goede service en duidelijke informatie

bestelde was niet direkt leverbaar, wordt hierover direkt geinformeerd. ook werd er gevraagd of bestelling moest blijven staan. goede informatie toen het product werd afgeleverd

Super producten, goede service en communicatie

De mensen achter de fascia shop zijn menselijk en denken mee. Goede producten en bij vragen heldere antwoorden. Topteam zo lijkt mij.

fantastisch

snelle service en heerlijke massageproducten. De massagewax is zalig, zowel de geur als de smeerbaarheid.

Prima artikel, goed geprijsd, snel geleverd!

Prima artikel, goed geprijsd, snel geleverd!

Prima shop

Snelle en nette levering. Bestelde spullen zien er goed uit. Precies wat ik zocht.

Snelle betrouwbare service

Snelle levering, goed service. Gewoon Top.

Erg fijne cups om mee te werken

Goede kwaliteit

Ga het eerst eens gebruiken

Snel geleverd wat ik nodig had. Het pompje zat wat los op de fles.....gelukkig niet gelekt.

Goed product

Komt afspraken na.

Pompje van een flesje was defect, direct dezelfde dag een nieuwe toegestuurd, super! Snelle service en zeer goede massage wax!

je kunt merken dat ze net zijn begonnen

Ze leveren goede producten, maar reageren vrij traag op vragen en telefonisch slecht bereikbaar. Ook hebben ze al enige tijd producten van Rowo in een nieuw jasje en daaraan ook nieuwe namen gegeven, maar op de site staan nog de oude produckten. Dit schept verwarring.

Snelle levering blij met mijn aankoop

Dank!!

Op tijd geleverd, correct ingepakt

Alles perfect

Alles wat je nodig hebt voor fasciatherapie

Spullen die je nergens elders vindt

Goede kwaliteit, scherpe prijs, prima service. Van harte aanbevolen!

Betrouwbare oprechte shop

Mijn eerste bestelling ging niet helemaal goed in eerste instantie. Door de drukte die er nu heerst in de pakketwereld waren ze me vergeten, maar alles in opgelost op een zeer oprechte manier. Veel online shops kunnen hier een voorbeeld aannemen.

Prettige site , duidelijk

Positief, verzorgd verpakt. Fijn om bij te bestellen

Snel verzonden maar niet geleverd

Snel bericht dat pakket is verzonden via PostNL . PostNL levert echter niet op tijd bericht ontvangen dat de levering nog 3 werkdagen op zich laat wachten misschien top om naar DHL of DpD over te stappen.

Duidelijk en snel

Handige site en snelle levering. Kom zeker terug

goed bedrijf , netjes mail gehad en op de hoogte gehouden

goed bedrijf , netjes mail gehad en op de hoogte gehouden , kreeg ook potje minder , ook netjes bericht gehad en al terug betaald , dus volgende keer word er zeker weer besteld bedrijf

Snelle levering en een gevarierd aanbod

Fijne webshop met precies de specialistische produkten die ik nodig heb.

Ben zeer tevreden, levering was netjes verpakt en werd snel geleverd, ondanks de feestdagen.

Topkwaliteit!

Laatst heb ik cups besteld bij jullie en ben zeer tevreden met mijn aankoop. De cups zijn gemaakt van stevig glas en het vacuumsysteem doet zeer goed zijn werk. De cups liggen aangenaam in de hand waardoor je met een gerust hart kan werken. Naast de cups heb ik voor de eerste keer wax gekocht. Enorm aangenaam in gebruik en klant is ook zeer tevreden. De wax geeft geen plakkerig gevoel, doet zijn werk en heeft een aangename geur!

Uitstekende communicatie en levering

Uitstekende communicatie over de levering. Netjes verpakt en op tijd geleverd.

27 Milhezerweg

Deurne 5752BA