SUPER geholpen en Voordelig

Na lang wikken en wegen vandaag bij Kamera Expres een CANON EOS 2000D gekocht. Ben begonnen om te kijken welke camera geschikt was/is voor beginners en toen kwam ik een TOP 3 tegen waar deze CANON EOS 2000D ook in stond. Aller eerst goed begeleid door service center en daarna in Arnhem waar ik de spiegelreflex camera gekocht heb. Vriendelijk en netjes geholpen. Nu thuis er mee aan de slag volgens de handige begeleiding van canon die er bij zit. M.V.G. S.Sloot.

zeer goede ervaring

Profesionele verkopers, geven goede uitleg en zeer goede service

Uitstekende service en snel en adequaat geholpen

Ik heb bij Kamera Express een inruil gedaan van een Canon 7D met een hele reeks toebehoren. Ik had via hun website een informatie aanvraag gedaan voor een te verwachten prijs van de ingeleverde apparatuur. Dat was op een zaterdag en ik kreeg op zondag een reactie! Hierom wist ik waar ik aan toe was en kon ik maandag in Capelle a/d IJssel spijkers met koppen slaan en een mooie Canon M5 ophalen. De inruilwaarde van de 7D bleek zo goed dat ik slechts 15 euro moest bijbetalen. Ik ben erg in mijn nopjes hierover, ook over de tijd die genomen werd voor mijn aanvraag. Een half sterretje minder dan vijf omdat ik niet werd op de hoogte werd gebracht over garantie verlening en een misser bij een zonnekap die niet bleek te passen op een lens. Overigens werd dat in Utrecht vandaag weer keurig allemaal rechtgezet inclusief de garantie verlenging. Top allemaal, eerste ervaring met Kamera Express en direct een hele goede! Ook hulde voor het online info team die snel en goed reageert!

Goede en duidelijke uitleg

Verkoopster heeft heel duidelijk uitgelegd waarom ik het beste deze camera kon kopen. Heel tevreden over de hulp in de winkel.

Kamera Express

Dame van Kamera Express in Utrecht heeft mij zeer goed geholpen om een keuze te maken met de aankoop van mijn eerste systeem camera! Heb hier de Canon EOS M50 gekocht en ben tot op heden zeer tevreden. Uiteindelijke heer die mij geholpen had met de daadwerkelijke aankoop een stuk minder vriendelijk maar toch ook goed geholpen. Ik zou voor een camera eerder bij Kamera Express kijken i.p.v. bijvoorbeeld de Media Markt.

Vlotte levering en marktconforme prijs

Met behulp van de overzichtelijke website van Kamera Express tot de keuze gekomen voor een Sony Cybershot DSC-HX400V. Deze gelijk in de winkel opgehaald. Ik werd snel en correct geholpen. De camera bevalt na 2 weken nog steeds heel goed.

Het was geweldig!

Kamera Express heeft mij goed begeleid in het kopen van mijn eerste beginners camera. Hierbij boden ze goede service aan en werd dit waar gemaakt met geduld. Ik ben hartstikke tevreden met het kopen van mijn eerste camera en kan altijd bij hen terecht!

Fijne, snelle levering, maar wel onnodige accessoires besteld.

Bij de spiegelreflexcamera en gimbal die we bestelden hebben we een aantal accessoires besteld die vervolgens ook al bij de gimbal bleken te zitten. Het was ons niet helemaal duidelijk dat die niet apart besteld hoefden te worden. Daarnaast hadden we de verkeerde lens besteld (eigen schuld). Terugsturen duurde te lang, omdat we er direct mee aan de slag wilden, dus we zijn naar de winkel in Eindhoven gegaan waar we uitstekend zijn geholpen. Alles was op voorraad, dus in no-time stond ik weer buiten met de juiste lens en alle teruggebrachte spullen verrekend.

Vakkundige service

Vriendelijke personeel en en zeer bekwaam. Ik ben ontzettend tevreden met mij aankoop.

Geen loze beloften !!!!!

Bij Kamera Express de HD Pentax D-FA* 50 mm 1:1.4 SDM AW zeer recentelijk aangeschaft. Voor uitgebreide beschrijving en ervaringen van dit objectief verwijs ik graag naar de diverse sites en vakbladen waar de excellente kwaliteit onder de loep genomen wordt. Een heerlijk objectief en een topper in de range van Pentax lenzen ! Ook een andere topper is de Laagste Prijs Garantie bij Kamera Express. No Nonsens politiek ......vermits voldaan aan de gestelde eisen was er geen enkel probleem om de prijs aan te passen naar die van de concurrerende foto-shop, dit scheelde maar liefst € 130 euro in de aankoopprijs .............. klasse hoor en meteen ook doorslaggevend !! Blij met mijn aankoop en de - vertrouwde service ! - bij Kamera Express Superstore Capelle aan den IJssel !!!!!!

Product snel en correct geleverd, top dat er een cursus fotograferen bij zat!

Op prettige wijze geholpen en naar tevredenheid geslaagd.

Er werd goed geluisterd naar mijn wensen

Super vriendelijk en geduldige uitleg en advies

Na 8 jaar trouwe dienst mijn oude camera vervangen voor een Panasonic Lumix DC TX200, geweldig. Twijfelde tussen een Sony en deze maar in de winkel een goed vergelijk gemaakt en de keuze kunnen maken Zoveel opties en mogelijkheden ik moet ze allemaal gaan leren. Maar de eerste indrukken zijn super.

Uitstekende ervaring in de winkel

Deskundig en vriendelijke geholpen in de winkel en met een prima camera weggegaan.

Via de website alles uitgezocht en in de winkel mijn toestel bekijken en gekocht. De personeel is deskundig en heel aardig. Prima advies gegeven en goed geholpen.

In één woord geweldig !

Dit is de tweede DLSR camera die ik bij Kamera Express in Den Bosch koop. Ik ben weserom geholpen door Ruud die zeer behulpzaam en informatief is. Gezamenlijk kwamen we tot de beste keuze voor mij, de 5D Mark lV van Canon. Prima advies en alle tijd om me te informeren. Het grote voordeel voor mij was dat alles op voorraad is voor de Look and Feel. Mijn eventeule volgende camera ga ik weer bij Kamera Express, of moet ik zeggen bij Ruud, kopen.

Supersnelle service, prima prijs EN een geweldige televisie!

Zag de aanbieding in de krant, besteld en binnen een dag bericht, dat mijn televisie bezorgd kon worden. Prima op tijd bezorgd! En een geweldige concurrerende prijs voor een uitstekende 55 inch Philips tv!

super goede service

We worden heel goed geholpen door de medewerker in Breda. Ze geeft ons rustig en duidelijk uitgelegd. We hebben meteen gekocht en de tweed accu komt pas woensdag bij ons geleverd volgens medewerker. Maar is de volgende dag al binnen. Super service!

Nieuwe LG tv gekocht. Alles was zo geregeld en binnengekomen op de afgesproken leverdatum. Tv werkt fantastisch! Erg mooi beeld en geluid.

Snel geleverd en goede prijs

Ik heb een Canon M50 met extra lens aangeschaft bij Kamera-Express. Nergens anders goedkoper, nergens anders 5 jaar lang garantie en de levering was ook nog eens super snel. Ontzettend blij met mijn nieuwe camera. Ook fijn dat Kamera-Express eigen tutorials heeft voor de M50. Hiervoor krijg je toegang zodra je de camera hebt gekocht. Zo bezit je snel de basisvaardigheden om te kunnen werken met deze camera.

Geweldig bedrijf waar je met een gerust hart kun kopen omdat je daar een goed advies krijgt over je

Geweldig geholpen bij Kamera Express door mensen die verstand van zaken hebben en weten waar ze over praten .

Uitstekende service

Na wat twijfels over aankoop zonder problemen kunnen inruilen voor een voor mij betere optie. Goed meegedacht en gezocht naar beste oplossing.

Zeer goede advisering aankoop fullframe kamera

Ik ben bij de aankoop van een fullframe kamera zeer goed geadviseerd door Kamera Express filiaal Maastricht. De advisering was naar mijn mening zeer objectief en kundig.

Netjes geholpen in de winkel

Van A tot Z netjes geholpen in de winkel. met als resultaat een mooie Camera.

prettig

prettig geholpen, goede informatie en advies, bij aankoop van onze camera

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ