Laden reviews...
60 Bewertungen in den letzten 12 Monaten
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Kundinnen und Kunden berichten von schnellem Versand, guter Produktqualität und sorgfältiger Verpackung. Der Service wird als zuverlässig beschrieben, mit klarer Kommunikation und einem breiten Sortiment. Die Erfahrungen sind überwiegend positiv, gelegentliche Probleme werden erwähnt. Insgesamt wird der Shop als zuverlässig und vertrauenswürdig wahrgenommen.
Tijdens een massagecursus wax van songbird ontdekt. Was benieuwd naar andere soorten. Nu besteld en ontvangen. De ene wat is wat stroever dan de andere. Even uitproberen welke het beste bevalt. Het verbruik van wax is over het algemeen meer dan olie.
12 February 2026
Annelie
Asperen
Mijn ervaring met Fascia shop is zeker goed. De cups vind ik niet goedkoop maar zijn zeker van goede kwaliteit en voor de Cupping massage zijn ze ideaal in gebruik. Je hebt een zeer goede controle over de zuigkracht en voelt zachter aan voor mensen met een gevoelige huid. Zeker ten opzichte van vuur Cupping. Daarbij is de controle van de vacuüm minder en voelt harder aan. Het bestellen ging makkelijk, de levering ging ook goed. Enige minpunt vind ik de cupping cups reiniger. Deze laat een waas achter op het glas en zou ik niet zo snel weer kopen.
10 February 2026
Snel en makkelijk
4 February 2026
Tineke
Kampen
Mijn ervaring is alleen maar goed altijd. Een tijdje terug de peppermint, de aloë en de chai lipbalsem ontdekt van Songbird en blijf ze bestellen sindsdien. De levering is ook altijd heel snel. Helemaal super.
3 February 2026
Sandra
Amsterdam
slecht in 1 woord!
Beveelt niet aan
26 January 2026
F
Smilde
Zeer goede en snelle service en bezorging
26 January 2026
Betty
Veldhoven
Massagewax besteld voor mijn massagepraktijk n.a.v. een blogartikel over Songbird. Goede info over het product op de site, en meteen ook nog maar wat massageolie besteld.
14 January 2026
Art Touw
Leiden
Snel verzonden, vriendelijke service, kwalitatieve producten.
11 January 2026
Li
Groningen
De guashasteen die ik nodig had kon ik bijna op geen enkele webshop vinden, laat staan in een fysieke winkel. Bij de Fascia Shop hebben ze hem wel.
11 January 2026
Linda
Someren
Fijne service en goede webshop, heel duidelijk en overzichtelijk. Zal zeker nog eens bestellen via jullie !
10 January 2026
Vanessa
Landgraaf
Snelle levering, keurig verpakt en nog met een presentje erbij
2 January 2026
Suzanne
Amsterdam
Ich wurde benachrichtigt, dass die Lieferung etwas länger dauert. Das fand ich schon mal gut. Die Waxe waren gut verpackt, alles in Ordnung.
21 December 2025
Susanne
Sp.-Elversberg
Mooie producten en fijne ervaring wat betreft levering van de bestelling.
21 December 2025
Conny
Kraggenburg
En ook heerlijk de verschillende geuren
20 December 2025
Monica
Duiven
Goederen besteld. Ik bestel ook bij ze graag i.v.m. fijne service.
11 December 2025
Gilmer
Arnhem
Goede communicatie via de mail en snelle levering
9 December 2025
Sandra
Veghel
voor het eerst massagesalon besteld van songbird, gisteren voor het eerst gebruikt, de wax wordt zacht in de hand, glijd goed en toch veel grip, ook de geur is erg lekker. Tot nu toe zeer tevreden
5 December 2025
Ronald
spijkenisse
Kwalitatief goede producten, gericht op professioneel en minder op eigen gebruik, Lange levertijd
15 November 2025
Wieke
Nunspeet
Onlangs mijn 1e bestelling geplaatst en ben meer dan tevreden. Zowel over de service (product netjes verpakt, snel verzonden en een kado, omdat het mij niet was gelukt om de kortingscode in te vullen) als over de glazen cups. Liggen lekker in de hand, pompfunctie werkt direct, staan mooi op mijn tafel (het oog wil ook wat) en ik zie al resultaat (dagelijks gebruik). Ik ga vaker hier een bestelling plaatsen. Dank je wel voor het gebaar Marian:-)
13 November 2025
Julia Mendes
ZOETERMEER
Pakket met het bestelde materiaal al zeer snel ontvangen. Nette en dus ook vlotte afhandeling.
11 November 2025
Jan
Roosendaal
Tijdens het wassen liet ik per ongeluk een cup op de tegels vallen, en die brak daardoor. Gelukkig kon ik nog een losse cup bestellen. Ik ben echt heel tevreden over de Methatec cups, en mijn klanten zijn dat ook. De verzending ervan was ook snel!
8 November 2025
Orlando van Roon
Maassluis
Had hier Songbird besteld. Was prima service en levering op tijd. Dus geen klachten.
3 November 2025
Marjan
Rotterdam
Goede producten en snelle levering.
11 October 2025
Jan Willem