Ik had interesse om mijn F-mount telephoto lens te vervangen door een gelijkaardig Z mount exemplaar. Na dat ik een 2dehands kandidaat had gevonden, had ik Kamera express gecontacteerd voor een offerte voor mijn oude lens. Ik kreeg hier direct antwoord op en bovendien hadden ze ook de Z-mount lens laten overkomen naar Antwerpen. Goede service!
Vandaag was de dag! Na lang twijfelen hebben we eindelijk onze droomlens gekocht: de Nikon Z 85mm F/1.2 S-line Nikko. En wow, wat een ervaring was dat bij Kamera Express! Vanaf het moment dat we de winkel binnenkwamen, voelde het meteen goed. Het team was super enthousiast, nam echt de tijd om ons alles uit te leggen en liet ons de lens uitgebreid testen. Geen vraag was te veel, en ze gaven tips waar we zelf niet eens aan dachten. Het is niet alleen een geweldige lens, maar de manier waarop we geholpen zijn, maakt deze aankoop helemaal bijzonder. Kortom, Kamera Express heeft onze verwachtingen ruimschoots overtroffen. We komen hier absoluut terug voor ons volgende fotoproduct – en dat zeggen we niet snel! Bedankt voor de topservice en de geweldige ervaring!
Wat een mooie woorden, erg leuk om terug te lezen, heel erg bedankt hiervoor! We zijn blij dat we jullie verder konden helpen. We wensen jullie veel plezier met deze prachte lens en graag tot snel!
Ik had een Sony camera gereserveerd en ging de afhalen op het filiaal Amsterdam . De medewerker stond ons snel te woord en legde nog eea uit van de beschikbare lenzen. Er werd tijd voor ons genomen , ondanks de drukte,alsof we de enige klanten waren. Top
Ik werd zeer goed en op deskundige wijze geholpen door een zeer vriendelijke en professionele man. Kom hier zeker terug.
Fijn om te lezen Harry, we zien je graag terug bij onze winkel.
Als hobbyist ben ik erg goed geholpen bij Kamera Express. Ze hebben mij voorzien van goede informatie en er was veel mogelijk. Achteraf na testen toch een lens willen retourneren en dat was geen enkel probleem. Ik zou deze winkel zeker aanraden.
Uitgelegd wat we wilden en onze huidige set besproken. Samen met de medewerker gekeken naar de mogelijkheden en daarbij goede uitleg gehad. Hebben er een nieuwe lens aangeschaft en zijn zeer tevreden met het resultaat.
Fijn om te lezen dat je goed geholpen bent en tevreden bent met je nieuwe lens! Bedankt voor je feedback en veel plezier met je aankoop!
Goed geholpen in de winkel
Bedankt voor je review! Fijn om te lezen.
photospecialist.es desde hace tres semanas no me ha entregado mi pedido y no soluciona mi problema! ¡Esto parece una estafa!
Lamentamos mucho los inconvenientes que has experimentado. Entendemos tu frustración y te aseguramos que estamos trabajando para resolverlo lo antes posible. Nos pondremos en contacto contigo para solucionar el problema y proceder con la devolución si es necesario. Gracias por tu paciencia.
Ik wacht inmiddels al drie weken op een bestelling. Steeds wordt er gezegd, dat het aan de leverancier ligt. Verder wordt er niets gedaan. Wat een service, not. Ik wil mijn geld terug, dit begint op oplichting te lijken.
Het spijt ons dat je deze ervaring hebt gehad en ik begrijp dat dit frusterend is. We gaan dit zo snel mogelijk onderzoeken en nemen contact met je op om het op te lossen. Bedankt voor je geduld.
Onlangs heb ik een nieuwe camera gekocht bij Kamera Express in Capelle a/d IJssel, en mijn ervaring was niets minder dan fantastisch. De service, uitleg en aandacht waren een dikke 10 waard! Ik ben ontzettend goed geholpen door Raymond, die alle tijd voor me nam en echt meedacht over wat voor mij de beste keuze zou zijn als vervanging van mijn EOS 7D. Zijn ideeën en expertise gaven me het vertrouwen dat ik de juiste keuze maakte. Uiteindelijk ging ik naar huis met een Canon R7 en een 24-105 lens, precies wat ik nodig had. Ik verliet de winkel met een grote glimlach en een geweldig gevoel. Ik kom hier zeker terug voor toekomstige aankopen. Aanrader!
Wat ontzettend fijn om te lezen dat je deze fijne ervaring hebt gehad bij ons in de winkel. Zo te lezen heb je door Raymond zijn hulp de perfecte camera en lens gevonden. We wensen je er veel plezier mee!
Fijne service . Ik werd goed geholpen en kreeg de adviezen waar ik om vroeg Her product zelf bevalt tot nu toe erg goed
Erg blij met mijn aankoop en goed geholpen! Ik vond het fijn dat Kamera Express ook tweedehands aanbod heeft dat deskundig beoordeeld is!
Aankoop van nieuwe systeemcamera doe je niet zomaar. Maar met de deskundige uitleg van het Kamera Express team in Dilbeek deed ik de juiste keuze dank zij alle uitleg erbij. Uitkijken om foto's te maken met de Nikon Z6 II. Bijzonder blij.
Wat een mooie camera heb je gekozen, ik wens je er veel plezier mee!
Nadat onze oude spiegel reflex het had begeven twijfelden we tussen een systeem camera en spiegelreflex. Doordat je beide camera's in je handen hebt, kan je ook de kleine gebruiksverschillen ervaren die door kamera express medewerker werden benoemd en een betere keuze maken. Wij blijven bij spiegelreflex omdat we (zowel mijn vrouw als ik) dit toch prettiger vinden.
Hoi hoi, Vandaag richting Kamera Express Dilbeek voor een nieuwe lens. Ik zocht een telelens voor mijn Nikon. De verkoper stelde de juiste vragen en we vergeleken de occasie-lenzen met de nieuwe. Zonder dat de verkoper opdringerig werd kon ik rustig beslissen. Daar hou ik van. Daarnaast wou ik nog een afstandsbediening voor mijn iets oudere Nikon en ook daarvoor was geen moeite teveel om het uit te zoeken. Deze wordt nagezonden aangezien ze niet meer voorradig was in de winkel wat ik kan begrijpen. Als een gelukkig kind keerde ik huiswaarts met mijn nieuw speelgoed. Fijne ervaring.
Wat leuk om te lezen dat je zo goed en in alle rust geholpen bent. De afstandsbediening heb je inmiddels ook in huis dus je kunt aan de slag met je nieuwe spullen, veel plezier ermee!
I am really satisfied with my purchase at Kamera Express The fast and courteous service, Professional and experienced, And unbeatable prices This is not the first time I have chosen to buy at Kamera Express, I would recommend that everyone choose to buy at Kamera Express,
Vandaag bij Kamera Express in Capelle geweest en supergoed geholpen door Mike. Erg blij met de Canon ef 70-300 is usm lens waarmer ik nu al prachtige foto’s kan maken met op mijn Canon Eos camera. Top!
Mijn zoon is begonnen met carspotten en heeft een Canon EOS 700D gekregen. Langs voor advies en welke lens moet hij voor gaan sparen. Kregen we advies voor een instap lens en deze was er ook nog 2e hands net garantie. Dat noem ik nou een eerlijk oprecht advies. Nu kan hij en beginnen met leren en sparen voor een nieuwe. Mijn zoon ging met een hele grote glimlach naar huis en dat is goud. Dank je wel Kamera Express
Ik ben super geholpen bij de aanschaf van mijn Sony Alpha a7 iii. Zelf heb ik geen verstand van camera’s en wilde voor mijn vakanties mooie foto’s maken. Op internet goede reviews gelezen over de Kameraexpress vestiging in Utrecht, dus daar heen gegaan. Bij binnenkomst werd ik meteen vriendelijk te woord gestaan en gevraagd of ik ergens hulp bij nodig had. Na mijn verhaal te hebben gedaan werd ik doorverwezen naar Rob. Rob heeft mij super geholpen en goed geluisterd naar mijn wensen! Nu ben ik dik tevreden met mijn camera.
Wat leuk om te lezen dat je naar onze winkel gekomen bent, heel erg bedankt hiervoor. Zo te lezen heb je een mooie camera kunnen vinden, ik wens je er veel plezier mee!
Topcamera met even zo'n goede lens. Scherpe heldere foto bij weinig licht! Zeer prettig geholpen door kamera expres Zwolle.
Bij mijn vorige bestelling heb ik een product geretourneerd vanwege een defect, maar deze is erg genoeg zoekgeraakt via PostNL. Het team doet echt zijn best om het terug te vinden of met een oplossing te komen en houden mij up-to-date. Super tevreden over de service! Deze week weer iets besteld en hopelijk kan ik snel genieten van mijn nieuwe camera en accessoires!
Ja, een verademing! Waarom? Vriendelijk, kennis van zaken, goede uitleg, nam de tijd! Inderdaad, het bestaat nog. Tegenwoordig valt zoiets op. Jullie hebben er een klant bij!
Wat een mooie review Paul, heel erg bedankt hiervoor! We zijn blij jou als klant erbij te mogen hebben!
Na veel opzoekwerk ben ik uiteindelijk bij Kamera Express uitgekomen. De prijs was correct en ze waren een van de weinigen waar een DJI Mini 3 Fly More Combo + RC Smart Controller op voorraad was. Vandaag bestellen voor middernacht en morgen in huis maar voor zo een toestel opteerde ik om het in de winkel af te halen. Dit was eenvoudig te controleren op de website en bovendien kon ik het toestel reserveren zodoende was ik zeker dat het beschikbaar was, super handig en top troef. Ter plaatse heb ik dan nog uitermate goede info en uitleg gekregen. Via internet zou ik bvb geen extra verzekering aangeboden gekregen hebben en had ik waarschijnlijk ook geen Micro SDX kaartje gekocht en dit zonder me op één enkel moment gepusht te hebben gevonden. Van gebruik tot registratie, do's en don'ts, altijd zeer vriendelijk en met de glimlach, kortom top service ! (winkel te 1700 Dilbeek)
Ik stapte over van een bridge camera naar de OM1 mark 2. De camera had ik gereserveerd via de site en de volgende dag heb ik hem opgehaald. Normaal is het erg druk, maar ik had het geluk dat er wat minder klanten waren, zodat ik snel geholpen werd. Na goed advies van een zeer vriendelijke jongeman liep ik met mijn nieuwe camera (en wat accessoires) naar buiten. Het feit dat de mogelijkheid geboden wordt om je camera een aantal jaren extra te verzekeren vind ik fantastisch. Hele fijne winkel met geweldig personeel!
Misschien zijn ze naast hun schoenen gaan lopen, maar wat een slechte ervaringen achter elkaar hebben wij gehad. We hadden een shoot ingepland met een fotograaf die was ingevlogen uit het buitenland. Het doek dat we daar voor nodig hadden werd uiteindelijk 6 weken later bezorgd (Lee filters). Terwijl dit in de webshop niet aangegeven stond. Uiteindelijk bij een Duitse partij het doek kunnen kopen waarbij het volgende dag bezorgd werd. 6 weken later krijg ik het doek alsnog bezorgd en nu wordt de retour geweigerd... Daarnaast hadden we spullen gehuurd voor deze shoot, bij ophalen in de winkel was een deel van de spullen niet op voorraad.... We hebben genoegen moeten nemen met een ouder type lampen en een uur moeten wachten tot de overige spullen teruggebracht werden. Als je veel geld hebt uitgegeven om iemand in te laten vliegen, zijn dit niet de dingen waar je op zit te wachten...
Bedankt voor je review, het product wat je had besteld word zoals op de website staat speciaal voor jou ingekocht dit kan betekenen dat er een langere levertijd aanzit dan je van ons misschien gewend bent. Als je problemen hebt gehad met het huren van apparatuur raad ik je aan om contact op te nemen met Budgetcam. Natuurlijk mag je nog jouw Lee Filters retourneren 30 dagen na ontvangst nog retourneren. Ik neem via de mail contact met je op zodat we dit kunnen oplossen.
55 Essebaan
Capelle aan den ijssel 2908 LJ