Net op tijd geleverd.................

Tijdens het bestellen waren de artikelen, volgens de site, op voorraad. In de bevestigingsmail stond dat het niet op voorraad was en dat er met een levertijd van 2 tot 4 werkdagen rekening gehouden moest worden. Op de dag (na de 4e werkdag) netjes geleverd door de post. Goed verpakt. Nu de artikelen zelf uitproberen.

Zeer fijn

Goed geadviseerd over me aankoop, snelle service,bezorging en goede afhandeling.

Vriendelijke medewerkers luisteren en geven goed advies!

Uitgelegd wat ik wilde bereiken en aan de hand daarvan een super advies gekregen. Medewerkers vriendelijk en zeer behulpzaam...

Schitterende service

Zeer hulpvaardig bij vragen Levering op tijd

Zeer aantre

Ik heb bij Kamera Express een nieuwe OLED tv besteld en dit na zorgvuldig alle prijzen bij concurrenten vergeleken te hebben, Kamera Express gaf me de beste prijs maar ook zeer aantrekkelijke voorwaarden. Alles gebeurde via email en was op een snelle en vlotte manier geregeld! Een aanrader!

Mooie tv en snelle levering

Mooie tv voor een goede prijs. Ondanks de sinterklaas drukte ook snelle levering. Contact met klantenservice was ook erg prettig

een goede service

ze hebben verstand van zaken

Prima winkel

Heel prettig geholpen in de winkel in Utrecht. Kundig, geduldige verkoopster. Heel tevreden.

Zowel in de winkel door Kevin (SuperStore Utrecht) ontzettend fijn en goed geholpen als ook door de klantenservice! Zeer behulpzaam en correct.

Fantastic

Nice camera and good stabilization Value for money

Geweldige service

De dag na het gekkenhuis van Black Friday/Cyber Monday naar de winkel gegaan om cameraset om te ruilen voor nieuw systeem. Verwachtte uitgebluste medewerkers achter de balie en weinig inzet. Niets van dat alles; ik werd met aandacht en zorg begeleid in de inruil en in de aanschaf van een nieuwe set. Kreeg nuttige adviezen en ook een redelijke inruilprijs. Zeer tevreden verliet ik dus de winkel met mijn nieuwe set. Volgende dag nog even teruggeweest omdat er toch nog een kleinigheidje miste. Door dezelfde medewerker weer attent en met aandacht geholpen. Pluim voor de medewerkers van Kamera Express!!

Fijne camera voor reizen

Goed advies gekregen bij Kamera Express. Mijn camera, de Canon Powershot SX70 HS heeft een afwijkende schroefdraadvatting voor op het objectief waardoor gewone filters niet passen. Ik had wel al een filter bij aankoop meegekregen en deze was dus te groot. In de zaak diverse filters nog geprobeerd maar niets paste. De verkoper gaf zonder problemen het aankoopbedrag van de filter retour.

Een Lg sound bar gekocht goede service klant vriendelijk snelle levering. Goede prijs

Prachtige black vrijdag aanbieding

Hele scherpe aanbieding voor een prachtige 65 inch TV. De TV is snel geleverd, maar de levering van de ophangbeugel duurde bijna 1 week. Als dit gelijk was gekomen was het 5 * geweest.

Niet teruggebeld, zoals door klantenservice beloofd

Nadat ik problemen had met installeren van AV receiver op home cinemasysteem, klantenservice gebeld. De medewerker was niet deskundig en stelde voor dat ik door de audio expert s-avonds gebeld zou worden. Na 3 dagen nog niets gehoord. Jammer, de levering ging opzich vlot en netjes.

Buitengewoon goed geholpen !

Wij hebben een systeemcamera van Nikon gekocht bij de superstore Amsterdam Parnassusweg. Medewerker Sjors van Dam heeft ons daarbij buitengewoon goed geholpen. Zijn deskundigheid en meedenken maakte het aankoopproces een waar genoegen. Ondanks de drukte in de zaak bleef hij ons rustig en onverstoorbaar helpen. Tevens heeft hij ons enkele hele nuttige accessoires aangeraden waar wij zelf nooit op gekomen waren. Een groot compliment is daarom absoluut op zijn plaats.

duidelijke communicatie en snelle levering

duidelijke communicatie en snelle levering kortom zeer tevreden met de dienstverlening van kamera express

stipt op tijd en keurig afgeleverd. compliment

Kamera Express heeft de TV Keurig op tijd en prima afgeleverd. Complimenten voor de service. Ook gedurende het aankoopproces zijn wij goed ingelicht en op al onze vragen hebben wij een prima antwoord mogen ontvangen

Prima geholpen

Op zoek naar een nieuw zoomlens van de echte Nikon kwaliteit kom ik uit bij een prima AF-S 18-140mm F3.5-5.6. Prima eerste ervaringen.

Hulpvaardig

Product perfect aangekomen. Wel niet tijdens de beloofde periode van 2 dagen maar het was Black Friday dus vergeef ik het :) Ze waren hulpvaardig bij het zoeken naar een oplossing rond de levering.

Goede camera

Prijs is goed, goede kwaliteit en snelle levering, ik ben tevreden.

Op Black Friday besteld. Niet alles ging in 1x goed, maar daar had ik begrip voor, gezien de drukte. Ondanks de drukte werd ik netjes geïnformeerd via de mail en heb ik een hele mooie prijs kunnen afspreken voor de LG C9. Al met al dik tevreden!

fijne winkel

Eerst voor advies naar de winkel in Tilburg geweest. Super geholpen daar. Ik ben daarna nog veel gaan denken en later terug geweest om mijn camera te kopen in de winkel in Breda. Hier konden de werknemers nog wel wat leren van hun collega's in Tilburg (vriendelijkheid en behulpzaamheid). Maar al met al een fijne winkel waar ze je goed kunnen informeren en adviseren.

Klant vriendelijk, service gericht personeel Top

Uiterst tevreden met de aankoop van mijn LG televisie bij Kamera Express. De prijs was scherp. De levering was zeer snel en in beloofde tijd interval. De communicatie via mail is duidelijk. Telefonisch zijn ze zeer goed bereikbaar en wordt je netjes en adequaat geholpen.

Klant vriendelijk, service gericht personeel Top

55 Essebaan