Goede hulp

Ik ben heel goed geholpen en heb deskundig advies gekregen. Ze waren zeker niet op mijn geld uit maar op mijn geluk.

Kundig advies

We hadden een camera nodig voor productfotografie. Ik kreeg bij Camera Express zeer kundig advies voor het aanschaf van de camera en alle onderdelen. Tevreden!

GOED GEHOLPEN

VERKOPER NAM DE TIJD OM ALLE VOOR OF NADELEN VAN VERSCHILLENDE FOTO KAMERA'S GOED UIT TELEGGEN

Goede koop & prima levering

Na lang zoeken twee nieuwe objectieven gevonden: Voigtlander 12mm Sony FE en Sony 28mm F/2 FE. Daarnaast nog een aantal filters en accessoires. Alles prima en tijdig geleverd, met uitzondering van een filter waar ik nu inmiddels al meer dan twee weken op wacht. Hierdoor helaas geen perfecte score.

Ik ben voor advies naar de locatie Den Bosche gegaan. Hier heb ik ze verteld waar mijn interesses liggen en natuurlijk mijn budget. Uiteindelijk was mijn advies nikon D5600 met een tamron 18-400 mm lens (Nikon was me eigen keuze) . Uiteindelijk heb ik dit advies ook opgevolgt, ik ben zeer tevreden over de gebruikswijze van de camera en de capaciteiten van de lens. Mijn fotowensen zijn zeker overtroffen, met name door de kwaliteit die ze leveren en het advies. Bedankt !

Fijne winkel

Erg goed geholpen. We wisten al welke camera we wilden en we kregen goede uitleg over deze camera. Er werd echt tijd voor ons genomen en dat vonden we prettig. Op Zaterdag de camera en bijbehorende spullen gekocht. Helaas was alles aanwezig in de winkel behalve de body zelf. Deze is Maandag erna geleverd thuis. Dit ging dus ook erg snel! Netjes hoor!!!

Goede service met groot aanbod

Ik heb per mail contact gehad voor wat vragen. Aan de hand van de mailwisseling heb ik online een televisie aangeschaft. Omdat het een erg drukke periode was hebben ze geprobeerd de tv zo snel mogelijk te leveren. Ben erg blij met de televisie en service van Kamera Express

Prima combi tussen online service en persoonlijk advies

Goede ervaring, medewerkers nemen de tijd voor je en denken goed mee. Veel fijner dan iets online bestellen zonder gezicht.

Werd vriendelij en deskundig geholpen

Zaterdagmorgen, ik was die dag de eerste klant. volgens afspraak lag er zonder koopverplichting een canon eos 90d klaar die ik wilde testen en bekijken. heb de camera gekocht.

het is een hele fijne makkelijk in de hand liggende camera SUPER

Ik gebruik al jaren camera's van Canon Mijn laatste camera de EOS 70D werkte ook perfect maar deze camera de Eos 6 D Mark II is weer een hele vooruitgang Mijn zoon is superblij want hij mag mijn oude camera hebben

Top service, snel en volgens afspraak

Snel gereageerd op mail, en geleverd volgens afspraak

goede service, goede after sales en bezorgen op afspraak!

heel fijn bedrijf. Goede website met volledige info.

top service en voorraad

Samen met mijn zoon flip5 gekocht en getest! Geluid was zo goed en bass zo hard. Deurbel niet gehoord dus sint is buiten blijven staan.

Goede communicatie, goede deals

Nieuwe LG tv gekocht bij Kamera Express. Via mail contact gehad voor persoonlijke offerte. Hier werd snel en deskundig op gereageerd. Na akkoord over de prijs werd alles snel in orde gemaakt en stond de tv dezelfde week al in huis. Top service!

Tevreden

Ik heb 2 keer bij Camera Express een Sony Cybershot dsc-hx400v gekocht. Online en in de winkel zelf. De eerste ging net na de garantie kapot na 2 jaar en de ander na 2,5 jaar. (Enkele dagen terug). Dat is op zich niet iets waar de winkel wat aan kan doen. Wel zouden ze deze ondeugdelijke camera uit het assortiment moeten halen. Ze hebben overigens ook verder geen korting of coulance toegepast voor mij als vaste klant. Ik heb nu in de winkel van camera express een Lumix DMC fz1000 gekocht. Hopelijk gaat die langer mee.

Zeer deskundig geholpen bij aankoop SMART Televisie

Wij kwamen naar de winkel met een duidelijk idee wat wij wilden hebben. Doordat de medewerker de juiste vragen stelden, hebben wij de keuze toch bijgesteld en wij zijn zeer tevreden met onze aankoop

prima geholpen!!

Ondanks de drukte uitstekend geholpen bij kamera express in Capelle. Er werd uitgebreid de tijd voor mij genomen. Ik heb mijn oude camera tegen een mooie prijs ingeruild en er een nieuwe canon eos 90d vooterug gekocht

Goede hulp geholpen in de winkel

Ik kwam binnen met het idee om een spiegelreflex camera te gaan kopen. Maar door de goede uitleg en door zelf de verschillende camera’s te voelen hoe deze in elkaar steken. Toch met een systeemcamera naar buiten gegaan. Omdat ik er zelf nog weinig van af wist konden ze bij kamera express door verschillende vragen een goede camera voor mij vinden. De camera die ik heb gekocht namens aanraden van kamera express is een canon m50.

Goed geprijsd en snelle levering van de aangekochte LG Oled tv

Met Black Friday op advies gekozen om de LG Oled55C9PLA te kopen bij Kamera Express.nl. Goede prijs, zeker met de vijf jaar garantie. Zaterdagmiddag de tv besteld, waarna ik maandagochtend meteen werd gebeld voor het maken van een afspraak om de tv af te leveren. De tv een klein weekje in bezit en bevalt erg goed. Zowel het design, beeld- en geluidskwaliteit is uitstekend. Voor mijzelf is het niet nodig om een soundbar erbij te kopen. Met Netflix of een Playstation is het beeld en geluid helemaal top.

Handig

De compacte camera ligt goed in de hand en is heel gebruiksvriendelijk

Super camera gekocht in de winkel in Eindhoven. Werd heel vriendelijk geholpen en kreeg een goede uitleg. Ben blij met mijn aankoop.

Goede service, vriendelijk personeel

Fujifilm xt3 + 55-200 mm + 18-55 mm lenzen gekocht. Ik mocht de camera in de winkel testen. Omdat het product niet op voorraad was, is het nagezonden. Dit was snel en erg makkelijk.

Goed geholpen in de winkel

Naar de winkel gegaan voor advies. Ik heb de Panasonic Lumix DMC-FZ1000 gekocht. Erg tevreden mee.

goede service

Mijn nieuwe tv bleek niet te werken. Dezelfde dag nog had ik een ander, goed werkend apparaat. Ik werd goed en vriendelijk geholpen.

Plezierige winkel met deskundig personeel

Bij Kamera Express Groningen heb ik mijn "oude" systeemcamera (een Fujifilm X-T10) ingeruild voor een moderner versie. Ik twijfelde tussen de X-T20 en de X-E3. Deze waren allebei op voorraad; het was geen probleem om beide camera's uit te proberen en ook mijn eigen objectieven er op te zetten. De medewerker lichtte de verschillen toe en heeft mij goed geholpen. Ik wilde een nieuwe geheugenkaart, er is me daarbij niets "aangesmeerd" wat ik niet wilde. Het vermelden waard is dat ik een uitstekende inruilprijs voor de X-T10 kreeg. Mijn dochter kreeg als aardigheidje tenslotte nog een voucher voor een KE-onlinecursus. Kortom ik ben erg tevreden.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ