Heel aangenaam
Top webwinkel. TV besteld en netjes met de eigen service conform afspraak geleverd. Precies zoals het hoort.
LG TV besteld snel en onbechadigd ontvangen. Ben heel blij met mijn aankoop en de levering
Perfect geholpen op een zeer drukke black friday bij Kamera Express in Capelle aan de Ijsel . Zeker 25 wachtenden voor mij die door een goed team in no time was geholpen. Goed advies gekregen over de camera en objectief nadat ik duidelijk had gemaakt waar ik de camera voor ging gebruiken. Alle overige standaard opties ook besproken. Ik hoop veel plezier te gaan beleven met de Lumix G DMC-G7H met een 14-140mm objectief
Na veel uitzoekwerk gewacht op Black Friday en bij Kamera Express een systeemcamera met lens besteld vanwege de extra 5 jaar garantie en flinke korting. Ook vind ik het prettiger om bij een bedrijf te bestellen waar je ook fysiek naar toe kan gaan als er wat is. Ik kon kiezen op welke dag mijn set bezorgd zou worden en er is netjes op de juiste dag geleverd.
Ging naar Kamera Express omdat ik niet kon kiezen tussen 3 typen camera’s. Ik verwachtte dat de medewerker mij alle 3 de types liet zien en duidelijk de verschillen/sterke punten uit zou leggen, maar dat deed hij niet. Ondanks dat ik duidelijk aangaf mijn Canon lenzen op een Sony te willen kunnen gebruiken m.b.v. Sigma MC 11 probeerde hij me Metabones mount te verkopen en een Sony lens, waarmee ik totaal niet het bereik zou hebben van mijn Canon lenzen.. Ik was overall nogal teleurgesteld over de bejegening (was ondertussen van alles op internet aan het opzoeken, weinig parate kennis). Misschien heb ik het net slecht getroffen.... Wat hij wel goed deed was me een iets ouder type Sony verkopen wat me 500€ scheelde en MP’s die ik als gelegenheidsfotograaf niet nodig zou hebben.
Nieuw tv Philips43PUS7394/12 aangekocht via Kamera Express. Bestelling en levering verliepen vlot. Het toestel is heel gemakkelijk te instaleren, alle gegevens komen op het scherm. Prima tv, prachtig beeld, ook met de Ambilight. Het beeld, alsook de ondertiteling is heel scherp.
CANON EF 100-400MM II F/4.5-5.6 L IS USM (DRAAIZOOM) + ET-83D ZONNEKAP gekocht. Goede hulp van aardig personeel. Zeker aanrader.
Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe philips tv, de 50PUS8804 kwam ik terecht bij kamera express.nl, op black friday hadden ze veruit de beste prijs. Het online bestellen ging enorm makkelijk en voor de aflevering werd ik van tevoren keurig gebeld voor een afspraak, de bezorging was keurig via Thijse Koeriersdienst. ik ben heel erg blij met mijn aankoop en de geweldig snelle levering tegen de beste prijs via kamera express, een absolute aanrader
Na online aankoop een snelle levering ondanks de black friday drukte. De Canon 5D mark iv is een mooie stap vooruit na twee jaar gebruik te hebben gemaakt van de 7D mark ii.
Mooie ruime winkel, vriendelijk personeel, moest wel lang wachten vanwege black Friday drukte, maar goed geholpen. Helaas mijn lens in een blanco doosje zonder beschrijving erop of erbij. Lens is verder prima, keurig netjes, doet wat hij moet doen. Wel vrij zwaar in verhouding tot de camera.
Online de Canon 90D besteld en in de winkel afgehaald. Alhoewel ik niet echt inhoudelijke vragen had, gaf de verkoper mij wel wat tips over de aanschaf van geheugenkaartjes en het kort even gehad over de verschillen tussen de EOS RP en de 90D. De winkel (in Den Bosch) was erg netjes en overzichtelijk ingedeeld, ik voelde mij als een kind in een snoepwinkel. Het enige verbeterpuntje wat ik heb gaat om de site nadat de bestelling geplaatst is. De donkere tekst welke aangeeft dat de bestelling gelukt is, was erg donker en dat is niet goed leesbaar op de donkere achtergrond.
Ik fotografeer 20 jaar met plezier met Nikon camera's. Nadat mijn d5100 het begaf (ergerlijke foutmelding mbt spiegelmotor) toch maar weer bij dit merk gebleven en een d5600 body aangeschaft. Installeren en koppelen met snapbridge ging eenvoudig.
Heb de een nieuwe camera gekocht en heb deze gereserveerd via de site de dag erop de camera opgehaald en ben geweldig geholpen bij de Kamera Express Den Bosch.
Ondanks Blackfriday, snelle service. Mijn mooie nieuwe dure camera goed verpakt ontvangen
Na contact met de klantenservice en beantwoording van mijn vraag de LG55C9 besteld. Uitermate tevreden over de dienstverlenging en communicatie. Verder een scherpe prijs en na betaling werd er direct contact opgenomen voor de levering. Koerier is afspraak stipt op tijd nagekomen en stuurde netjes een sms-bericht de dag voor leveringen met een tijdsvak van 2 uur waarop de bezorging plaats zou gaan vinden.
Goede aankoop gedaan: na Black Friday en Cyber Monday gaat de prijs omlaag met 15% ! Camera opgehaald in Groningen en korte toelichting ontvangen. Plezierig geholpen. Nu ermee aan de slag.
Zeer goed geholpen in de winkel in Amsterdam (Parnassusweg). Heel blij met de aankoop!
Voor advies en aankoop van een nieuwe systeemcamera naar Kamera Express in Utrecht gegaan. Ik werd goed geholpen door een van de medewerkers met advies voor mijn keuze, vergelijkingen met andere camera's en daarna hij maakte een reservering voor de camera van mijn keuze met toebehoren. Twee dagen later kreeg ik netjes een mailtje dat mijn reservering in de winkel lag en werd ik door een andere medewerker ook goed geholpen. Omdat ik twijfelde over de grootte van de cameratas kon ik het toestel even passen in verschillende tassen. Erg tevreden naar huis gegaan met mijn aankoop, de komende dagen ga ik de camera uitproberen.
Zondag besteld, dinsdag in huis. Alles is naar wens.
Ik ben erg blij met mijn aankopen van kamera-express. Ze zijn super snel en beschikken over professioneel advies.
Jaren geleden tot nu, heb ik diverse camera's gekocht bij Foka in Rotterdam, die nu overgenomen is door Kamera Express. Er zijn een aantal grote spelers en toen ik een nieuwe camera set met lenzen wilde gaan aanschaffen, ben ik eerst eens gaan rondkijken... Ik heb diverse gesprekken gehad met diverse bedrijven en kwam steeds weer terug in Den Bosch. Niet alleen de koffie is daar lekker, maar men help je met een goed advies en hier nemen ze ook echt de tijd voor. Sorry voor de vele mensen die hebben moeten wachten :-) Ik heb inmiddels mijn bestelling gedaan en bedank hier ook zeker Marco van Kamera Express Den Bosch voor...
Philips 43PUS6504/12 gekocht, snelle levering!
Recent bij Kamera Express de Canon EDS 800D gekocht. Vooraf uitstekend advies gekregen over welk type camera het beste past bij onze wensen, zonder daarbij gelijk de allerduurste aan te bieden. De canon EDS 800D heeft een mooie beeldscherpte, zeker icm de bijpassende lenzen. Bovendien een zeer gebruiksvriendelijke camera in gebruik.
Had online een bestelling gedaan voor een héél groot bedrag. Zoals ze beloven "voor 23:59 besteld, morgen in huis". Al eerder bij ze besteld en dat verliep prima. Dus dat durfde ik nu wel aan. Gezien het flink hoge bedrag, vond ik het niet echt prettig dat ik maar geen track/trace bericht kreeg van mijn bestelling. Vanwege de drukte met Black Friday kreeg ik ze telefonisch niet te pakken. Had het al een paar keer geprobeerd, maar na lange tijd wachten maar neergelegd. Uiteindelijk de 3e keer maar volgehouden... en uiteindelijk iemand te pakken gekregen. Nu bleek dat er een "gratis" printer bij mijn bestelling zat (die ik overigens niet kon verwijderen, die wilde ik namelijk helemaal niet, maar kon hem NIET verwijderen uit mijn bestelling!) die momenteel niet meer leverbaar is. En ze leveren pas uit als de gehele bestelling compleet is... ! OK??! Dus ik heb toen maar gezegd dat ze dat niet kunnen maken als ik eerst zo'n groot bedrag moet overmaken voor spullen die ik zelf besteld heb en die allemaal voorradig zijn, maar door een gratis printer die ik NIET wil hebben en NIET kan verwijderen uit mijn bestelling en niet op voorraad is, mijn hele bestelling tegen te houden... Ik ben inmiddels een heel groot bedrag lichter... maar geen spullen! Dat kan echt niet in mijn ogen! Dat hebben ze dan nu in principe netjes opgelost door de verzending op te splitsen. Eerst nog even afwachten of ik nu snel een track en trace ga krijgen en wanneer het geleverd gaat worden. Maar ja, dit is dus zeker niet meer binnen 1 dag geleverd. Jammer. Zit er namelijk écht op te wachten en heb het gewoon nodig deze week. In principe voor nu is die opsplitsing een prima oplossing natuurlijk. Maar de situatie is wel héél krom! Eerlijk is eerlijk, nooit eerder problemen met ze gehad. Maar ja, ik bestel dan ook zelden voor zulke bedragen... ;-)
55 Essebaan
Capelle aan den ijssel 2908 LJ