Inruil en nieuwe aankoop prima geregeld

Ik heb een Nikon D5100 ingeruild voor een Nikon coolpix B600. Er werd een goede prijs gegeven voor mijn oude Nikon D5100 en ik kreeg goed advies over de aankoop van een nieuwe compactcamera.

Slecht niet behulpzaam en een eeuwigheid wachten

Tv besteld word beschadigd geleverd. Bellen moest ik reparatie afdeling mailen vervolgens 4 dagen wachten op antwoord. Ik tv opsturen en na 1,5 week niks horen ik weer bellen. Zouden ze een mail van urgentie sturen en volgende dag wat horen. Krijg ik mail dat 48 uur duurt vanwege drukte. Vervolgens weer een dag of 4 wachten weer bellen. Uit eindelijk na dik 3 weken wachten gemaild worden dat bestelde tv niet meer leverbaar is. En bieden ze een andere aan ter bijbetaling van 77 euro. Dus door gebreken van kamera express moet ik bijbetalen. Zo werkt dat niet ze horen andere tv zonder extra kosten te sturen. Dat zou het lange wachten goedmaken. Echt wat een flutzaak zou zeggen als je gezeik wil moet je daar bestellen

Super service!

Afgelopen week heb ik bij Kamera Express in Haarlem mijn nieuwe compact camera van Panasonic gekocht. Ik was aangenaam verrast door de vakkundige, maar bovenal persoonlijke service die ik heb ontvangen! Er werd echt naar mijn wensen en behoeftes gevraagd en geluisterd en daardoor ben ik zeer tevreden naar buiten gelopen met een camera die perfect past bij mij. Dank!

Overtuigende adviezen in gewone mensentaal van een bescheiden vakman.

Twee keer winkel in Maastricht bezocht, twee keer prima geholpen met overtuigende en objectieve adviezen, op basis waarvan we meteen aan eind 2e bezoek tot een keuze kwamen (canon EOS 77) en waar we tot heden een goed gevoel bij hebben. Mooie, ruime winkel met vriendelijk en vakkundig personeel.

Fantastic!

This is my first Fullframe camera. The camera is complete and very easy to use. High image quality. I am happy with the service of Kamera Express. Very fast in delivery.

Een goede, aangename services met juiste advies

Wij zijn naar de winkel gekomen zonder eerdere ervaringen. Wij zijn zeer tevreden met het product, de services en het advies van de medewerker was dan ook zeer goed en professioneel. KameraExpress is zeker aan te raden aan familie en vrienden!

goed advies in de winkel

De deskundige medewerkers nemen alle tijd om goed advies te geven over de verschillende camera's. Klantvriendelijk en een goede prijs/kwaliteit.

Personeel met kennis van zaken

De winkelmedewerker nam me serieus en nam ruimschoots de tijd voor me. Ook mocht ik verschillende camerás en lenzen vasthouden.

Prima advies gekregen bij aankoop van een nieuwe fotocamera

twijfel tussen het kopen van een nieuwe spiegelreflex camera of de oude uitbreiden met een telelens. Prima advies gekregen over de diverse opties en mogelijkheden. Uiteindelijk een systeemcamera gekocht.

Geweldig!

Super snelle levering, prijs kwaliteit verhouding ook goed! Zeer tevreden over mijn Sony A6400!

Goede voorlichting, goede camera

Goed voorgelicht in de winkel. Prettige medewerker. Ruime keus. Toestel ligt prettig in de hand en maakt mooie foto's. Goede aankoop

goed en snelle service. Inderdaad goedkoopste

Zeer goede en snelle service en advies. Denken mee in oplossingen en alternatieven. Prijs inderdaad laagste in Nederland.

Kamera-Express verstand van zaken en mooi assortiment, ook tweedehands

Voor het eerst een camera aangeschaft bij Kamera-express te Capelle a/d IJssel. Werd erg goed geholpen en er werd ruimschoots te tijd genomen om zowel het tweedehands als nieuwe assortiment te bekijken. Ga hier zeker terug. Prijzen en service zijn goed!

een super goeie camera met de mooiste kwaliteit

ik heb nog nooit zulke mooie fotos gemaakt

goed advies

Kamera expres Utrecht. Goed advies, deskundig personeel, goed uitleg aan de balie. Uitleg van meerdere opties van de verschillende toestellen. Ben erg tevreden,

Nette winkel met aardige mensen.

Nette winkel waarin je goed wordt geholpen. Er had wel iets meer informatie over de werking van de camera en toebehoren gegeven kunnen worden.

Top service en fantastische uitleg over de producten!

Van te voren al een hoop reviews gelezen over de Sigma 105 1:2.8 Macro HSM. Nu kijken of de praktijk net zo goed is als de reviews! Zal nog een hoop oefenen worden maar aan de combi camera/lens zal het niet liggen! Bedankt voor de aanvullende informatie in de winkel.

deskundig advies van een vriendelijke medewerker

We hadden verschillende vragen over o.a. het soort lens, het statief en andere zaken. De medewerker nam voldoende tijd om alles goed te bespreken tot alles duidelijk was. Tevens erg blij met de aanschaf van mijn nieuwe lens (35mm). Ook een aanrader.

Prima geholpen bij Kamera Expres Tilburg. Goed advies bij de keuze van de camera.

Mooie winkel en keurig geadviseerd door het personeel.

Super aankoop

Deze week de camera Canon SX 740 aangeschaft. Erg mooie en luxe uitvoering. Ligt lekker in de hand en is makkelijk te bedienen. Leuke actie en goede service in de winkel.

Prettig bezoek met duidelijke uitleg

Duidelijke uitleg gekregen over twee soorten compact camera's. Maar verschillende types van de camera's was achteraf ook wel fijn geweest. Verder erg klantvriendelijk personeel.

Super handig!

Een spiegelreflexcamera stond hoog op m'n lijstje. In één van de Kamera-Express winkels adviseerde de verkoper ons echter een compactcamera. De keuze viel op een Lumix van Panasonic. DC- TZ90. Wat bleek dat een goede keuze. De naam zegt het al: compact. Dus niet zeulen met grote zware lenzen e.d. Deze Lumix heeft 30x optical zoom en 60x Intelligent zoom. Precies wat ik zocht. Met de handige app is het bovendien mogelijk de foto's te uploaden naar je telefoon zodat je het gelijk kunt delen met familie en vrienden. Ik raad deze camera aan.

Duidelijke site, snelle levering

Kamera Express heeft een duidelijke, overzichtelijke site met fijne zoekmogelijkheden. Bestellen is eenvoudig en ze leveren snel. Ons bestelde lens was met een dag in huis. Toch geen 10 punten, omdat niet alle informatie op de site kloppend is; Later hebben we namelijk nog een accu besteld, maar hierbij stond verkeerde informatie (Titel en beschrijving kwamen niet overeen). Na contact opgenomen te hebben, wisten we of we de accu konden bestellen.

Geweldig!

Ik heb een camera besteld bij deze online winkel en ik ben er ongelooflijk blij mee. Het was heel goedkoop en alles was keurig netjes aangekomen. Het enige ding wat ik jammer vond was de vertraging van de bestelling en dat de accu's leeg waren aangekomen. Voorderest ben ik tevreden over deze site!

Behulpzaam met veel kennis

Medewerkers hebben enorm veel kennis over de producten en kunnen deze perfect matchen aan de wensen van de klant!

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ