Krijg geen garantie op reparatie, terwijl ik daar wel recht op heb

Ik wordt al enkele maanden van het kastje naar de muur gestuurd door Kamera Express. Afgelopen voorjaar heb ik mijn Canon 70D camera afgeven bij KameraExpress Zwolle omdat deze niet goed meer werkte. Na enkele weken kreeg ik een prijsopgave van 329,24 euro. Mijn camera zou voor dit bedrag volledig worden gerepareerd, zodat het weer naar behoren zou werken. Ik heb 329,24 euro betaald en toen kon ik mijn camera weer ophalen. Alleen wat bleek toen ik de camera weer wilde gebruiken: hij werkte nog steeds niet naar behoren. Ik weer terug naar Zwolle, waar ook de medewerker de camera testte en tot de conclusie kwam dat dit niet goed was. Camera werd dus opnieuw verzonden naar TechRepair (bedrijf wat de camera repareert). Tot mijn grote verbazing ontving ik enkele weken later een prijsopgave van 362,52 euro. En nee: geen garantie omdat er vochtschade was geconstateerd. Deze vochtschade/oxidatie was duidelijk te zien op bijgevoegde foto's. Een zeer slecht excuus. Allereerst was duidelijk te zien dat deze vochtschade niet binnen enkele maanden kan ontstaan. En waarom hebben ze dit dus tijdens de eerste reparatie niet gezien? De camera wordt neem ik aan onderzocht? (75 euro onderzoekskosten) Daarnaast heb ik bij het afgeven van de camera de eerste keer duidelijk vermeld wat de problemen waren en dat het mogelijk ook door vocht kon zijn veroorzaakt (in zomer 2018 tijdens de vakantie namelijk erg veel regen gehad). De medewerker van KameraExpress heeft dit alleen blijkbaar niet belangrijk genoeg gevonden om te vermelden in het reparatie-aanvraagformulier. Dus... Nu zit ik met een kapotte camera, en als ik de camera weer laat repareren ben ik totaal 691,76 euro kwijt. Als ik dit direct had geweten tijdens de eerste reparatie had ik de camera natuurlijk NIET laten repareren. Medewerkers van klantenservice denken niet mee en krijg na 6 mailtjes weer dezelfde reactie terug. De manager is onbereikbaar.

goed advies gekregen

Goed advies gekregen. Medewerker was to the point.

Goede service!

Altijd goed bereikbaar voor vragen. En leuke acties.

Prettige koopervaring

Wij werden uitstekend geholpen door de verkoopmedewerker die ons van alle informatie heeft voorzien. Een hele prettige aankoop.

Uitstekende service

Sony lens besteld in de winkel, en keurig via mail geinformeerd dat de bestelling binnen was. Goed advies gekregen van verkoper Kees zodat ik de juiste keuze kon maken. Prima winkel makkelijk bereikbaar naast grote parkeergarage in Utrecht. Ook nog 1 uur parkeren vergoed gekregen. Ik raad deze winkel aan !!

top winkel met een goede service

Steeds goed geholpen, zeer vriendelijk met een snelle service en levering.

Bestelling ging mis maar werd keurig opgelost

Ik bestelde een televisie op de site van FOKA dat ook van Kamera express is. Ik bestelde deze omdat in de avond mijn oude televisie stuk ging. Ik wilde de volgende dag al televisie kijken. Op de site stond bij een LG televisie de belofte vandaag voor 23:59 besteld morgen in huis. Omdat ik pas om 22:00 mijn bestelling deed belde ik of dat zeker ging lukken. Dit zou lukken en het kon naar een afleverpunt gestuurd worden. Dus ik bestelde. Uiteindelijk nog een keer gebeld of het goed zou komen en dat was ja. In de ochtend nog geen T&T ontvangen. Dus weer bellen. Het bleek toch niet te lukken. Ik kreeg een andere type televisie ivm niet leverbaar (wat er vooraf bij de aankoop al bij stond). Deze televisie ging dus met een koerier. Dus een dag later zou die geleverd worden. Dat zou bij mij niet lukken. Beetje baalde ik wel. Niets was mogelijk en ik leverde mijn eigen oplossing aan om het dan in de winkel op te gaan halen. Dat was uiteindelijk mogelijk en ik kreeg de kosten voor het ophalen in de vorm van een extra optische kabeltje cadeau. Ze zouden de site aanpassen, maar tot heden zag ik dat dat nog niet gebeurd was. Dus goede service en mooie garantie, maar het kan beter goed aan de voorkant geregeld zijn.

Goede verkopers en goede informatie

bij verschillende zaken geweest alleen deze weten waarover ze praten.

Zeer goed!

Klantvriendelijke en vakkundige medewerkers!

Prettige winkel, deskundig advies

Nikon spielgelreflexcamera gekocht, erg tevreden over het toestel. Deskundig advies en de uitleg van de medewerkster in filiaal Leeuwarden

Super aankoop, de Panasonic Lumix DMC TZ 80 bij Kamera Express.nl

Goeie duidelijke website en super snelle levering door Kamera Express.nl

Wij zijn heel goed geholpen door de verkoper doordat hij goed naar mijn wensen heeft geluisterd. Had veel kennis van het product en kon mij hier veel over uitleggen. De winkel is heel overzichtelijk en ze hanteren een goede en eerlijke prijs.

Goede uitleg goede service en goede prijs

Verkoper nam alle tijd om alles uit te leggen en gaf goed advies. Echt een aanrader

Heel tevreden, zeker aan te raden

Aankoop nikon lens 18 - 300. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Snelle service. Zeker aan te raden.

Goede voorlichting

Veel kennis bij verkopers mede daardoor een goede keus kunnen maken

Een winkel om bij terug te komen.

Een zeer prettige winkel om aankopen te doen. Scherpe, concurrerende prijzen, goede klantenservice (goed telefonisch bereikbaar en meedenkend naar een oplossing voor de klant), uitgebreide betaal mogelijkheden en snelle levering.

Goed geholpen vriendelijk personeel

Zeer goed geholpen en duidelijk en professioneel advies! Top!

Super service en een prachtige camera

Naar de winkel gekomen om te kijken naar de Canon EOS 77D camera. Eerder gebruikte ik de EOS 1100D, die ik makkelijker kon inruilen. Voor deze 10 jaar oude camera, die ik met veel plezier gebruikt heb, kreeg ik nog €60, top deal! De mevrouw achter de balie heeft mij nog geholpen met de keuze, maar raadde voor mijn budget toch deze camera aan. Ik heb 'm gelijk kunnen verzekeren, helemaal top. De camera heb ik nog niet gebruikt, maar de service bij de winkel van Kamera Express was super.

Deskundig personeel en prima prijzen

Het eerste wat in de winkel opvalt is dat er veel personeel beschikbaar is, waardoor de wachttijd heel acceptabel is. Ze nemen vervolgens de tijd en doen er van alles aan dat de klant tevreden is en met de juiste keuze de winkel verlaat.

Geweldig!

Top product en zeer gebruiksvriendelijk!

Top camera & service.

Bij kamera express in Arnhem geweest. Goed geholpen door Anne-Marie. Ik heb de Sony mark a7 III aangeschaft met de Tamaron 28-75mm. Goede camera met veel opties. Ik ga hier zeker plezier van hebben.

Vakkundig

Hele prettige ervaring in Goes. Verkopers zijn zeervakkundig. Zeer goede uitleg gekregen over de verschillende toestellen. Dit is een winkel met specialisten die weten wat ze verkopen.

Winkelen bij een zaak met expertise

Wederom goed geholpen door Kamera Express, dit maal bij de aanschaf van een nieuwe tv. Personeel heeft kennis van zaken en hun producten, in tegenstelling tot vele andere elektronicazaken/webshops. Ook zijn ze erg behulpzaam, ondanks lange telefonische wachtrij word er de tijd voor je genomen en word je vriendelijk geholpen. Ik weet dat als er in de toekomst problemen zijn, ik goed geholpen zal worden. Ben met mijn digitale camera al eens terug geweest en deze werd tot 2 keer toe kosteloos nagekeken. En dit was ook nog eens een tweedehands model.

Fijne winkel en goede webshop

Diverse aankopen gedaan de afgelopen jaren tegen scherpe prijzen. Altijd tevreden.

Prettige bediening, meedenken en interessante prijs

Ik had vooraf via de website al een principe keuze gemaakt. Aan de balie alles doorgenomen en tot de conclusie gekomen dat de bij de bundel behorende cameratas voor mij eigenlijk minder geschikt was.(meerdere lenzen) Daarom een andere tas uitgezocht, maar toch de bundelkorting ontvangen.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ