Goed advies

Bij de aanschaf van een nieuwe camera met zoomlens twijfelde ik tussen een compactcamera met superzoom, beiden in een vergelijkbare prijsklasse. Bij een eerste bezoek werd ik te woord gestaan door Carola die de voors en tegens bij de keuze goed wist te verwoorden. Hierna besloten om een en ander nog eens te overdenken. Na twee weken ben ik alsnog gegaan voor de camera met zoomlens. Nu te woord gestaan door een andere medewerker, Victor, die opnieuw uitgebreid de tijd nam om me te adviseren. Beide medewerkers werken al langdurig bij de organisatie en zijn een visitekaartje voor de winkel in Breda. Ik ben tot nu toe erg tevreden over de aanschaf.

Geweldige bediening

Voor de keuze van een spiegelreflex-camera, met bijbehorende telelens, aangepast aan onze behoeftes, kregen we zeer vakkundige voorlichting en een prima advies. Gecombineerd met de bijzonder prettige behandeling wordt de Totaal score voor voor ons dus: 10 Uitstekend

Prachtige foto's

Onlangs mijn Canon EOS 600D ingeruild voor een Canon Eos 250D. Buiten de wissel van body nu ook een Canon EF 50mm F/1.8 STM lens bij gekocht. In de winkel nog goede uitleg gekregen over de verschillen tussen m'n oude en nieuwe camera en daarnaast alles meteen mee kunnen nemen. Goede service!

Goed geholpen

Twee winkels van camera express bezocht in mijn zoektocht naar een nieuwe camera. Er werd voldoende tijd genomen en goede uitleg gegeven. Ook werd een eerlijk mening gegeven wat mij heeft geholpen om mijn keuze voor een systeemcamera te maken. Pas ook terug geweest om nog een extra lens te kopen. Tot dusver tevreden met aankoop en hulp in de winkel.

Een geweldige professionele en goed hanteerbare kamera

Een professionele kamera, fulframe en ook nog eens het gewicht van een systeemkamera. Goed hanteerbaar en snel in te stellen. Ook heel handig, de stelring op de lens die aangepast kan worden voor de meest gebruikte instellingen. Er hoeft dan niet naar knoppen gezocht te worden. Nadeel: Als het touchscreen-venster niet is ingeklapt, dan verplaatst het focuspunt door aanraking van het gezicht.

Prima geholpen

Deskundig advies, snel geholpen

goed geholpen

ik was op zoek naar een nieuwe tv belangrijkste voor mij was dat het een oled tv moest worden me laten adviseren door een medewerker die me geduldig alles uitlegde kwam uiteindelijk uit op een lg oled 55c8 goed geholpen en een prettige bediening daarnaast ook nog een mooie prijs dat is altijd meegenomen

Snel geleverd, goede kwaliteit

Op Kamera-Express kun je altijd bouwen. Fijn dat je naast online bestellen ook terecht kan in één van de winkels. Ik heb gisteren mijn nieuwe DSLR besteld en zojuist binnengekregen, dus dat is lekker snel. Ook mijn ervaringen in het verleden waren uitstekend. De klantenservice is ook heel erg goed.

Altijd vakkundig, met verstand van zaken en veel aandacht geholpen!

De werknemers nemen de tijd voor je en denken echt met je mee en geven eerlijk en vakkundig advies!

Geweldige, nieuwe superstore!

Erg deskundig geholpen in de nieuwe superstore winkel van Kamera Express in Almelo! De specialist neemt echt de tijd en beantwoord al je vragen. Erg fijn. Aanrader!!!

Zeer goede vakkennis wat duidelijk uitgelegd werd

Uitleg wat ik gekregen had over soorten camera's was erg vakkundig en duidelijk gebracht in de winkel. Vragen werden goed beantwoord en ik kreeg nooit het idee dat er sprake was van bevoordeling over de desbetreffende produkten, er werd vooral gekeken naar wat voor mij persoonlijk van belang was.

prima service

Ik heb een camera in Utrecht gekocht. De verkoper was vriendelijk, behulpzaam, klantgeorienteerd.

Super geholpen en een mooie deal!

Ik ben zeer tevreden en te spreken over Kamera Express. Door de vakkundige kennis van de verkoper ben ik goed geadviseerd over het toestel dat ik heb aangeschaft. Kortom: goede service!

Geen fratsen maar professionele benadering.

Goede informatie en begeleiding. Kamera was dusdanig beschadigd dat er een andere zou moeten komen. Ook de info aan Nikon en van Nikon was keurig. Zodoende was ik tevreden en KE denk ik ook. Zij gaven mij in ieder geval de indruk.

Klantvriendelijk en professioneel

Goede uitleg over de verschillende types van fototoestellen. Geen moeite was teveel om de toestellen waarin ik geinteresseerd was te laten zien. Ook enkele tips meegegeven. Kortom een winkel waar ik nog eens terug ga.

Ik ben zeer tevreden over het degelijke persoonsgericht advies.

Door verschillende medewerkers in meerdere sessies prima door het woud van mogelijkheden heen geloodst. Ik heb nu precies het gereedschap dat ik nodig heb. Het advies is vriendelijk, professioneel en beantwoord aan de vraag van de klant.

Goede service! Kwaliteits apparatuur

Nieuwe televisie gekocht. Werd prima geholpen en meegedacht met mij. Super fijn!

Besser geht es einfach nicht!!!

Am Sonntag bestellt, am Dienstag geliefert! Verpackung perfekt. Kamera bereits neueste Software aufgespielt. Batterien zwar leer, ich hoffe keine Tiefentladung, wareen aber schnell aufgeladen und zeigten volle Kapazität.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

een duidelijk verhaal

goede uitleg bij wat ik zocht en vond

professionele behandeling

in de winkel in rotterdam centrum nemen ze echt de tijd voor je, goede uitleg.

Professioneel geholpen

Ik heb mijn camera bij Kamera Express in Amsterdam gekocht. Een Sony Cybershot DSC-HX99. Super kleine compact camera, makkelijk mee te nemen vooral tijdens een backpack vakantie, met haarscherp beeld. Mooie ruime winkel, groot assortiment en deskundig geholpen.

In de winkel werd ik netjes geholpen, de site was overzichtelijk en de medewerkers wilden zelfs een camera reserveren zodat ik hem kon bekijken. Helaas waren de camera's die ik wilde bekijken steeds niet in de winkel, maar door te overleggen kwamen we heel ver. Ik ben erg blij met mijn aankoop en tot nu toe voldoet hij aan al mijn verwachtingen.

Zo wil je als klant worden behandeld: TOP

In de Superstore te Eindhoven een camera gekocht incl lens en daarbij werd alle tijd genomen voor uitleg en tips door een professionele en kundige medewerker. Tevens werden andere mogelijke vergelijkingen met andere camera's gemaakt, waarbij de medewerker ook daadwerkelijk de camera's liet zien en voelen om zo een bewuste en goede keuze te maken. Er zat geen enkele druk op voor welk type camera dan ook. Zeer te spreken over deze wijze van klantbenadering.

echt geweldig!

naar kamera-express eindhoven gereden voor een aankoop van een nieuwe lens. pas een nieuwe camera gekocht en supergoed bevallen. ook bij de aanschaf van de lens zeer goede uitleg gekregen en werd ook gelijk getest . ben blij met zo'n vertrouwd adres en zal hier nog vaak komen. bedankt Khio voor al je tips! met vriendelijke groet adrie veenstra

Snel en professioneel geholpen bij kamera-express in Amsterdam

Bij mijn aankoop van een 70-200mm telelens voor mijn Nikon kamera kon ik diverse lenzen op mijn kamera uitproberen en alle voor en tegendelen met de verkoper bespreken. Goede professionele service.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ