zeer correct, snelle levering

zeer goed

Mooie camera

De camera is leuk en ziet er goed uit!

goede aankoopprijs voor de nieuwe lens en een nette inruilprijs voor de oude apparatuur.

Netjes geholpen zoals altijd. Ik kom hier al lang voor aankoop van electronica artikelen. Deze keer een nieuwe panasonic lens gekocht tegen inruil van mijn oude spiegelreflex +lens. Dit alles tegen marktconforme prijzen.

Mooi product bij een goede winkel gekocht! Vriendelijk personeel!

Gebruiksvriendelijke camera

Erg fijne makkelijk hanteerbare camera. De camera is zeer fijn in gebruik, alle knoppen en opties spreken voor zich.

Ik ben super goed geholpen in de vestiging Tilburg. Mensen met verstand van zaken en kennis van het assortiment. Ik was op zoek naar een manier om mijn camera goed mee te kunnen nemen zonder dat hij overal tegenaan slaat door het lopen met krukken. Ze wist precies wat ik nodig had. Fijn contact, duidelijke uitleg en eerlijk. Ik ben er blij mee!

Prima prettige aankoop

Met wat praten over de camera Nikon Coolpix A1000 en zijn mogelijkheden ben ik op prettige manier met wat totale korting op het geheel zeer tevreden.

Uitstekend en professioneeel geholpen in het maken van een goede keuze

Uitstekend/professioneel geholpen in het doorlopen van de alternatieven en het uiteindelijk maken van de keuze voor een camerabody en objectief voor gebruik onder bijzondere omstandigheden.

Complete fotoset gekocht bij Kamera-Express, perfecte service

Mijn ervaring met Camera-Express is zeer goed. Klantenservice werkt echt met specialisten die mij heel goed hebben geholpen. Uiteindelijk bij superstore Goes gekocht omdat de vakkundigheid van het personeel de doorslag gaf.

Heel fijn geholpen zonder enige vorm van dwang!

Ik ben voor advies in de winkel geweest. Daar ben ik zeer prettig geholpen. Ze namen echt de tijd voor me. Toen ik aangaf er nog even na te willen denken en nog wat reviews te willen lezen over twee verschillende camera's was dat geen enkel probleem. Geen push verkoop. Daarna aanvullende vragen per e-mail binnen een paar uur beantwoord om aanvullend een camera aan te schaffen. Echt een aanrader.

Vakkundig geholpen en een goede prijs

Heb een tv gekocht na goed advies van de verkoper en daar ook de laagste prijs gekregen voor dit product

Mijn aan koop bij kamera expres

Ik zocht een lens voor mijn Nikon kamera en na lang ge harrewar kwam ik uit bij Kamera Expres war ik goed te woord werd gestaan en ze ook aandacht hadden voor mijn vragen door door heb ik de lens bij kamera expres gekocht en niet bij een website zoals ik eerst van plan was.

Televisie gekocht met verzoek tot snelle levering. Volgende dag al in huis! Haarscherp beeld en prima geluid. Ook reageert de klantenservice snel op mailberichten. Kortom: tevreden klant!

Mijn Sony DSC-RX100M4 is een fantastische kamera: klein, snel, ~3x zoom maar met een top beeldchip

Op zoek naar een snelle, kleine en eenvoudig te bedienen kamera met zoeker werd me als tweede kamera deze getoond in Kamera Express in R'dam. Hij had minder zoom dan mijn eerste keus, maar hij heeft meer groothoek en de rest van het tele-vermogen haal ik dan wel uit de supergrote beeldchip. Bovendien werk ik altijd zonder statief want het moet handzaam blijven. Ook vind ik knoppen handiger dan beeldscherm bediening. Kortom de verkoopster heeft mij de -voor mij- ideale kamera helpen uitkiezen. Dit bewijst voor mij het nut van een echte winkel met deskundig advies en het is even goedkoop als de webshops.

Zeer deskundig en directe benadering van de voor- en nadelen van de verschillende camera's.

Ik ging mij oriënteren op een nieuwe camera en had reeds op internet het een en ander gevonden over de twee Canon spiegelreflexcamera's die ik had geselecteerd. In de winkel van Kamera Express werden de voor- en nadelen nog eens goed uiteengezet en werd de keuze daardoor vrij gemakkelijk: de Canon 77D body aangevuld met de Tamron 18-400 mm. De directe benadering en deskundigheid van de man die ons hielp sprak mij zeer aan.

prima webshop

Keurig op afgesproken tijd geleverd.

Vriendelijk en professional

Een duidelijke web site, veel keus en scherpe aanbiedingen maar dan met de mogelijkheid om naar de winkel te stappen, de camera beet te pakken en te voelen en allerlei mogelijke vragen beantwoord te ontvangen is een fantastische combinatie.

Zeer klantvriendleijk

Sony a6500 kit via de webshop besteld, die was snel geleverd, de volgende dag al. Na uitproberen vond ik het een prima camera, maar ben er toch achtergekomen dat ik liever niet met 2 lenzen wilde lopen maar 1 zoomobjectief wilde hebben. De klantenservice stond mij vriendelijk te woord en dacht mee in oplossingen, met uitleg over de voor- en nadelen, zonder gehaast te worden. Uiteindelijk in de winkel (waar ik wel even moest wachten) zonder probleem mijn 2 kitlenzen kunnen omruilen voor de gewenste vervanger (weliswaar met bijbetaling, hij was ook iets duurder). Ook hier weer zonder haast en met veel geduld geholpen. Hier kom je graag terug!

Mooie winkel met een goede uitstraling

goed personeel in de winkel in Eindhoven winkel zag er goed uit veel keus en werd deskundig geholpen

Levering zoals beloofd.

Diverse Allround objectieven bekeken en vergeleken op de site van Kamera Express en mijn keuze gelijk besteld. Volgende dag al in huis! Prima.

Heel goede ervaring met kamera express

Ik ben bij twee winkels van Kamera Express in Amsterdam geweest en beide keren had ik een zeer goede ervaring. Ze mannen luisteren goed, nemen de tijd en geven zeer goed advies. Ook al staan de winkels vol, ze zijn zeer klantvriendelijk.

Ik kreeg een goede inruilwaarde en gepast advies.

Kamera Express is een aanrader!

Heb al een paar keer besteld via de site van Kamera Express, altijd alles volgende dag netjes in huis. Alle bestelde producten worden goed verpakt verzonden. En mocht je vragen hebben krijg je goed, deskundig advies. Aanrader dus!

Heel fijn geholpen!

Heel fijn geholpen. Hij nam alle tijd.

Prima geholpen

Goed advies gekregen. Geen druk op dat ik het product moest kopen. Ondanks drukte winkel nam verkoper alle tijd

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ