Goeie service en prima product

Mooie nieuwe body spiegelreflex camera gekocht. Levering was volledig naar tevredenheid en product was compleet in de verpakking en werkt perfect. Zeer tevreden

Perfecte service en goede prijzen

Na vlot contact via e-mail een goede deal kunnen sluiten, orderverwerking en bezorging verliep vlekkeloos.

Prima en vlot afgehandelde aankoop

Zonder problemen en snel afgehandeld en toelichting op de actie voor deze lens.

Paar dagen goed geholpen door de medewerker. Was opzoek naar een camera. Uitgebreid naar me geluisterd en gekeken wat er bij me past. Ook qua lenzen en andere toevoegingen.

Super goed advies

Super goed advies bij Kamera Express Zwolle gehad. Gratis 5 jaar garantie en een fotografiecursus bij mijn camera gekregen.

vriendelijk onthaal en beschaafd personeel

Kwam met defecte camera de winkel binnen en ging weer naar buiten met een nieuwe camera plus een adres waar ik eventueel de defecte camera kan laten repareren. Kost wel een paar centen maar ben dik tevreden met mijn nieuwe veel betere camera met precies al de mogelijkheden die ik er graag op wil hebben.

prima advies

Ik zocht een upgrade voor mijn Sony A58 fototoestel, de winkelier gaf me zeer goed advies en beantwoordde al mijn vragen.

Goede service en uitleg

Macro lens aangekocht en voldoende uitleg gekregen

mooie camera

pas ontvangen nog leren , lijkt me goed toestel

Snel afspraak kunnen maken over levering tv, direct af te halen

OLED tv inclusief bijpassende muurbeugel gereserveerd en direct af kunnen halen. Werd netjes geholpen met in de auto laden, goede service!

Snelle en vakkundig advies.

Goede uitleg en advies gehad.

Goede ervaring

Goede uitleg gekregen over het gekochte product.

Een weergaloze service voor een weergaloze camera.

Nu twee maanden in het bezit van een XT-3 van Fujifilm! Een hele fijne camera die mijn vorige nikon d7000 in het niet gooit! In de winkel alle uitleg gekregen over verschillende bijkomstigheden, dat accu's van derden mits je goed zoekt helemaal niet ernstig zijn. Maar wel goedkoper! Kwaliteit boven kwantiteit. Dat is wat de service was.

Geweldige en vakkundige service

Ik ben telefonisch zeer goed door Kamera Express geadviseerd. Tijdens het bestelproces ben ik zelfs 's avonds laat nog super geholpen door de medewerkers van Kamera Express

Super camera gekocht voor een mooie prijs

Duidelijke website. Bestelproces ging super snel. Goede aanbiedingen en goede prijzen. Levering ook erg snel. Goed verpakt thuis bezorgd.

Prima geholpen

Ik heb in de winkel een oude lens ingeruild voor een nieuwe, nadat ik eerst per mail een prijsindicatie had opgevraagd. Goed geholpen, snelle afhandeling.

Slecht

Categorieën Mijn Reviews Mijn Instellingen Help UITLOGGEN Alternate Text sabine kuijper NL Voor bedrijven profielfoto van sabine kuijper sabine kuijper Nederland 2 Reviews 2 Gelezen 0 Nuttig Review over Foka sabine kuijper 2 reviews 1 ster: zeer slecht 2 minuten geleden bijgewerkt Kapotte Samsung tv, maar geen geld terug of tv Mijn zoon heeft een Samsung TV bij jullie besteld. En was daar heel blij mee Uiterst voorzichtig heeft hij deze met mij en een vriend gemonteerd. Bij aan doen van de tv bleek dus een zwarte balk aan de linker bovenhoek te zitten. Mijn zoon heeft voorzichtig aan het scherm gevoeld of er een kras op het beeldscherm zat, dat was niet het geval. Ook ging daarna de tv niet meer aan. Mijn zoon heeft meteen gebeld en foto's toe gestuurd. De tv werd weer opgehaald. Hierna kreeg mijn zoon een koud kil mailtje, daarin stond er is drukschade door jezelf veroorzaakt is, (wat niet het geval is). En we kunnen de tv niet meer verkopen. En je krijgt daar door je geld niet terug. Nou dat kan dus niet. WIJ hebben een ondeugdelijk product geleverd gekregen, en dat hebben meer klanten van u gehad. Had mijn zoon eerst maar de reviews gelezen. Ten eerste pleegt u contractbreuk, Ten 2 de een product kan u terug sturen naar u leverancier. En er zit 2 jaar garantie op. Ook heb ik Samsung zelf gebeld met dit verhaal. En wat jullie doen mag dus niet. Ik wil dat mijn zoon zijn geld uiterlijk 1 november 2019 op zijn rekening heb staan. Anders gaan we stappen ondernemen richting rechtbank, juridische loket is al op de hoogte. Justin Meeuwsen Opdrachtnemer 8077319 Wij kopen hier nooit meer wat. En zou het ieder ander ook afraden. Zeker nu ik weet dat al 3 x eerder hetzelfde verhaal erop staat (volgens mij gaat het steeds om dezelfde Tv, maar steeds weer in nette doos). Makkelijk geld verdienen zo, Maar MAG NIET Een zeer kwade moeder.

Top service goeie koffie

Goede kwaliteit

Alles naar wens!

Goede aanbiedingen met 5 jaar garantie momenteel. Afhandeling bestelling prima. Klantenservice naar aanleiding van een vraag perfect.

Vriendelijke verkoper die de tijd neemt

Alle tijd om nog even te kijken of de camera goed in de hand ligt. Of er accessoires bij gewenst zijn, wat ik er mee wilde doen en of dit wel de juiste keuze was. De verkoper nam de tijd en dacht goed mee. Voor mijn oude camera kreeg ik helaas een stuk minder dan ik had verwacht

Heel fijn geholpen tijdens het bezoek aan de winkel

Binnen ons huishouden hadden we al 1 TV Philips 32PFS5803. En deze beviel zo goed dat er een tweede en derde is aangekocht. Hij heeft een mooie prijs- kwaliteitsverhouding bij Kamera Express

Helder, duidelijk

Deskundig en klantvriendelijk

Zeer goede ervaringen met dit bedrijf. In de winkel staat gedreven personeel. Ze nemen de tijd voor je en goede adviezen.

Zeer goede TV en uitstekende hulp van Kamera Express

Klantenservice was duidelijk over de procedure en hoe en wanneer de TV afgeleverd zou worden, TV is is goede conditie en ben er zeer blij mee.

goede service

Marants versteker gekocht was helemaal top

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ