I tried to buy a camera online. I tried several times. Despite that the website is only in Dutch, it took my bank cards, each time my bank approved and the website returned "transaction was not approved", but my bank did approve and took the money of my account. I contacted support with no joy. No way to cancel orders that did not go through. So I ended up shopping in another provider with no problems and, having the issue to speak to my bank to reverts the transactions. No support despite sending an email. Tried to call, no answer. Very bad site. Won't shop/try again in future. Very bad post service support or online support assistance. No way to be able to go back to yours orders and simply cancel them... ridiculous for today's standards.
We're sorry you had this experience. It shows you wanted to buy living in South Africa, but we don't ship to South Africa. There's indeed no possibility to cancel the orders yourself via our website.
Ik ben uitstekend geholpen door zowel professioneel als vriendelijk personeel. De verkoper had een goed luistervermogen en kende xde producten. Daarom een aanrader voor iedereen om Kamera Express in Groningen te bezoeken.
Leuk dat je zo goed geholpen bent in onze winkel in Groningen. Bedankt voor het aanraden!
Vestiging Arnhem. Deskundig advies van Peter gekregen. Scherpe inruilprijs gekregen voor mijn oude apparatuur. Perfect allemaal!
Slim om je oude apparatuur in te ruilen. Zo heb je een mooie korting op jouw nieuwe aankoop. Fijn dat we je konden helpen!
Erg goed geholpen door Rob bij de aanschaf van een a6100 systeemcamera. Nam alle tijd, humor en duidelijke antwoorden op vragen. Ook aftercare en ophalen van spullen erg goed en kundige colllegas super hulpvaardig allemaal en verstand van zaken. Eerste dag fotograferen was heerlijk en blij met de 18-135 lens ….
Superleuk dat je eerste fotografie dag er al op zit en zo goed is bevallen. Dat je maar veel plezier mag beleven van jouw nieuwe A6100!
Toen ik binnen kwam bij Kamera Express werd ik al snel geholpen. Ik vroeg de desbetreffende medewerker om advies en deze nam uitgebreid de tijd om mij de dingen uit te leggen die ik niet begreep. Kortom, ik ben goed geholpen en heb nu al veel geleerd. Ik ben blij met mijn Sony A7 IV!
Mooie keuze heb je gemaakt! We zijn blij dat we je hierbij konden helpen en dat we je het een en ander hebben kunnen leren. Heel veel plezier met het uitvogelen van je nieuwe toestel.
Ik kreeg een goed advies over de groothoek lens die ik nodig had voor mijn Nikon Z6II. De medewerker kwam wel wat gehaast over (vestiging Utrecht).
Hopelijk bevalt je nieuwe groothoeklens. Mocht je alsnog vragen hebben, kun je altijd even contact met ons opnemen!
Als eerste in december defect product geleverd. 2e product ook en vervolgens naar de reparatie services. Zou op de hoogte gehouden worden. Totaal niet dus, ook na bellen verder niets meer gehoord. Na nu bijna 6 weken nog steeds niets gehoord en niets ontvangen.
Kun je even contact met ons opnemen met jouw reparatienummer? Ik kan namelijk niet zo snel terugvinden over welke reparatie je het precies hebt.
Ik kwam naar de winkel met de vraag of ik mijn Canon 760D zou vervangen door een systeemcamera, of dat ik er een compact camera bij zou kopen voor het snelle kieken. Prima voorlichting gekregen met uitleg over de verschillende types camera. Uiteindelijk is de keuze gemaakt en we gaan ontdekken of het een goede is geweest.
Mooi dat we met je mee konden denken. Hopelijk heb je een goede keuze kunnen maken.
Ik heb vorige week woensdag een bestelling geplaatst van een cameratas. Zou binnen 1 tot 4 dagen bij winkel in Utrecht opgehaald kunnen worden. Dit wordt mij de donderdag daarop nog een keer per mail bevestigd. Vervolgens hoor of zie ik niets meer. Dinsdag 14.2 mail gestuurd wanneer ik iets kan verwachten, omdat opeens mijn bestelde tas niet voorradig zou zijn, zie ik op de site van Kamera Express. Dit was op het moment van bestellen nog niet zo. Tot op heden geen antwoord ontvangen. Met de winkel in Utrecht heb ik getracht ettelijke malen telefonisch contact op te nemen hierover. Tevergeefs, ze nemen gewoon niet op. Hetzelfde gebeurt met het landelijke nummer. Ook daar wordt niet opgenomen. Dit geeft mij wel te denken, ook al is een artikel tijdelijk niet voorradig, wat op het moment van bestellen nog niet zo was, anders had ik besteld, geef het dan aan of meld mij dit. Ik ga er vanuit dat ik de tas wel zal krijgen, maar denk dat ik in de toekomst niet meer bij deze winkel ga bestellen.
Sorry dat het langer heeft geduurd voor jouw bestelling voor je klaar lag in de winkel. We gaan zeker even nakijken wat er precies is gebeurd om dit in de toekomst te voorkomen.
Prima product kennis en goede keuze begeleiding. Blij met mijn camera!
Fijn dat we jou konden helpen met jouw keuze. Veel plezier met je camera!
reparatie ingeleverd van mijn Panasonic AG-DVX200 op 28-10-2022. Dit zou ongeveer 4 weken duren. Na mijn reparatie akkoord op 19 januari 2023 ( waar werd gezegd nog 2 weken ) is het inmiddels 14 februari 2023. Kamera express laat mij dus nu al 3,5 MAAND zonder mijn kamera zitten en heb die nodig voor mijn werk. schandalig.
Sorry om te lezen dat jouw reparatie al zo lang onderweg is. We hebben zojuist onze reparatie afdeling gevraagd om jouw zo snel mogelijk te updaten.
Goed geholpen in de winkel met de aanschaf van mijn nieuwe camera en de bijgekochte accessoires zoals draagriem en filter.
We hebben je graag geholpen. Veel plezier met jouw P1000!
Ik ben al jaren trouwe en zeer tevreden hobbygebruiker van Canon Spiegelreflexcamera's. M'n recente Canon Systeemcamera R10 overtreft echter m'n verwachtingen. De snelheid waarmee de camera reageert, zorgen steeds voor scherpe en natuurgetrouwe beelden, zelfs in automatische modus. Je hoeft nergens nog bezorgd om te zijn. Deze camera wordt echt genieten tijdens onze wandelingen en natuurreizen.
Leuk dat je zo'n Canon fan bent dat je nu ook over bent naar de systeemcamera. We wensen je veel plezier met jouw R10!
Na de Rx100 ik, nu de Rx100 vii aangeschaft. Uiteraard omdat ik zo tevreden ben over de ii. De vii heeft tov de ii al een goede verbetering doorat de flitser is verplaatst naar het midden van de camera, zodat je niet je vinger op de flitser plaatst bij nemen van foto. Raad deze camera aan voor iedereen die niet bezig wil zijn met instellen van diafragma’s maar wel mooie fotos wil maken!
Leuk dat je zo tevreden was dat je een nieuwere versie hebt aangeschaft. We wensen je heel veel plezier met het maken van foto's!
Twee weken geleden een tweede hands lens gekocht voor €749,-. Toen de lens aankwam ontbrak de zonnekap. Deze stond wel omschreven bij de advertentie en zou erbij zitten. Gelijk gebeld met Kamera express en ik zou binnen twee dagen reactie krijgen, tot op vandaag niets gehoord. Vandaag, ruim een week later, voor de derde gebeld en zou vandaag nog reactie krijgen. Wederom niets gehoord, wat een waardeloze winkel! Bezint eer je begint!
Sorry dat de zonnekap er niet bij heeft gezeten Paul en dat je daarna nog zo lang hebt moeten wachten. We hebben een zonnekap voor je in de order gezet om na te sturen. Deze zal vanavond met de post meegaan.
Ik heb 3 maal geprobeerd ze te bellen om iets door te geven van mijn bestelling wat belangrijk is, maar sta half uur in de wachtstand. De derde keer kreeg ik na 25 minuten doodleuk de mededeling dat er niemand was. Grrrrr
Sorry om te lezen dat je ons niet te pakken hebt kunnen krijgen. We hebben op het moment helaas een tekort aan collega's, maar werken hard om dit zo snel mogelijk beter te hebben! Hopelijk ben je inmiddels naar wens geholpen.
Hoewel het kennelijke misverstand invloed heeft gehad op het verlenen van goede service ben ik heel blij, dat de uitkomst uiteindelijk een prima aanbod heeft opgeleverd.
Bedankt voor het wijzigen van jouw ervaring, nadat we contact met elkaar gehad hebben.
Original anmeldelse
Op 01-02-2023 Hama 5312 draadontspanner-professional-40cm aangeschaft. Zie bestelnummer 11752432. E-mails gestuurd waarin ik mededeel, dat de kabel niet op de camera is te bevestigen omdat de binnenkabel aan de kant van de aansuiting op de camera al een heel stuk uitstak. Van Bryan kreeg ik e-mails zoals deze: "Dank voor je bericht. Wat vervelend dat het niet lukt. Ik heb het even voor gelegd bij onze Analoge expert en die geeft aan dat dit zo hoort. Die pint hoort eruit te komen als je de trigger in drukt en gaat niet automatisch weer terug. Je zult dus de pin er in moeten duwen en vervolgens hem vast draaien aan de camera. Als dit niet lukt raadt ik je aan om even langs te komen in een van onze winkels om te kijken wat er precies mis gaat. " Onbegrijpelijk! Ja, ik kan de kabel ook terugsturen maar dan zijn de verzendkosten voor mij. Kabel kostte € 9,99 en de verzendkosten zijn € 6,95. Verschil is € 3,04. Waarom zou ik dat doen? Levert bijna niets op.
We zullen per mail contact met je opnemen om verder te kijken naar een oplossing. Onze collega heeft getracht met je mee te denken, maar het lijkt er op dat jullie er niet uit gekomen zijn.
Waar blijft mijn bestelling nr11752374 heb de 1e februari betaald ..geen verzend bericht..onderweg?mvg Hugo Kuijper
Dag Hugo, Ik zie dat je vandaag al contact hebt gehad met onze klantenservice en de status van jouw bestelling met je gedeeld is. Onze excuses voor de vertraging. Wij hopen dat je jouw bestelling gauw ontvangt!
prima winkel
Bedankt Jos!
Al jaren koop ik als prof een groot deel van mijn spullen bij deze grote webwinkel. Nog nooit een vervelende ervaring gehad bij deze reus. Meestal koop ik online maar soms kom ik bij ze in de winkel in Groningen. Daar heeft met alle tijd en weet men echt veel van de producten af. Er werken daar liefhebbers, dat merk je aan hoe ze over de fotospullen spreken. Nu met de Canon R6 mkII gekocht en opgehaald in Groningen. Heel fijne camera die net weer iets beter is als de R6 I
Wat super dat je al jaren bij ons komt, dat waarderen we zeer. Gefeliciteerd met jouw nieuwste upgrade! Hopelijk heb je er weer lange tijd plezier van.
Prachtig beeld en nieuwe enduro batterij is top. Overtreft alle verwachtingen.
Super dat het helemaal naar wens is!
Ze nemen de tijd voor je. Willen je niet een bepaald merk fototoestel aansmeren. Ze geven goede informatie.
Fijn te lezen dat je dit zo hebt ervaren, want we kijken inderdaad graag mee met de beste keuze voor een persoon.
Olympus OM-1 gekocht en EM-1MK3 ingeruild. Een goede inruilprijs gekregen en goed advies bij Kamera Express Den Haag. De nieuwe camera is nu enkele maanden in gebruik en een hele fijne verbetering qua autofocus (vooral voor vogel en natuurfotografie), schermresolutie en menu.
Wat handig dat je gebruik hebt gemaakt van de mogelijkheid om jouw oude apparatuur in te ruilen. Heel veel plezier met de nieuwe camera!
Ik ben afgelopen weken enkele malen voor advies en aanvullende vragen bij kamera express geweest en heb prima advies ontvangen voor de aanschaf van een Canon R5. Nadat ik de camera een dag heb gehuurd, ben ik tot aanschaf overgegaan waarbij de huurprijs op de aanschafprijs in mindering is gebracht. Ik ben zeer tevreden over de camera en ben zeer gelukkig met het professionele advies van de diverse medewerkers. Fijne zaak, prettige website en vakkundige medewerkers!!
Slim om gebruik te maken van de Try before you buy korting. Zo kun je de camera echt uitgebreid proberen voor je tot aanschaf over gaat.
In de winkel in Almelo is het personeel vriendelijk en meedenkend. Vakkundig en servicegericht. Ik ben erg blij dat ik de verschillende camera's heb mogen uitproberen. Ze namen echt de tijd voor je. Ik heb uiteindelijk een systeemcamera gekocht van Canon. Blij mee
Mooi dat je verschillende camera's hebt kunnen proberen en zo extra zeker bent van jouw keuze. Veel plezier met jouw nieuwe Canon!
55 Essebaan
Capelle aan den ijssel 2908 LJ