Pluspunten

De verkoper had direct in de gaten dat ik wist waarvoor ik in de winkel kwam en hij heeft me niet lastiggevallen met adviezen. Bovendien heeft hij niet geprobeerd om mij het een of ander aan te smeren. Heel fijn!

Pluspunten

Ben in de winkel wezen kijken, camera was Niet op voorraad, online besteld en de volgende dag binnen. De kleur wit viel tegen in combinatie met de lens. Gebeld met de klantenservice. In Zwolle was de M100 op voorraad. Naar de winkel gegaan en de camera omgeruild.prima service. Even wennen aan de camera, maar maakt prima foto’s

Pluspunten

Algemeen Prima service! Besteld en op de aangegeven dag bezorgd! De Canon EOS 200D was prima verpakt en we zijn tot nu toe erg tevreden met de aankoop! Ik kan iedereen Kamera Express aanbevelen. Verzending Op een maandag een bestelling geplaatst en deze op de aangegeven dag (woensdag) laten bezorgen omdat dit beter uitkwam. De bestelling was prima verpakt!

n.v.t.

Pluspunten

Snelle levering, duidelijk orderproces. Aanrader!

Pluspunten

Ik werd netjes geholpen en ze hadden alles in voorraad.

opletten dat ze alle acties die je hoort te krijgen erbij zitten.

Pluspunten

Goed geholpen, erg behulpzaam en meedenkend bij het vinden van de juiste camera.

Pluspunten

Vriendelijke en snelle service en een duidelijke uitleg over camera-apparatuur (Sony in mijn geval).

Pluspunten

Bijzonder goed geholpen bij aankoop

Naar mijn idee niets

Pluspunten

Product was gemakkelijk te reserveren via de website. Goed en eerlijk advies bij het kopen van mijn eerste systeemcamera bij de superstore in Arnhem. Een setje UV beschermingsglaasjes bij de lenzen genomen op advies. Zelf de camera opgehaald.

Pluspunten

great service well working products great store easy online store

better search capabilities online, sometimes couldnt find what i was looking for

Pluspunten

Het goede van Kamera Express is dat ze scherpe prijzen hanteren op de website, met een groot assortiment, maar ook winkels in de buurt waar je persoonlijk advies kunt krijgen

Op sommige andere websites (zoals BOL.com) is het mogelijk om een chat te starten met een medewerker voor vragen over producten. Dat zou een goede toevoeging zijn.

Pluspunten

Tamron lens gekocht bij webshop Kamera Expres. Snelle en correcte levering.

Pluspunten

Ruim assortiment, aardig en deskundig personeel, goede service. Omruilen van een product waarmee ik toch niet helemaal tevreden over was, was geen enkel probleem. Daarna ben ik goed geholpen met het vinden naar een vervangend product.

Pluspunten

deskundig personeel. Prima geholpen. Ben heel tevreden.

Pluspunten

Zeer overzichtelijke website; groot aanbod, snelle service!

Pluspunten

fijne winkel, goede adviezen, heldere uitleg aan een beginnend fotograaf

Pluspunten

Zeer goed geholpen; prachtige TV gekocht voor een uitstekende prijs

Pluspunten

Levert snel en scherp geprijst. Ook prettige winkels om producten te kunnen beoordelen en goed advies.

Communicatie kan beter. Vorig jaar zeer lang moeten wachten op een flitser die uiteindelijk veel te laat bezord is. Had beter gecommuniceerd kunnen worden, maar er moet bij gezegd worden dat het uiteindelijk opgelost is met een kortingsbedrag.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima geholpen, duidelijke uitleg.

Pluspunten

Zeer vakkundig en klantvriendelijk, goede service

Pluspunten

Fijne bezorging en het product is goed verpakt

Pluspunten

aardige verkoopster met verstand van zaken

gewoon doorgaan

Pluspunten

Deskundig advies, zonder opdringerig te zijn.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ