Uitstekend geholpen bij Kamera Express Arnhem met een prima advies

Vanaf het begin dat wij in de winkel waren was er voldoende aandacht om informatie te verkrijgen over product. De informatie werd met deskundigheid gegegven en heeft voor mij de doorslag gegeven om mijn product de Panasonic Lumix DC-FZ82 hier te kopen. Ook direct een UV filter gekocht om het objectief te beschermen en een scandisk SDXC Extreme 64 GB. TOP

Fijne store Utrecht

Fijne ervaring in de winkel in Utrecht! Goeie hulp om een camera uit te zoeken. Zie regelmatig dezelfde gezichten, ook wel fijn.

uitstekend

Fijne winkel, goede voorlichting!

Ik ben super tevreden met mijn nieuwe camera!!

Ik begon fotografie te studeren en moest een camera kopen. De verkoper was vriendelijk en heeft mij goed geholpen. ik ben heel tevreden met de service.

Duidelijke uitleg op al mijn vragen betreft aanschaf body

Ik zat te twijfelen tussen Olympus body E-M5 Mark lll en E-M1 Mark ll. Ben geholpen door Renzo in Amsterdam XL en liet me beide body’s zien op de toonbank en vertelde mij duidelijk de kleine verschillen tussen beide. De voordelen van de E-M1 hebben mij overtuigt om deze te kopen. Daarnaast heeft Renzo mij ook nog duidelijk verschil tussen twee lenzen aangegeven die ik in de toekomst wil aanschaffen. Vriendelijk geholpen.

Prima ervaring en nette prijzen

Ik heb inmiddels meerdere producten bij Kamera Express gekocht en ben zeer tevreden over dit bedrijf. Ik kocht in eerste instantie een camera, daarna nog in de winkel geweest voor een tas en extra lens waarbij ik goed geholpen ben. Toen ik een paar weken later een nieuwe dj hoofdtelefoon nodig had en mijn vaste leverancier deze niet op voorraad had bleek Kamera Express 'm wel te hebben, en ook toen ik een nieuwe TV wilde kopen kwam ik Kamera Express weer tegen in de zoekresultaten - met de laagste prijs en 5 jaar garantie. Die keuze was dus weer snel gemaakt!

Prima ervaring bij aankoop nieuwe camera

Goede begeleiding bij aankoop van nieuwe camera, bovendien goede prijs voor oude camera

Super lens voor een betaalbare prijs

Na goede recensie gelezen te hebben toch maar de stap gewaagd om een extra lens aan te schaffen. In de winkel advies ingewonnen en de lens meteen geprobeerd. Het werd de Canon EF 50 MM 1.8 Een lens met een vast brandpunt en hoge licht sterkte voor een mooie scherpte diepte.

Snel en zorgvuldig

Ik heb voor het eerst een camera gekocht, omdat ik graag wil fotograferen als hobby. Op onderzoek uitgegaan, en uiteindelijk gekozen voor de Panasonic Lumix DMC G7. Een camera waar ik veel mee kan gaan fotohrageren en de komende jaren mee kan groeien. Direct een mailtje gehad van Kamera Express, na betaling, dat de levering iets langer ging duren wegens dat hij niet op voorraad was. Snelle en goede service.

Serieus en kundig personeel, waarbij je je prettig voelt

Ik ben bij kamera express geweest voor het uitzoeken van een wat professionelere camera. Ik had al een spiegelreflex instapmodel van Nikon, maar ik wilde graag mijn fotografie naar een hoger plan gaan tillen. Voordat ik naar de winkel ging had ik al aardig wat research online gedaan, dus ik wist al ongeveer wat voor camera ik wilde. Ik twijfelde nog tussen twee types, maar die twijfel kon de verkoopmedewerker snel wegnemen. Hij wist precies waar hij het over had en kon mij ook goed helpen met het verzamelen van de benodigde accessoires zodat ik mooi volledig pakket had. Ondertussen heb ik mijn eerste paar shoots met de nieuwe Canon EOS 90D achter de rug en ben erg tevreden.

Snelle levering.

TOP!

Opnieuw gekozen voor Kamera Express! Geweldige service. Ontzettend vriendelijk en behulpzaam personeel. Ook qua prijs altijd hetzelfde of zelfs lager dan de concurrent. Voor mijn volgende aankoop zal ik dus ook naar Kamera Express gaan!!

Duidelijke en snel

Het contact was heel goed en duidelijk, de webshop is goed in elkaar gezet en het account portal werk uitmuntend. Product was goed verpakt en kon zelf een tijd-frame aan geven voor de levering.

Goed advies, scherpe prijs.

Goed advies. Medewerker neemt alle tijd om alles goed uit te leggen. Iets te commercieel: Medewerker probeerde wel om een duurdere camera te verkopen

Zeer goede service

Vooraf contact opgenomen met de klanten service. Er werd duidelijke informatie verstrekt. Ook ten aanzien van de levering werd goed gecommuniceerd.

gemotiveerd en begripvol personeel met kennis van zaken

Werd vriendelijk behandeld, nemen de tijd voor je en hebben kennis van zaken

Zeer goed avies en fijn gesprek

Ik heb mijn oude camera ingeruild voor een nieuwe Nikon Z6. Tijdens dat ze mijn oude camera aan het controleren waren, heel veel nuttige praktijk tips gekregen voor het gebruik van mijn nieuwe camera. Zeer vakkundige mensen die echt weten waar ze over praten. Erg fijne ervaring!

perfect service

Order and communication faultless. Thank you

Zeer goed en kundig geholpen.

Zeer goed geholpen door kundige verkoper. Tevreden over het product en de service van kamera-express.

Wat een waardeloos bedrijf

Op 1 december heb ik een product ter waarde van 700 euro gekocht bij kamera express. Op 5 december kreeg ik van hun te horen, nadat ik zelf contact opgenomen had met hun, dat het product niet leverbaar was. Na wat heen en weer gemaild te hebben, waar je niet binnen een dag een antwoord hoeft te verwachten heb ik op 10 december besloten mn geld terug te willen. Dit geld heb ik echter nog steeds niet ontvangen. Op mailtjes reageren ze pas na 5 dagen, hun telefoonnummer is nooit te bereiken.

Professional store

For me the best camera shop! Professional and helpful staff, you can always expect a good advice! If you have any problem with the devices, they will always do their best to help you.

Goed advies en goede kennis

Op basis van mijn wensen is de juiste set geadviseerd. Goede kennis van zaken.

Goed geholpen met specifieke vragen

Ik had een aantal specifieke vragen over een camera. De verkoper legde uit dat wat ik wilde mogelijk was.

Snelle levering en Goede service

Kamera express heeft de camera snel geleverd. Op de website stond dat er een basiscursus erbij geleverd zou worden. Deze hadden we niet gekregen. Ik heb Kamera express gebeld. Het werd direct opgelost. Goede service!

Goed en duidelijk advies van een bekwame medewerker

Wij hebben een camera gekocht bij Kamera Express. Goed advies gekregen over de camera aan de hand van onze wensen. Winkelmedewerker was geduldig, had een goed en duidelijk advies en was daarbij niet opdringerig. We zijn blij met de service die geleverd is!

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ