Professioneel

Bij Kamera Express in word je altijd erg professioneel en vriendelijk geholpen

Prima kwaliteit voor een scherpe prijs

Top systeem camera van Sony gekocht. Zeer tevreden mee; voelt erg degelijk aan en maakt prachtige foto 's!

Altijd vriendelijk

Altijd een goed advies en vriendelijk medewerkers.

vakkundig geholpen, veel keus in de winkel

recentelijk een nieuwe camera gekocht, en na uitgebreide uitleg en advies gekozen voor een systeemcamera van Canon. ik ben nog aan het uitproberen maar het ziet er veelbelovend uit.

Top ervaring, goeie service en beste prijs

Sinds mijn eerste aankoop mijn Go-to winkel voor alles mbt fotografie. Aanrader!

Prettig en efficiënt

Ik werd efficiënt en snel geholpen

lange tijd klant en niet voor niets

Vriendelijke en deskundige verkoper

Ik werd te woord gestaan door een vriendelijke en deskundige verkoper, die mij alle gevraagde informatie gaf over de camcorder, die ik zojuist had aangeschaft.

Fijne winkel, fijn personeel

Tijd voor een nieuw objectief, op naar Kamera Express. Op de site zoeken en bestellen, in de winkel ophalen, prettig idee. Fijne winkel op makkelijke locatie, prettig personeel, je wordt rustig geholpen en ze hebben alle tijd voor je als je nog vragen hebt.

Scherpe prijs & goede kwaliteit

De Salora22LED1500 was elders aanzienlijk prijziger dan bij Kamera Express.nl. Korte lijnen met de klantenservice en snelle reactie op de mail. Verzending uiteindelijk snel geregeld.

verkoper gaf vodoende info en alternatieven voor mijn keus

blij met mijn canon EOS 77D. verkoper gaf voldoende alternatieven op wat ik in gedachte had maar uiteindelijk toch met mijn eerste keus de winkel uitgegaan. verkoper was vriendelijk en gaf veel informatie. er is mij wel een online cursus fotografie belooft maar verder hier geen informatie over gehad hoe en waar ik dit kan starten. moet hier dus nog even achteraan. verder gewoon top.

Zeer positieve ervaring

Tijdens Black Friday een tv besteld en ik had het maandag keurig binnen (bewust voor maandag gekozen omdat ik zaterdag niet thuis was). Alles was keurig verpakt en ik had alles binnen no time aan de praat. De grootste reden dat ik voor kamera express koos is de 5 jaar garantie op de tv

Outlet TV gekocht, bleek niet te werken. Binnen twee weken weer retour en doet het nu perfect.

Prima service en prijs

3 weken geleden een Panasonic 65GWZ954 tv gekocht. Was niet op voorraad maar werd na een week netjes verstuurd met koerier. Prijs was goedkoper als de rest.

vriendelijke en deskundige verkoper

Omdat de elektronica van mijn oude camera kapot was, was ik op zoek naar een nieuw camera. De verkoper kwam zelf met alternatieven die ik in mijn voorwerk ook al op mijn lijstje had staan. Het gaf gewoon een goed gevoel bij het afwegen van de voor en nadelen van de diverse camera's.

Een goede winkel met vakkundig personeel

Ik heb een Sony camcorder gekocht bij Kamera express in Utrecht. Ik ben daar op een prettige vakkundige wijze geholpen. Over de gekochte camcorder ben ik erg tevreden.

Pas op: leveren defect product en vervolgens kan je het uitzoeken !!

Zeer slechte ervaring: Een Samsung 55" besteld. Na aanzetten bleek scherm onder het glas beschadigd waardoor rare vlekken zichtbaar zijn. Klant heeft ons dit gemeld nog geen drie uur na levering door Kamera Express ! Opgehaald door koeriersdienst van Kamera Express, nadat er foto's waren gestuurd. Kamera Express zegt: doos is niet beschadigd dús klant moet het wel zelf hebben gedaan. Het scherm is niet beschadigd. De doos is niet beschadigd. Het incident wordt binnen 3 uur na levering gemeld: en dan maar volledig afschuiven op de klant ??? Ronduit bizar ! Van beschadigingen voor verpakken en verschepen heeft men blijkbaar nooit gehoord. Je kan het claimen op de inboedelverzekering en dat is het. Er wordt nu al simpelweg 7 dagen niet (!) gereageerd op onze emails. Geen enkele reactie, terwijl wij nu iedere dag mailen. Volstrekt ongehoord: een defect product leveren dat vrijwel direct gemeld wordt en vervolgens ook geen enkele service bieden, niet eens reageren op emails. Dus als je wat bestelt bij Kamera Express let dan op: als het product defect geleverd wordt en de doos niet beschadigd is, dan kan je het zelf uitzoeken.

Goed geholpen.

Goede service en er wordt echt mee gedacht. Tot wel 3 keer in de winkel geweest voor advies. Uiteindelijk de geschikte camera en lens gekocht.

Goed advies

Goed advies mbt. aanschaf Canon lens

Besteld online, afgehaald in de winkel.

Ik heb met black friday een tv gekocht, online besteld en afgehaald zonder problemen. Duidelijke uitleg gekregen en ondanks de drukte namen ze de tijd voor je.

Perfect geholpen en een prima advies.

Perfect geholpen en meegedacht met mijn wensen.

Mooie winkel met vriendelijk en vakkundig personeel

De afgelopen periode ben ik meerdere malen in de winkel van Kamera Express in Tilburg geweest voor nieuwe aankopen, inruilen van oude apparatuur en het retourneren van via internet gekochte artikelen bij Kamera Express. Ik ben erg tevreden over de klantvriendelijk- en deskundigheid van het personeel.

Uitgebreide en deskundige uitleg gekregen over spiegelreflex- en systeemcamera

De medewerker van superstore Eindhoven heeft alle tijd genomen om mij de voor-en nadelen van spiegelreflexcamera EOS 250D en systeemcamera M50 uit te leggen en te demonstreren. Op basis daarvan heb ik een keuze kunnen maken.

Snelle service en goede prijs

Ik kreeg snel reactie op mijn vragen en ben goed geholpen.

Eerste keer dat ik wat online koop bij Kamera Expres. Website overzichtelijk en verder afhandeling ook zeer goed! Contact met helpdesk gehad ivm met een actie voucher video cursus die er niet bij was, vriendelijke vrouw die het meteen afgehandeld had. Met name unieke 5 jaar garantie op tv's top... Webshop is dus een aanrader.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ