Heel goed advies bij aankoop camera !!!!

Bij aankoop van mijn camera kreeg ik uitgebreid deskundig advies. Mijn camera voldoet volledig aan mijn verwachtingen , ik ben er heel blij mee.

Een grote zaak met kwalitatief goed personeel

De service is prima.

Begon stroef maar verliep daarna prima!

Helaas stond er op de site een andere bedrag voor het inleveren van een om d em5 dan de verkoper in eerste instantie wilde geven. Maar nadat ik het hem liet zien, werd het inleverbedrag verhoogd, maar altijd nog € 49,-- minder dan op de site. Heb het maar aanvaard omdat de verkoper aanduidde dat op verkoopsites de om d em5 voor €50,-- werd aangeboden. Verder was de verkoper ontzettend gewoon en aardig en correct en op de hoogte. Ik heb en had vertrouwen in hem. Heb dan ook een nieuwe Olympus OM D EM-5 Mark 2 gekocht.

Deskundig advies en persoonlijke service in City Amsterdam

Verschil in service tussen City Amsterdam en Amsterdam Zuid was erg groot. Als je naar de winkel gaat, dan zeker de City doen! Daar wordt goed meegedacht en geluisterd en eerlijk advies gegeven door Rogier. Als je via de site koopt, dan nog steeds een hele handige partij. Let wel even op de prijs als je iets in een voorbeeld setje koopt, soms is het aanschaffen van alle producten los (camera en lenzen los) nog goedkoper! Ze bieden 5 jaar garantie!

Veel kennis en ervaring en helpen je graag!

In de winkel Zwolle zijn we goed geholpen met de aanschaf van een Sony AS7III + Tamron lens. Het personeel is er vriendelijk en hebben verstand van zaken!

Klantvriendelijk met snelle communicatie

Klantvriendelijk met snelle communicatie. Uiteindelijk een mooie deal kunnen maken.

Deskundig, betrouwbaar en snelle levering

Ik heb meerdere malen producten bij Kamera express besteld. Dit keer van de outlet afdeling. Het product is in goede staat en de levering is zeer vlot verlopen. Ik zou dan ook gebaseerd op deze ervaring het aanschaffen van outlet artikelen aanraden.

Geweldige service!

Erg fijne persoonlijke benadering! De verkoper heeft echt de tijd voor ons genomen(ruim 2 uur). Voor de aankoop van mijn systeem camera. Hij heeft ook echt alle opties overwogen, met de intentie dat ik echt de juiste keuze maak en dat dit model bij mij past waarvoor ik het wil gebruiken. Liep met een glimlach de deur uit.

Een bijna alleskunner !

Na jarenlang gebruiker van een Sony spiegelreflex camera - waarbij bij een val afgelopen zomer het kantelbaar led-display stuk bleek – wilde ik opnieuw een Sony camera met minimaal alle opties van een spiegelreflex en een groot zoombereik zonder verschillende lenzen. Na een oriënterend marktonderzoek kwam de Sony RX10 IV al snel als favoriet naar voren omdat het apparaat een bijna ‘alleskunner’ is : de Zeiss-telelens 24-600mm, 4K filmen, snelle autofocus en nog veel meer voor deze niet-professionele fotoliefhebber. Ook de positieve reviews (best reviewed in aug 2019 op kieskeurig.nl) en testresultaten en hebben mij doen besluiten om deze camera aan te schaffen. Ik heb de camera aangeschaft bij Kamera-Express in Den Haag vanwege hun vak specialisme, de look & feel te testen en om de finale bevestiging te krijgen dat ik de juiste keuze had gemaakt voor ik dit prijzig speelgoed zou aanschaffen. Ik kreeg de vakkundige uitleg die ik zocht mét de glimlach. De verkoper attendeerde mij ook op een adres voor het eventueel laten repareren van mijn Sony spiegelreflex. De camera was bovendien ook in de aanbieding nadat ik Sony’s zomeractie was misgelopen en ik wandelde de winkel uit met ook nog 2 vouchers voor een online basiscursus fotografie en studiofotografie! Inmiddels de eerste basisinstellingen van de camera onder de knie via You Tube-filmpjes want de online Sony handleiding is dik, complex en onoverzichtelijk.

is nog een ontdekkingsreis

Aankoop fototoestel Sony Cybershot DSC-RX10 mark IV Er dikwijls op uit, en meestal in de natuur is mijn levensritme, MET een gemakkelijk fototoestel en dit altijd dadelijk klaar voor gebruik. Dit is m'n eerste aankoop van een duurder fototoestel en een al wat zwaar en steviger model Mijn keuze viel op dit model, mits ik niet veel kennis heb van instellen, dus momenteel nog steeds op automatisch trek, maar toch beter kwaliteit foto's wou. 'k Hoop wel in de toekomst wat meer zicht te krijgen op al die andere manuele mogelijkheden. (misschien via de gratis cursus) Want 'k heb momenteel nog wat problemen met de scherpstelling= ik krijg het niet altijd scherp op wat ik wil of ik vind het resultaat van m'n foto hard (HDR). Misschien dat ik daar nog iets (ook in automatisch) aan kan veranderen ...? Stilaan vooruitgang dus in een nieuw leer-ontdekkings-proces. Onze eerste interesse en antwoorden kregen we van een zeer vriendelijke behulpzame (zeer uigebreide info) jonge man bij kamera express in Turnhout, doch omdat qua afstand Wilrijk voor ons uiteindelijk interessanter was, zijn we daar deze aankoop gaan doen en werden we ook zeer vriendelijk verder geholpen door een jonge juffrouw. We zijn dankbaar voor de service. Maar één maand is sowieso kort om al veel over dit toestel te kunnen vertellen.

Deze top camera Nikon d7500 is elke euro dubbel en dwars waard.

Hij is snel en makkelijk te bedienen.De camera heeft verrassend veel instel mogelijkheden en het kantelbarescherm geeft veel creatieve mogelijkheden. De foto's zijn van topkwaliteit. Ik ben erg blij met deze camera en ik kan hem zeker aanraden.

Goed voor gelicht over het product wat ik heb gekocht

Vlugge levering

Na een tip van een collega heb ik gebeld met Kamera Express. Het was op dat moment druk in de winkel en ik werd later teruggebeld. Ik kreeg een aanbod via e-mail en kon op deze manier mijn bestelling bevestigen. De tv was vlug geleverd :)

Goed, geduldig en vriendelijke geholpen

Verkoper nam de tijd. Ik ben geen ervaren fotograaf en vond het lastig uit te leggen wat ik precies zocht in een camera. De verkoper voelde goed aan wat ik nodig had, maar raadde me een andere camera en ander merk aan dan ik in mijn hoofd had. Hij kon goed uitleggen waarom hij dat deed. Ik ging met een goed gevoel en een uitstekende camera de winkel uit.

Great service, advice and even helped me carry the TV to my car!

Perfecte Afhandeling.

Ben al langere tijd klant bij Kamera Express en ben altijd prima behandeld en bij inruilen van andere kamera een fijne prijs mogen ontvangen. Zie geen reden om een andere kamerawinkel te zoeken.

Canon EOS R is een bijzondere ervaring

De aanschaf van de body Canon EOS R met Control Ring adapter, is een enorme vooruitgang t.a.v mij nog steeds goed bevallende 80D. Ik wilde al lang op een full frame overgaan, maar had ook een zeer goed functionerende EFS 10-22mm. Op oude full frames past deze niet. Hier wel! En dankzij de Control Ring zij alle andere lenzen ook probleemloos te gebruiken. Deze camera heeft daarnaast een veel groter aantal mogelijkheden, wat betreft instellingen en scherp stellen, wat tot een veel uitgebreider scala van creatieve fotografie leidt. De grip is fantastisch en het lichtere gewicht zeer praktisch. Kortom een nieuwe generatie, wat de oude spiegelreflex camara's wel snel zal doen vervangen.

Super blij met de Canon EOS 5D Mark IV!

Nadat m'n oude camera het had begeven het "neusje van de zalm" gekocht! Ben er zo blij mee! Na vele reviews gelezen te hebben een weloverwogen keuze gemaakt. Bij Kamera Express in Goes super professionele uitleg gekregen en hem daar ook gekocht. Op de site zag ik dat de camera daar op voorraad was en ben er al volop mee aan het fotograferen.

Supergoed advies, nemen de tijd en hebben veel kennis

We kwamen voor een bepaald type camera + zoomlens wat bij elkaar zo'n 1300 euro zou bedragen. Na geweldig advies een super camera gevonden voor ongeveer de helft die aan al onze wensen voldeed. Kortom, eerlijk advies met veel kennis van zaken. Wij zijn niet zo thuis in camera's, maar ze namen alle tijd om ons de dingen duidelijk uit te leggen. Wij kunnen Kamer Express iedereen aanbevelen!

Ik ben bij Kamera express uitstekend en vriendelijk geholpen. Goede voorlichting en erg duidelijk. Ging voor een camera, maar heb ook uitstekend voorlichting gehad over een Mavic air drone. Hiervoor ga ik binnenkort zeker naar kamera express, terug terwijl ik deze eerst van plan was ergens anders te kopen.

goede service

ik had vragen over mijn bestelling en bezorging. De vragen werden goed beantwoord en ik zou hier zeker weer bestellen , tv werd netjes bezorgd door koerier.

super

Zeer goed geholpen

Klantvriendelijk en deskundig

Nieuwe macrolens gekocht. Wederom werd alle tijd genomen voor uitleg en advies op maat. met een mooie macrolens naar huis gegaan.

niet zo geweldig

ik ben geholpen door een medewerker die er niet zoveel zin in had nmm ,want hij kwam nogal ongeiintresseerd over. Had zeker een maandagochtend humeur. Jammer,want ik ben in deze winkel beter gewend.

goede service en verkopers met kennis

Al jaren koop ik mijn mijn camera-spullen bij Kamera Express. Het personeel luistert goed en heeft op veel vragen een antwoord. Ze proberen met je mee te denken en attenderen je op de verschillende mogelijkheden.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ