Altijd kundig personeel die prima adviezen geven

Geweldige service in filiaal goes

Hele goede advies en uitleg gehad!!

een aanrader voor aankopen

vlotte bediening en afhandeling der zaken

zeer vakkundig !!!!

Ervaren medewerker in winkel Eindhoven , die duidelijk de verschillen tussen de body 's kon uitleggen, nam echt de tijd voor ons

Eerlijk advies

Wij kwamen bij kamera express met een idee in ons hoofd.. Wij werden vriendelijk te woord gestaan en werd gevraagd waar we naar op zoek waren. Tegelijkertijd zette we onze oude camera op tafel om in te ruilen. De verkoopster vertelde in alle eerlijkheid dat als we voor onze keus zouden gaan we slechtere foto's zouden krijgen als dat we nu gewend waren. en dat we beter een andere camera zouden kunnen kiezen deze zou echter wel duurder zijn. Na opties besproken te hebben liet ze aan ons de keus.. en gaf het advies echt goed na te denken wat we wilde.. we zouden naar huis gaan maar omdat we zo fijn geholpen waren en eerlijk advies kregen waren we na kort overleg in de auto er over eens we gingen voor het advies en zelfs de verkoopster stond te kijken hoe snel we weer terug waren.

Doen wat ze beloven

Ik heb inmiddels meerdere keren besteld bij Kamera Express.nl. Alles is naar volle tevredenheid verlopen. Overzichtelijke site, makkelijk te bestellen en tot nu toe altijd de volgende dag in huis zoals beloofd. Top dus.

Zeer klant vriendelijke hulp en uitleg in de winkel.

In de winkel van Kamera Express in Breda werd ik zeer vriendelijk en vakkundig geholpen met het uitzoeken van een compact camera. Diverse camara's kon ik uit proberen en ze gaven een duidelijk uitleg over de verschillende camera's.

Uitstekende en vriendelijke zaak met goeie service en prijzen.

Ik heb al twee cameras hier gekocht en ben zeer tevreden. Ze hebben heel vriendelijk en ervaren personeel. Ze hebben heel veel keuze uit niet alleen cameras. Ook tripods en tassen oa. Ik ben blij met ze :)

Doen wat ze beloven

Heb actieproduct gekocht met gratis fotocursus en verlengde garantie tot 5 jaar

“Altijd” weer thuiskomen

Vandaag een Ef 70-200mm f/4 is USM gekocht en wederom zeer tevreden van de lens. Prima in de handliggend en zo goed als geruisloos. Zeer tevreden.

Ik heb er onlangs een Nikon D500 gekocht en ben er zeer tevreden over. Super camera!

Heb de camera vandaag ontvangen voelt goed aan.

Heb de camera vandaag ontvangen. Voelt goed, ademt kwaliteit. First things first: batterijen laden (zitten er 2 in de doos, niet verkeerd toch?) settings aanpassen dwz Youtube filmpjes bekijken alsook de Sony NL site raadplegen. Firmware was up to date!. Shooting: nog niet veel kunnen doen (helaas, echter kan me wel wat beheersen in deze met goede vooruitzichten in het verschiet). Heb het FE 50 mm 1.8 Sony objectief (nifty fifty) erbij aangeschaft om ervaring op te doen met deze camera. Eerste indruk is zeker niet verkeerd (zelfs pixel peeping moet ik aan wennen met deze 42 megapixel files). Aanschaf van een premium objectief volgt nog want heb wat in te ruilen en wil mijn tijd nemen om de juiste keuze te kunnen maken. En ja dan zit je bij Kamera Express natuurlijk goed. Happy Shooting

Top webshop

Na lang aarzelen over 2 camera's, via het contact formulier, goed advies gekregen over de producten. Na bestelling goed op de hoogte gehouden van het verloop van het pakket, en binnen 24 uur in huis. Keurig verpakt.

Goed geholpen en vriendelijk personeel.

Ik heb een camera kit aangeschaft met 2 lenzen. Ik ben gaan kijken in de winkel Kamera Express in Dilbeek en ben daar goed verder geholpen. Ze hadden meteen alle kit-artikelen die ze online aanboden. Het personeel was vriendelijk en ze hebben me goed uitgelegd om de garantie verder aan te maken.

Fijn geholpen

In de winkel in Den Bosch geweest en heel fijn geholpen met het uitzoeken van een lampenset. bij terugkomst thuis toch nog wat twijfel en toen de klantenservice gebeld en die hebben mij wederom goed geholpen door het beantwoorden van mijn vragen

Snelle en kundige service

Ik zocht al een tijdje naar een nieuwe Canon Body. Kreeg via bevriende fotograven de tip om eens langs te gaan bij een winkel van Kamera Express. Dit was top, werd snel en kundig geholpen door de medewerkers van Kamera Express. Kreeg de antwoorden wat ik wil en schiet nu met mijn nieuwe camera! :-)

vriendelijk en deskundig geholpen

Een vriendelijke medewerkster luisterde goed naar mijn wensen en dacht goed mee.

Super service!!! Je zou stom zijn om je tv hier niet te kopen!

Een bedrijf met officiële erkenning van merken, garantie van 5 jaar! Zie je nergens. Heb mij lg oled tv hier gekocht, ze hielpen me zelf mee het in de auto te tillen. Super scherpe prijzen ook. Ik zou niet weten waar je anders een tv moet kopen, hier heb je alles wat je wenst!

Prima winkel

Goed advise prima geholpen

Super geholpen bij de aanschaf van een spiegelreflexcamera en lens. Vakkundig personeel dat de tijd neemt om te helpen en uitleg te geven.

Prima uitleg en vriendelijk personeel

Ik heb een Sony DSC RX10 MKIV gekocht en ik ben prima geholpen. De verkoper was professioneel en nam alle tijd om alles uit te leggen. Ik heb mijn oude camera met toebehoren ingeruild en een keurige prijs ontvangen.

Laagste prijs en super service

Naast de laagste prijs voor mijn LG OLED 65E9, was de service ook top: reactie op mijn prijsaanvraag binnen enkele minuten, tv besteld om 18.00u en de volgende ochtend (op zaterdag) werd ie al netjes afgeleverd. Aanrader!

gweldige service en uitleg

Bij kamera express in Arnhem geweest en werd fantastisch geholpen door de medewerker van dit filiaal. Diversen objectieve getest en tot een mooie aankoop gekomen van Canon 18-200mm. we gaan er heerlijk mee fotograveren.

Snelle, duidelijke en eerlijke service!

Zeer snelle reacties via de helpdesk per email, daarnaast geen geneuzel mbt laagste prijsgarantie wat je bij andere (web)winkels wel eens ziet. Gelijk de laagste prijs matchen, petje af! Daarnaast gedegen advies en mij voor slechts 50 euro op een model gewezen dat vele malen beter uit alle tests komt. Zou hier zeker nogmaals kopen en de winkel van harte aanbevelen. De landelijke dekking van fysieke winkels speelde ook zeker een rol. Dit is toch makkelijker om langs te gaan ipv contact zoeken met een onbereikbare helpdesk. Dus al met al, top!

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ