keer terug.

Heb de camera net in bezit en moet nog veel uitproberen. Vooral de telelens voelt nog onwennig aan om er mee te werken. Tot nu toe zeer tevreden over de kwaliteit van de foto`s. Evenals de bediening op de camera.

We zijn prima geholpen

Op maandagochtend lekker rustig in de winkel in Utrecht. Verkoper nam voldoende tijd voor ons en begreep goed onze wensen voor een nieuwe camera. Binnen die wensen wist de verkoper snel uit te leggen wat de verschillen waren tussen de camera's.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ