Super vriendelijk personeel en een vakkundige uitleg gekregen, echt niet opdringerig. We komen steeds terug en hebben het ook al vrienden naar Kamera Epress gestuurd en waren net als wij super tevreden.
Ik heb online mijn tv besteld bij Kamera express. Ongeveer 2 uur nadat ik de bestelling had gedaan werd ik al gebeld over de levering van mijn tv. Ik had de tv woensdag besteld en afgesproken mijn bestelling op vrijdag te laten leveren. Donderdag kreeg ik al een berichtje over de verwachtte tijd dat mijn bestelling wordt geleverd. Mijn bestelling kwam goed op tijd en werd netjes afgeleverd. Zeer tevreden over de snelle communicatie en levertijd. Precies wat je hoopt te verwachten bij een online bestelling
Ik ga al een aantal jaren naar Kamera Express in Den Bosch voor mijn fotografie. Er is professioneel personeel die weten wat zij verkopen en daardoor een goed advies kunnen geven. Dat geeft mij een prettig gevoel!
De uitleg over mogelijkheden van de monitor was goed er werd echter geen uitleg gegeven over de garantiebepalingen. Ook was er in de doos geen formulier. De doos was open geweest wat opdat moment niet prettig over komt. Thuis de monitor aangesloten waarbij bleek dat er geen branduren waren. De monitor was dus ongebruikt. Elders werd de monitor met geopende doos voor een lagere prijs aangeboden maar met een sterk gereduceerde garantie termijn.
Er werd in de winkel veel tijd voor ons genomen en er werd veel uitleg gegeven!
Ik heb mijn nieuwe Sony camera (sony rx10 mark 4) gekocht in de winkel van Kamera Express in den Bosch. Ik werd zeer vriendelijk geholpen en mijn vragen werden zeer goed beantwoord.
Uitstekende service!!!!! Geweldige lens!!!!!!!
Al verschillende keren apparatuur voor fotografie gekocht zowel op de site als in de winkel in Groningen, in iedere keer op een geweldige in correcte geholpen.
Binnen 1 dag zonder problemen geleverd
Vandaag ben ik naar de winkel van Kamera Express in Den Bosch geweest. Daar zeer vriendelijk geholpen door de verkoper. Het toestel dat ik wilde kopen kon ik uitgebreid bekijken. Uiteraard met batterij er in zodat de functies ook werkten. Na de uitleg heb ik het toestel ook gekocht.
Ik werd zeer goed geholpen, de verkoper had duidelijk kennis van het materieel. Door stap voor stap mijn eisenpakket te doorlopen kwamen we tot een perfecte combinatie voor mijn camera!! Super blij er mee!!!
Ik had thuis al wat vooronderzoek gedaan voor het kopen van een systeemcamera, maar wilde van een expertise winkel nog wat gedetailleerdere info vergaren. Het is namelijk een eindeloze put als je eenmaal op internet de zoektocht bent gestart. Ik werd heel goed geholpen door een hele vriendelijke dame die ook ruim de tijd voor me nam. Los daarvan kreeg ik geen gekke, onnodige dingen aangesmeerd. Al met al een hele fijne, grondige koopervaring en heel tevreden met mijn besluit!
De camera Sony A6000 met de lens Sony SEL 18-105mm F/4.0 G OSS powerzoom aangeschaft voor hobby fotografie. De camera maakt scherpe foto's met heldere kleuren. Ook bewegende objecten fotograferen gaat moeiteloos. Verder is de camera ligt en goed hanteerbaar. Bediening eenvoudig.
Kamera express is een fijne winkel die de tijd voor je neemt en goed en eerlijk advies geeft.
Vaste klant bij Kamera Express en de service en kennis van de producten is top. Bovendien altijd scherp geprijsd.
Het personeel heeft er veel verstand van. Ze leggen goed de verschillen uit tussen de camera's.
LG 55UM7450 PLA gekocht, prima TV voor goede prijs. Installatie en bediening eenvoudig. Wel een nieuwe Ziggo adapter nodig (1.4)
Special thanks to Quentin, we zijn echt heel goed geholpen door hem en dat is heel prettig met een dergelijke flinke aankoop.
eind 2017 heb ik een Canon Powershot G7X mark II gekocht voor 500 euro bij Kamera express. Dozen schuiven kunnen ze wel maar toen de camera augustus 2019 defect ging was hun reactie dat het vochtschade was en dat de reparatie 465,35 euro kostte. Nu is één ding zeker ik heb de camera nooit in de regen gebruikt dus mijn reactie was dat alleen maar zweet van mijn handen zou kunnen zijn. Daar moet een camera tegen kunnen anders kan je er niets mee. Dus ik gaf aan dat ik dan de koop ongedaan wilde maken omdat de camera niet voldeed aan de verwachting dat ik hem in mijn handen kon houden In hun volgende mails komt het defect door vocht niet meer voor, ze weten niet hoe het defect is ontstaan maar het is geen fabricagefout dus geen garantie. De camera werd altijd in een tasje bewaard er zaten zelfs geen gebruikssporen op. Te achterlijk voor woorden dat het door Kamera express heel normaal gevonden wordt dat als een camera van 500euro na 1j en 8mnd defect gaat een reparatie opgeeft van 465euro zonder ook maar ergens in tegemoet te komen. Dus kortom dozen schuiven kunnen ze maar zo gauw er een probleem is geven zij niet thuis. Zie ook de vele klachten als mensen hun product terug sturen of dat als er niet geleverd wordt, hun geld moeizaam terug krijgen. Kortom koop liever bij een ander bedrijf, ongeveer dezelfde prijs maar wel met een goede garantie, zoals Bol, Media Markt, Coolblue, ect die hebben een betere service dan Kamera express, zij hebben niet eens een retour beleid. Bij alle andere bedrijven kan je een sticker downloaden om het product gratis retour te zenden. Bij Kamera express niet.
Drie weken aan het wachten of een teruggave van mijn retourzending 5 keer gebeld en iedere keer wordt aangegeven dat het geld terug gestort is. O ja maar dat je er dan nog 10 dagen op moet wachten. Na die 10 dagen nog steeds niets. Gisteren weer een gouden toezegging gehad....zonder resultaat. O...wat vinden ze het toch allemaal vervelend voor mij Voor mij nooit meer kamera express
Natuurdocumentaires zijn een waar genot om naar te kijken, maar ook series bekijken en optredens via you tube zijn een lust voor het oog !
Een half jaar geleden de Olympus TG 5 aangeschaft met onderwaterhuis bij Camera Express Eindhoven . Goede uitleg en service gehad toen . Daarom nu opnieuw gekozen voor Kamera Express voor een systeemcamera . Na weer een goed uitleg gekozen voor een A6000 Sony . Een tevreden klant .
Ik heb diverse foto-apparatuur gekocht bij kamera-express. Levering was snel en accuraat. Omruilen van een onderdeel via de winkel in Tilburg was heel makkelijk en met alle gewenste voorlichting. Goede service.
Ik kwam voor advies voor een nieuwe full frame spiegelreflex camera incl. zoom lens. Prima en uitstekend geadviseerd door de medewerker in de winkel in Capelle en tot een aankoop gekomen naar keuze en na uitproberen. Hier kom ik zeker terug! Top winkel en service.
Vaker besteld, altijd top geregeld! Maar deze keer niet zo heel blij mee.. nieuwe lens besteld, dit bleek de verkeerde mount te hebben. Nieuwe lens besteld en de eerste retour gestuurd. Krijg ik voor de eerste een tegoedbon omdat ik 1 week te laat heb terug gestuurd... ik vind dit anno 2019 geen stijl en wil gewoon mijn geld terug. Dat geld zit immers al in de juiste lens. Voortaan ergens anders heen dus!
55 Essebaan
Capelle aan den ijssel 2908 LJ