Kamera Express kan ik iedereen aanbevelen: deskundig en klantvriendelijk.

Mijn ervaringen met Kamera Express zijn al jaren uiterst positief. Ik heb diverse fotoproducten in die periode aangeschaft die in het gebruik allen voldeden aan mijn wensen. Nogmaals van harte aanbevolen!

Uitstekend, prettig en professioneel geholpen

Bij twee winkel bezoeken heel goed en duidelijk geholpen. Ondanks drukte in de winkel, alle tijd en ruimte gekregen om eigen ervaring mbt fotograferen (pos/neg) aan te geven. Hiermee rekening houden gerichter advies gekregen om uiteindelijk bij 2e bezoek tot keuze voor Nikon Z6 + NIKKOR Z 24-70m, F/4.0 S + FTC mount adapter

Prima winkel: Nette acties, snelle reacties

Prima winkel met nette acties. Mensen geven snel reactie op vragen, hebben mooie acties. Kan iedereen aanbevelen hier iets te bestellen.

Goede, vakkundige service

Ik ben heel prettig geholpen door een vakkundige verkoper. Hij dacht goed mee in de aanschaf van de apparatuur die ik wilde hebben.

Hulpvaardig

Systeemcamera gekocht na een keurig advies van de verkoper. Erg tevreden over de aankoop.

Snelle hulp en goed advies

De werknemers helpen met het maken van een juiste keuze en nemen de tijd. Zeer goede prijzen.

Goed en persoonlijk advies

Wij zijn in de winkel in Eindhoven erg goed geholpen bij het aanschaffen van een systeemcamera en bijbehorende lenzen. De medewerker heeft goed geluisterd naar onze behoeften en heeft uitgebreid advies gegeven over de verschillende mogelijkheden. Uiteindelijk zijn we op de Sony A6000 uit gekomen, wat een geweldig toestel is. In de winkel meteen uitleg gekregen met het toestel in de hand en twee fotografie-cursussen erbij gekregen.

Geweldige koop

Inmiddels mijn tweede Sony RX10 camera nadat de eerste verloren is gegaan. Snel geleverd en voor een goede prijs door Kamera Express.

Prima geholpen

Prima geholpen met een body de m50 en een objectief ... verkoper wees mij op een UV filter, die hij er alvast voor mij op heeft gedaan. Ook verteld dat de batterij minder lang meegaat dan bij een spiegelreflexcamera... dus meteen 2e Batt gescoord! Goed advies gehad!

perfect

zeer behulpzaam en vakbekwaam geholpen , goed advies gekregen over de aanschaf van nieuwe kamera de canon eos-r , was vergeten mijn bankpas limiet omhoog te zetten voor aanschaf met pinpas van de camera ,advies gekregen van verkoper kamera express om naar abn amro filiaal te lopen om het te verhogen , bankfiliaal lag precies naast kamera express in maastricht …..perfect geregeld en alsnog de camera kunnen aanschaffen , helemaal top !!!

Kennis van zaken en goede service

In de winkel van Kamera Express in Utrecht ben ik vriendelijk en met kennis van zaken geholpen, zodat ik tot een goede keuze kon komen. Producten die niet op voorraad waren werden zonder enig probleem snel nagestuurd. Ook werd een actieproduct waar ik niet zoveel aan had (digitale minifotocursus) omgezet naar een cursus naar keuze. Super!

Goede snelle service en advies!

Onlangs bij Kamera Express mijn nieuwe camera gekocht. Na met de klantenservice contact te hebben opgenomen hebben ze mij perfect geadviseerd welke camera ik het beste kon nemen en hebben ze de prijs aangepast omdat hij bij een concurrent goedkoper was. Ook heb ik er nog een extra accu bij gekregen om de aanbieding bij hun aantrekkelijker te maken. Prettige site, en ook zeker prettige winkels. Ben in Zwolle heel netjes geholpen en ook toen ik hem uiteindelijk online wou bestellen is dit goed gegaan.

Ik zou Kamera Express van harte aanraden

Ik heb alles eerst online uitgezocht, maar toch was ik niet zeker van mijn keuze. Ik ging naar de winkel op Parnassusweg en twee medewerkers van Kamera Express hebben zich verdiept in wat ik precies nodig heb. Aangezien ik voorkennis online opgedaan heb bleek mijn keuze goed, maar nu deze twee mensen die zelf veel verstand van kameras hebben, mijn keuze bevestigd hebben ben ik heel tevreden en gerust naar huis gegaan.

Goed en snel geholpen

Ik werd snel geholpen en er werd goed mee gedacht.

goed geholpen

goed geholpen

vriendelijk, goede informatie en behulpzaam

Na enkele weken de Nikon D850 te hebben uitgeprobeerd, kan ik alleen maar superlatieven bedenken; betere autofocus, betere iso, sneller, de 'stacking' optie etc... Een groot verschil met de D810 die al een klasse apart was. Kortom zeer tevreden met deze aankoop.

LG OLED65E9 gekocht snel geleverd

Na wat uitzoekwerk de keuze laten vallen op de LG OLED65E9. Via Kamera Express de knapste prijs en de mogelijkheid tot 5 jaar garantie. Super interessant dus! Na bestelling zou het volgens de site 2 tot 4 dagen duren tot levering, met de mogelijkheid op 1 dag extra als er PayPal werd gebruikt... Ik hield er dus al rekening mee dat het wel eens wat langer kon duren, maar voor de extra garantie vond ik dat het wel waard. Dat viel dus ook nog eens 100% mee! De dag erna kreeg ik al een telefoontje voor het maken van een leverafspraak en 2 dagen later stond de televisie dus in huis. Nu een prachtig beeld en genieten van de tv! Top!

Great service - Happy customer :)

I had a great experience purchasing my new camera at your shop. It's a busy and professional shop at the city centre of Amsterdam. I visited the shop a few times before I made up my mind. Each time I was served by another person but all of them had something in common: they were patience and helpful. I'm very happy with my new camera and I'm sure I'll visit the shop again.

Zeer behulpzaam en vriendelijk

Ik werd zeer goed geholpen in de winkel. Met goed advies en twee gratis foto cursussen.

Super service en vriendelijk personeel

Bij mijn aankoop van mijn nieuwe Nikon P2000 een goede uitleg gehad, prima knowhow van het personeel

Het is een mooie camera , licht van gewicht en veel bereik

Ik heb een sony rx10 mark 1V gekocht omdat ik meer bereik wilde en geen zwaar toestel met wisselende lenzen. Hij bevalt mij erg goed en hoop er in de toekomst nog lang plezier van te beleven.

Professioneel personeel

Een nieuwe lens gekocht bij Kamera Express Rotterdam centrum. Snel en professioneel geholpen door mevrouw. Ze wist waar ze het over had en nam de tijd voor je. Legde ook veel dingen uit over de lens waar ik op moest letten en checkte zelf ook of er geen beschadigingen aan de lens zaten.

De verkoper heeft al mijn vragen beantwoord. Ik ben daar erg enthousiast over.

Er wordt goed naar de klant geluisterd. Al mijn vragen werden beantwoord zodat ik een goede keuze kon maken. Prijzen zijn prima. Ik ben een tevreden klant. Bij toekomstige aankopen zal ik weer bij Kamera Express aankloppen.

Prettige camera voor beginners

Een lichte, compacte camera die erg mooie foto's maakt zonder te veel opties die ingesteld moeten worden. Fijn voor een beginneling.

Professionele kwaliteit

Prachtige lens en goede service bij kamera express

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ