Topper

Contact gehad via telefoon en werd zeer vriendelijk te woord gestaan, levering kon niet sneller, TV was volgende ochtend in huis. Overal top!

Goed advies, goede kwaliteit

Ik kwam in de winkel voor advies, uitgebreid advies gekregen, er werd de tijd voor mij genomen. Goed bruikbaar en begrijpelijk advies gekregen. Uiteindelijk snel besloten de camera te kopen.

Zeer goede service!!

Er wordt duidelijke uitleg gegeven en dat zelfs zonder ernaar te vragen. Zeer vriendelijke bediening, echte aanrader!

Positieve ervaring bij kamera Express

Aandachtige verkoper die gestelde eisen koppelt aan geschikt product.

Geweldige camera

Heel blij met de canon RP full frame systeemcamera meer licht en snelheid mooie scherpe foto's Ook hele goeie service en uitleg bij kamera Express

Goede website, overzichtelijk. Prima assortiment en goede prijs. Mijn artikel alsnog in de winkel gekocht want was daar in de buurt (Zwolle). Goed geholpen en mooie winkel.

Klantvriendelijk

Ik heb een Philips-50PUS7504-12-Ambilight tv online gekocht en contact gehad via mail .binnen de 30 min. Al antwoord gekregen .alles is heel goed verlopen .tv voldoet aan al mijn verwachtingen.beeld is super.ambilight is echt een meerwaarde.geluid is heel goed.

Vriendelijke en behulpzame medewerker.

Afgelopen zondag een camera gekocht bij kamera Express in Amsterdam. Gekocht de Panasonic Lumix FZ1000. Kreeg er goede uitleg bij. De verkoper was rustig en vriendelijk.

Prettig en deskundig

Prettig en deskundig

Fantastische service.

Nieuwe Nikon D500 gekocht. De medewerkers nemen goed de tijd voor je. Dat is fijn. Ze denken ook met je mee en proberen je geen onnodige dingen aan te smeren.

Amazing!!!

Kiezen, klikken, gegevens, betalen....de volgende dag in huis!!! Helemaal happy

Uitstekende service!!

Ik kocht de canon 90d en ben er erg blij mee, hij maakt prachtige foto's!

Product klopt met beschrijving en snel verzonden

Bij Kamera Express heb ik op 30 december een Onkyo receiver besteld. Deze werd de volgende dag verzonden en voldoet ruimschoots aan de verwachtingen. Enige minpuntje was dat de track & trace van PostNL aangaf dat het pakket op 1 januari bezorgd zou worden, terwijl ze dan niet bezorgen. Op 2 januari werd het alsnog netjes afgeleverd.

Top winkel!

Ik kwam hier om een Sony A7R IV te kopen, en werd super geholpen. De camera lag nog in het magazijn maar werd direct voor mij gehaald en ik kon er een uit de verhuur uitproberen met mijn eigen lenzen die ik al bij me had. top winkel word zelden ergens zo goed geholpen.

Superservice en veel kennis.

Met een boel vragen ging ik naar binnen en zonder vragen en met een prachtige telelens liep ik met een grote glimlach de winkel uit. Super klantvriendelijk, goede service (ik mocht de lens testen op mijn eigen body) en mijn vragen werden zeer kundig beantwoord en heb er een boel bijgeleerd in korte tijd. Heel fijn!

Walk the talk

Snelle levering; correcte informatie. Geen negatieve punten te vinden.

Bestellen en betalen via website Kamera Express zeer simpel. Televisie snel geleverd!

Onze nieuwe televisie uitgezocht op de website van Kamera Express. Online bestellen en betalen was simpel. Het apparaat werd snel geleverd zodat we konden genieten van super beeld en geluid. Kamera Express heeft ons van voldoende informatie voorzien zoals factuur, afleverdatum en tijdstip. Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze van Kamera Express en de geleverde Philips 55PUS 7504/12. !

advies en topservice

Via de website en mail goed geadviseerd, uiteindelijk toch langsgegaan in de winkel. Indien niet op voorraad, de dag erna geleverd. Ik raad kamera-express zeker aan.

Lieve mensen en goeie kwaliteit

Ik heb vorige week mijn eerste spiegelreflex gekocht (Nikon D3500). Ik besloot dat bij Kamera Express te doen omdat ik daar al jaren m'n negatieven laat ontwikkelen en de mensen altijd super behulpzaam waren en de service erg duidelijk. Dit keer werd ik ook niet teleurgesteld en heb ik uiteindelijk wel een uur hulp gehad voor het uittesten en vinden van mijn goeie spiegelreflex! Super fijn want het is toch best wel een uitgave. Ook weet ik dat ik altijd als er iets mee is bij Kamera Express terecht kan, wat erg fijn is om te weten ;)

Fijne service

Na de klantenservice te hebben gebeld voor extra hulp, heb ik zonder moeilijkheden de camera kunnen bestellen. Hij was na 1 dag bij mij thuis, super snel dus. Ik ben erg blij met mijn aankoop en heb al baker camera spullen gekocht bij kamera express, dit ga ik ook blijven doen.

Snelle verwerking, correcte prijs en supersnelle levering!

De camera die ik bestelde werd de dag erna keurig thuis afgeleverd. Niets op aan te merken, product was zoals verwacht.

Uitstekende service in de winkel

Ik was toe aan een andere camera en wilde daarvoor mijn 2 oude camera's inleveren als we het eens konden worden over de prijs voor deze door mij in te leveren camera's. Na zorgvuldige inspectie door het vriendelijke en deskundige personeel in de vestiging Zwolle konden we een faire prijs overeenkomen die ik daardoor op mindering van mijn nieuwe camera, een Nikon D850, kon brengen. Tevens konden de verhuurkosten (ik had hetzelfde model camera die ik heb aangeschaft anderhalve week daarvoor gehuurd om te testen) in mindering worden gebracht op de factuur omdat dat minder dan 14 dagen geleden was, TOP! Verder nog een grip, extra zware accu en een coverplate erbij genomen om de snelheid op te krikken naar 9 fps ipv de standaard 7 fps.

Gemengde ervaringen

Goed geholpen in de winkel door kundig personeel (cijfer 9), maar eerder met de klantenservice een zeer slechte ervaring gehad (cijfer 1).

Scherpe prijzen en uitstekende service

Het door mij gekochte product was bij Kamera-Express aanzienlijk goedkoper dan bij andere winkels. De aflevering werd ook goed verzorgd.

Prettig winkelen en professioneel geholpen

Tijdens mijn aankoop van mijn D5600 camera bij Kamera Express Almelo ben ik perfect geholpen door kundig personeel. Ik twijfelde tussen 2 camera's. De verkoopster printte voor mij alle gegevens van beide camera's uit en aan een een tafel voor klanten kon ik onder het genot van een lekkere cappuccino beide camera's in alle rust vergelijken. Vragen van mij werden direct professioneel beantwoord. Uiteindelijk heb ik dus gekozen voor de Nikon D5600. Dit was voor mij de eerste kennismaking met Kamera Express. Een volgende keer ga ik direct weer na Kamera Express. Voor mij een topbedrijf voor camera's.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ